2016. június 20., hétfő

Csajozós viccek

Norbi lázasan készül a randevúra, mert Móni először hívta meg magukhoz. A lány szülei színházban lesznek, az egész este az övék, előrelátóan még délelőtt elmegy a gyógyszertárba, kondomot venni. Egy középkorú nő panaszkodik a barátnőjének, hogy a házaséletük ellaposodott, úgy érzi, hogy elmúlt a férjében a tűz, már nem kívánja őt. A csajozás tanácsainkkal gyerekjáték!


Plusz: feromon parfüm, viccek , mókás történetek és csajozás. A csinos szőke pincérnő a mély dekoltázsú blúza felett egy hosszú láncon egy kis arany repülőgépet visel. Az egyik asztalnál egy férfi annyira feltűnően figyeli, hogy az már a pincérnőnek is feltűnik.


Ne haragudj, elhagytam a telefonszámom, elkérhetném a Tiedet? Szia, nem lehetne téged receptre felíratni? Szép a ruhá kibeszélhetlek belőle? Tudsz adni egy telefonkártyát? Igen, egymillió-négyszáz-ötvenhétezer-kétszáz-harminckettő!


Csajozós viccek

A viccek itt alul kezdődnek is. Egysoros viccek Kinek hiszel? Te inkább hiszel saját magadnak, mint nekem? Woody Allen) Ideális válás.


Ez egy ideális válás volt: a feleség a gyerekeket kapta meg, a férj meg a szobalányt. Viccek minden mennyiségben. Elsős főiskolásoknak tart eligazítást a kollégium igazgatója: - Nos, fiúk, a tiétek az első szint, a lányok a 2. Van kedved egy ismerkedéssel egybekötött fakultatív programhoz?


De valami miatt mégsem találkoztak velünk. Mi lehetett ennek az oka? Nem volt jó csajozós dumánk? Nem hinném, hogy ez az oka. A valódi ok szerintem a motiváció hiánya.


Semennyire nem voltak motiváltak, hogy három teljesen idegen sráccal összefussanak. Egy alak a kasszánál áll a kígyózó sor végén. A mellette lévő sorból rá-rá pislant, mosolyog egy szőke bombázó. Honlapunk magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használunk.


Csajozós viccek

A sütik önmagában semmilyen módon nem képesek a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmasak. A legjobb vicceket saját magam mondom ki, saját magamról. Szerencsére minden áldott nap megszületik legalább egy féltucat új. Gyerünk, ülj az ölembe, lássuk mi mozdul meg. Nem fájt, amikor leestél az égből?


Nem űrruhát viselsz véletlenül? Mert a feneked mintha egy másik galaxisból lenne. Mi a különbség egy autó gumija és 3kondom között? A lábad olyan, mint az őzé.


Kopogás Előző poén Felvidéki. A tökéletes feleség Frappáns ötlet volt drágám, hogy a koszos zoknidat az asztalon tárolod. Férj-feleség viccek Házasságos viccek Szex viccek Felnőtt viccek Pikáns viccek Erotikus viccek Szex: rövid viccek Rövi pikáns viccek Levelezés a társkereső oldalon Nevettek, amikor elmeséltem, hogy csajozási anyagot vettem. A tanító néni éppen a három kismalac történetét meséli a gyerekeknek: Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer kismalac.


A kismalacok házat akartak épiteni, de nem volt elég téglájuk. Barlangász vicc : két barlangász elmegy a kocsma mellett. Bármely program a rendelkezésre álló memória végső határáig duzzad. Vicc témájú keresztrejtvények Ezen az oldalon megtalálhatod a viccek kategóriába tartozó rejtvényeket.


Többségükkel a rejtvényfejtő karrierjáték során találkozhatsz. Itt is megfejtheted azokat ugyan, de ha karrierjátékba fogsz, lehetséges, hogy újra találkozni fogsz velük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések