2016. június 21., kedd

Lakóközösségi napok 2019

Bár a kezdést követően sokan fogadtak volna arra, hogy az elmúlt két évhez hasonlóan ezúttal is megnyílnak majd az ég csatornái a Futár utcai vigasság idején, most megszakadt a korábban sok nevetést, de egyúttal rengeteg bosszúságot kiváltó esősorozat. A sátrakban és a szabadtéren óriásnagyító, Camera obscura, ördöglakat, elkapóka és más „furfangos játék” várja a kilátogatókat, de a kisebbek a gyűrűs pecát, a karikadobást és a kézicsocsót is kipróbálhatják. A Zöld Pont és a Gondos Gazdi is kitelepül játékokkal, tanácsadással, versenyekkel. A színpadi program közös tornával indul, könnyűzenei és musical egyveleggel, néptánccal, zumbával, revü műsorral folytatódik, a délutánt és a lakóközösségi napok ez évi sorozatát a Pedrofon zenekar bulija zárja.


A cél az volt, hogy mindenki megtalálja a számára érdekes programot, legyen szó kultúráról, sportról vagy gyerekfoglalkozásról. Idén összesen db háromnapos hétvégével és db négynapos hétvégével számolhatunk. Folytatódik a nagy sikerű lakóközösségi Napok rendezvénysorozat, július 18-án, csütörtökön 15.


Gyermek téren várjuk a környékbeli lakosság és a kerületbe érkező vendégeket egy színes, tartalmas, mégis könnyed délutáni kikapcsolódásra. Pénzügyminisztérium rendelete. A Kolozsvári Magyar Napok Erdély legnagyobb kulturális fesztiváljaként nem csak egy évről évre egyre nagyobb tömegeket vonzó programsorozat, hanem egyben az erdélyi és Kárpát-medencei magyar kulturális élet seregszemléje is.


A sátrakban és a szabadtéren tekerős járgányok, lasertag és ügyességi pálya akadályokkal várja a kihívásokat kedvelőket, de a kisebbek a gyűrűs pecát, a karikadobást és a kézicsocsót is kipróbálhatják. Május 16-án, csütörtökön 15. Kárpát utcai bulin is, és így lesz a sorozat befejező napján, hiszen az idei utolsó programot szeptember 12-én, a József Attila téren rendezik meg. Kerületi Önkormányzat megbízásából ingyenes virágosztás is lesz - a készlet erejéig! Lakóközösségi Napok rendezvény, a helyszín ezúttal az Országbíró sétány lesz.


A buddhista naptár legfontosabb dátumai tízmilliószoros napok. Ezeken a napokon az energiák hatványozottan működnek, és a teremtőerő is nagyobb. Vagyis, ha jó dolgokra koncentrálunk, a jó dolgok “nőnek” életünkben, ha viszont a rosszakra, akkor a rosszak szaporodnak.


A Királyi Napok keretében a fehérvári helyőrségi zenekar mellett vendégegyüttesek töltik meg pergő katonazenével a belváros tereit tisztelegve a magyar katonazene történetének emblematikus egyénisége előtt, aki Székesfehérváron példaértékű kulturális életet teremtett. Helyi Idő Augusztus 21-én délután kultúrtörténeti jelentőségű eseménynek lehettek tanúi mindazok, akik a XIII. Kulturális és sport programok az Országbíró sétányon SKultdivízió Szociális és Köznevelési Osztály május 17. MailArt ÚKG fszt, kisterem.


Pincetárlat kiállítás megnyitó SKultdivízió május 18. Hogy mi az ismérve annak, hogy a kutyákkal való foglalatosság nem csak egy munka számunkra, hanem egy életérzés? Nem más, mint hogy a szabadidőnket is a kutyák társaságában tudjuk csak elképzelni.


Lakóközösségi napok 2019

HÍREK Budapestért Díjban részesült az Egyesített Óvoda nevelőtestülete BUDAPEST-ért díjat kapott a BUDAPEST FŐVÁROS XIII. Véget ért egy gyönyörű nyár, kint a dűlőkben a létől duzzadt fürtök várják, hogy beteljesítsék méltó sorsukat. Szent László Napokat Nagyváradon. A kemény és türelmet igénylő fizikai munka szelleme lengi be ilyenkor a tájat.


Mielött ezt eldöntenétek, jó tudni mikor vannak Németországban munkaszüneti napok (ünnepnapok), hosszú hétvégék (HHV) és mikor vannak Brückentag (BT) -ok. Augusztusi második helyszínünk a Gyöngyösi sétány lesz, ahol fotókon mutatjuk be ez alkalommal is a hely régebbi arcát. Korhű sátorban rockand roll „séró” és „mikrofonhaj” készül, a játéksátorban a újra pörög a Rubik kocka és a Sicc könyv klasszikus fejtörői is előkerülnek, de lehet játszani hullahopp- karikával, ugrókötéllel is.


Lakóközösségi napok 2019

A megközelítőleg millió főt számláló Osztrák Köztársaságban is számos jeles nap van, melyet munkaszüneti- illetve ünnepnappá nyilvánított az állam – ezek közül többet változó dátummal tartanak számon, mások viszont minden évben pontosan ugyanarra a napra esnek. Programajánló programajánló Mezőberény Veteránautó-kiállítás Hooligans Mystery Gang Balkan Fanatik augusztus 20. Június pünkösd vasárnapja nincs felsorolva a munkaszüneti napok között, de ilyenkor is a munkaszüneti napokra vonatkozó beosztási szabályokat alkalmazzák, vagyis zárva lesznek az üzletek. Fényjátékok, középkori élő sakk, IV. Béla koronázása, fúvós zenekarok találkozója, népművészeti és néptáncfesztivál, könnyűzenei koncertek – augusztusban ismét színes, gazdag program várja a vendégeket a Székesfehérvári Királyi Napokon.


Kamarai hozzájárulás befizetésével kapcsolatos tájékoztatás. OTP számlát és a szerződéssel igazolod 1. Ft-os áron tudsz vásárolni az értékesítőktől! OTP DIÁKBÉRLET – Korlátozott számban!


Lakóközösségi napok 2019

Szerda Diák Napijegy, Csütörtök Diák Napijegy: ÉPK -Walton Mihály – walton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések