2016. június 21., kedd

Amikor a szerető szakít

Amikor a szerető szakít

A nők és a férfiak gondolkodása sok szempontból különböznek egymástól. Ez legfőképpen az egymással való kommunikációban mutatkozik meg, egy párkapcsolat alapja pedig a jó kommunikáció. Eljön az az idő, amikor a szeretőt is megunják, vagy megszakad a viszony, és utólag derül ki, hogy a hűtlen fél újból félrelépett. Ez az az állapot, amikor az újfent megcsalt feleség és az elhagyott szerető érzései azonosak lesznek, hiszen mindketten a megcsalt szerepbe kerülnek. A pasik szívtelen(ebb)ek?


Mégis hogy lenne szívtelen az a férfi, aki nem is olyan régen lehozta volna neked a csillagokat is az égről? Ha az exed már egy új kedves mellett éli is a napjait, ne gondold azt, hogy nincs lelke, vagy teljesen elfelejtett már. Vagy korábban esetleg így gondolta, de az évek folyamán átalakultak a szándékai. A harmincas éveiben járó Helen extra cikis helyzetbe kerül: Matthew, aki négy éve a titkos szeretője, váratlanul kiteríti otthon a lapokat, és Helenhez költözik.


A csinos Allison halálosan megsértődik, amikor szerelme, Brian szakít vele és egy másik nővel, a vonzó özveggyel, Kathrynnal kezd randevúzni. Allison, aki már a házasságot tervezgette, arra gyanakszik, hogy a férfi megcsalta őt. Az én kis párom is különböző dolgokat mondott, amikor győzött a bűntudat, ilyenkor voltak a szakítások. De a bűntudata folyamatos, mert amikor helyre hozta otthon a dolgokat akkor a másik nő miatt érez bűntudatot, hiszen szeretem és ő is szeret, mégis elengedtem, bántottam.


Don Juanok és újrakezdők. Az esetek döntő többségében igen nagy esély van arra, hogy a szerető legyen a befutó egy szerelmi háromszögben. A sztorimat azzal kezdeném, hogy a tavaj kb.


Amikor ennek kapcsán felborul az egyensúly, és egy idő után már sokkal több - szinte állandósul - a fájdalom, és a szenvedés, akkor el kell gondolkodni rajta, hogy érdemes-e folytatni. Midenkinek máshol van ez a küszöb. Az én tapasztalatom az, hogy amikor nem tudok dönteni, az azt jelenti, hogy még nem kell dönteni. A volt szerető eltávolítása azonban kétélű dolog, hiszen ha a főnök zsarolható pozícióban van, akkor visszafelé is elsülhet mindez.


Amikor a szerető szakít

Ami a tapasztalatok szerint biztató, a legtöbb munkahelyi pár - épp az előbbi szempontokat megfontolva - igyekszik csendben és békésen elválni. Emellett az is jellemző, hogy az ilyen férfi elérhetetlen, amikor a szeretőnek lenne rá szüksége. Ez tipikusan olyan helyzetben feltűnő, amikor nehéz élethelyzetben van a szerető , mint például családi dráma, krízis a munkahelyen, gyász, egzisztenciális probléma stb.


Ezen a héten két olvasó azt állítja, hogy jelentős mások múltja sérti a kapcsolataikat. Az egyik azt mondja, hogy nem tudja átvenni, hogy hány lány van a barátjával, míg egy másik azt mondja, hogy a felesége érzelmi kapcsolatban áll egy ex-vel. Ha valakinek már hónapok óta tartó szeretői viszonya van, az miért nem szakít a párjával? Amikor valaki folyton arról ábrándozik, hogy mikor lehet már újra a szeretőjével, akkor hogy bír a párja szemébe nézni, őt ölelni, vele lefeküdni?


Amikor a szerető szakít

A nő pedig vár, hisz érzi: igazán szereti őt ez a pasi, és a szex is fantasztikus. Sőt, zseniális apa, hisz figyel a kölykök lelki egészségére is. Más kérdés, hogy ez a zseniális férfi mindig a családjához siet, amikor a nő bajban van, beteg, segítségre szorulna. Amikor elmenekültem tőle, a gyerekemmel vittük el a cuccaimat, és mind a kettőnket ocsmány szavakkal illetett.


Utána az egész családja mindennek elmondott, hogy a nagy embert el mertem hagyni, mert a városban ő is egy vezető személyiség. Már hetek óta randizgatsz egy nővel, aki szinte minden szempontból megfelelne neke egy dolgot leszámítva: a szex pocsék vele. Fogalmad sincs, mi lehet a probléma köztetek, amikor a Napnál is világosabb, hogy bejöttök egymásnak, és azon gondolkodsz, van-e így értelme. Sokan azt hiszik, hogy annak aki szakít , jóval könnyebb a dolga. Ez nem feltétlenül igaz.


A legtöbb ember, ha egy harmónikusan működő, szerető kapcsolatból lép ki, akkor sokszor nehéz elfogadniuk a puszta tudatot, hogy az a dolog már nincs tovább, nem tudják, vagy nem is akarják elvágni az érzelmi szálakat. Vagy főleg ha nem is szopnak, hanem szopatják őket. Van azon túl valami, hogy “Aztakurva, mekkora porszívó vagyok”? Milyen érzés a szerelmedet a saját farkával a szádban érezni?


Miért gondoljuk mi férfiak, hogy tök másra, mint amikor minket leszopnak és felnéznek a szemünkbe?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések