2019. január 14., hétfő

Nagy éves horoszkóp 2019

Nagy éves horoszkóp 2019

Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni.


Az írás a legjobb önkifejező eszköz számomra. A legszebb beltéri kandalló, ha rászántad magad a vásárlásra. Nincs is jobb, mint télen, a hidegben bekucorodni a kandalló elé, és figyelni a ropogó tüzet – ha te is így gondolo és rávetted magad végre, hogy be is ruházz egy valódi beltéri kandallóra, akkor az alábbiak közül biztosan találsz a pénztárcádnak, a stílusodnak és a lakásodnak is megfelelőt. A legtöbb párban élő kapcsolata megkomolyodik, és új irányt vesz. Ez bizony egy családteremtő év lesz, sok-sok gyors esküvővel és lánykéréssel.


Az év elején jól működnek az anyagiak, akár komoly üzleti célokat is megvalósíthatsz. Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét. Fontos azonban, hogy a személyes fejlődésre is fordítson az összegből, hiszen annak később nagy hasznát veszi majd. Nagy éves horoszkópunkból most megtudhatod!


A csillagjegyed alapján megmutatjuk Neke hogy milyen illatokat érdemes használno mit viselj, hogy megtaláld a nagy Őt, mi hoz majd szerencsét vagy egy új állást. SzereleEz az év az újrakezdésről , elengedésről és a szenvedély újbóli felfedezéséről szól majd. Nyisd meg a szívedet a nagy érzelmeknek. A stressz úgy tűnik, hogy teljesen feloszlik körülötted és nagy utazásokra számíthatsz.


Az egód lecsendesedik és a drámák, amelyek az életedet uralták, háttérbe szorulnak majd. Mi utánajártunk, a csillagjegyek éves horoszkópját itt olvashatjátok! Mondhatjuk, hogy a pénz nem számít, de ahhoz, hogy kényelmesen éljünk és élvezni is tudjuk az életet, mégiscsak alapvető fontosságú. Szem nem marad szárazon!


Nemcsak azért, mert az év temérdek pozitív fordulatot kínál, eljegyzést, házasságot és pártalálást, hanem, mert egyes kapcsolatokat alaposan próbára tesznek a csillagok. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve. Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Bernadettet éves előrejelzés készítésére.


A kapcsolatfelvétel és a személyes találkozót megelőző kommunikáció is már gördülékeny és nagyon hatékony volt, így miután egyeztettük a születési adataimat és kérdéseimet, nagy izgalommal vártam a személyes konzultációt. Egyik pillanatban nagy szeretet kitöréseket élünk meg, aztán elég, ha valaki ellentmond valamiben vagy túl lassú, és már forr is az indulat bennünk. Disznó éve a nagy változások és kihívások éve.


Sokunk életében teljesen új irányok indulnak meg, mások pedig sok problémát küzdenek le és még. Még ha az embernek sokat is kell dolgoznia, úgy érzi, hogy a hosszabb nappalokkal, pihenésre is több idő jut. A nyári időszak fantasztikus. Remek időszak utazásra, kikapcsolódásra, szabadban töltött programokra, fesztiválokra, barátokkal való közös főzésekre és még sorolhatnánk.


Sokszor megkérdezik tőle hogyan látod magad év múlva? A jövőbe természetesen nem láthatsz előre, de egy egészséges jövőképpel mindenki rendelkezik. Nagy nyomás fog nehezedni rád az év első felében, amely a továbbiakban oldódni látszik, viszont azt türelemmel ki kell várnod. Utána már minden a legnagyobb rendben fog zajlani.


Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából, telefonos jósvonal - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések