2016. június 3., péntek

Vízöntő hűség

Vízöntő hűség

Nem tűri ha korlátozzák, akár mozgásban, akár a párkapcsolatában, de ugyanakkor elvárja a partnere hűségességét. A Kosok szerelmi élete fellendül, míg az Oroszlánok jelet kapnak a hétvégén – Szeptember 13. Nem a hűség mintaszobrai, mindketten igénylik az újdonságot, kapcsolatuk abszolút kötetlen és szaba a lényeg csak az, hogy mindig meg tudjanak bocsátani egymásnak. Egyikük sem otthonülő típus, szeretnek világot látni, valószínűleg izgalmas, történésekkel teli, változatos életet élnek együtt.


A kíváncsisága más jellegű, mint az Ikreké, ő inkább egy partnerrel szeretne mindenféle dolgot kipróbálni. Hűséges szerető, ha szabadon engedik, nem korlátozzák, ha mindig akkor és úgy elégítheti ki a szexuális étvágyát, ahogyan akarja. Hűség kérdésében az asztrológus elsősorban a Mars, a Vénusz és az 5. Hold és az Uránusz, az Ascendens, és a VII. Egy gyors felmérés alapján, a félrelépésre hajlamos sztárok horoszkópját vizsgálva arra juthatunk, hogy bizonyos jegyek előfordulása gyakoribb a hűséghez. De a hűség ismeretlen fogalom számára, ahhoz túl nagy a szíve.


A Nap hatása alatt álló Oroszlán szülötte, miként az élet bármily területén, a szerelemben is a legjobbat várja el. Elvárja, hogy a választottja a legszebb, a legkívánatosabb legyen, s ha valóban megtalálja azt, akiben meglátja ezt, azt. A Bak szülötte szívesen hagyatkozik az ösztöneire.


Csökönyös ember, aki nem szívesen köt kompromisszumot. Mintha az egész életet olyan könyvnek venné, melyben mindent kiolvas a sorok között. A hűség fogalma az asztrológiában is azt a kérdéskört feszegeti, hogy önmagunkhoz mennyire tudunk őszinték lenni. Mennyire vagyunk képesek megismerni magunkat, nyíltan meg is élni, vállalni a kockázatokat saját boldogságunkért a külvilágnak való kényszeres megfelelés helyett.


Nem csoda, ha így csak ritkán látják meg egymást. Nem szívesen kötelezi el magát, és még akkor is a végletekig kitart önállósága mellett, amikor éppen kapcsolatban van. Nem engedékeny alkat, a saját eszményeit követi. A családon kívül törődik másokkal is. Nekem volt vízöntő pasim.


Jó tulajdonságai a hűség , megbízhatóság, odaadó szeretet. Viszont nekem nagyon lassú volt a gondolkodása, és nehezen kötelezi el magát. Képes lerombolni a jelen hamis légvárait azért, hogy a jövő stabil, erős alapokon, valós és igaz célokért épülhessen újra. A BAK Az aki a Bak jegyében született, a szerelemben is kitartó, céltudatos és kapcsolatai tartósak. Rejtélyes személyiség, kettős jellem.


Személyét valamilyen titokzatosság lengi körül. Szereti az újat, a változást, a kalandokat, ezért a hűség nem tartozik az erősségei közé. Olyan partnerre vágyik, aki türelmesen elnézi gyerekes csínytevéseit. Szexuális kíváncsisága miatt könnyen talál párt magának.


Vízöntő hűség

Ennek ellenére a Bak végtelenül féltékeny, legyen férj vagy barát. A Kos csillagjegy szülöttétől pedig nem várható örök hűség. Vízöntő közben a világ titkait kutatja. Ezek a nők könnyen be sokkos állapotban a körülöttük lévő emberek viselkedésük. Millió színnel tölti meg az életet maga körül, szikrázik, mint a nyári napsütés.


Bármelyik társaságban akad barátja, nyíltan beszél bármilyen témáról. Vele szórakoztató az élet. Semmi konzervatív nincs a gondolkozásában. Szívesen félrelép, de nem is tekinti annak, mert a kapcsolat számára valami átmeneti dolog, nem igazán érzi kötöttségnek. VÍZÖNTŐ Január - Február 19.


Uralkodó bolygója a Szaturnusz és az Uránusz, otthona a tizenegyedik ház. Ebben az évben jöhet a nagy áttörés. Már februárban sziporkázni fog az ötletektől, s munkahelyén júniusig magasra érhet a ranglétrán. Rahu: Bika, kétu: Skorpió – A hűség és vigasz nyújtása A korábbi életben Előző életében valószínűleg függőségben élt, szélsőségekre hajlamos természete miatt válságokat és drámai helyzeteket alakított ki maga körül.


A Bak kissé komoly az Ikrek számára, de titokzatossága, nyugalma, gondoskodása leveszi őt a lábáról. Rák A Rák hölgyek nagyon érzékenyek és visszahúzódók. Igazán nőies, elbűvölő, álmodozó és érzékeny, azonban elég nehéz kiismerni a terveit és a szándékait.


Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések