2016. június 1., szerda

Bika férfi nyilas nő

Bika férfi nyilas nő

A Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a központba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta és nem tudja befejezni. Nyilas férfi és Bak nő két nagyon különböző jellem, kapcsolatuk inkább szakmai téren alakulhat jól, melynek alapja a kölcsönös tisztelet.


Bika férfi nyilas nő

A Nyilas férfinak nagyon fontos a személyi szabadsága, a szerelemben szenvedélyes és játékos, a Bak viszont nem tudja. Hűséges és függő természetű, csak gyakran melléfog partnere kiválasztásában s ilyenkor, ha valami nem sikerül, szívesebben halad tovább a megkezdett úton, mintsem hogy válás mellett döntsön. Nyilas Az intellektuális összhang kitűnő, sőt, a Nyilas nem is rossz szerető , ezért a két jegy közt van lehetőség igazán mély és tartalmas kapcsolatra.


Jobb az, ha a nő Ikrek és a férfi Nyilas , mert így a legjobb tulajdonságok tudnak egymással találkozni. Erős fizikuma arra sarkallja a Bika férfit, hogy ha valamit nem tud békésen megszerezni, parancsoljon. A Bika férfi temperamentuma.


Szereti a kényelmet s mindenféle gyönyört. De a testi-lelki sérelmekből nehezen épül fel. Saját eszméit nehezen tudja a gyakorlatba ültetni.


Egy Nyilas túl lelkes, túl fanatikus neke és bár imponáló lehet, hogy milyen ambiciózus, művelt, de szónoklatai fárasztóak, gondolatmenetei követhetetlenek számodra. Az is idegesít, hogy állandóan siet, mindig rohan valahová. A Nyilas jellemzése (Sagittarius, November - December 20) A Nyilas a csillagjegy az állatöv kilencedik jegye, egyben az állatöv második kettős jegye, november és december között. Persze, a Bika nő kihívását egyetlen férfi sem képes figyelmen kívül hagyni. Már csak azért sem, mert a Bika nő képes előrelátni, hogy egy jövendő kedves miként fog viselkedni, épp ezért nagyon is igényesen választja meg a partnerét.


A mindig játékos Nyilas férfi is kellemes partner lehet. Kerülendő partner: a bátortalan Rák és Bak férfi nem Oroszlán nő ágyába való. A Halak férfiú is kissé félős az Oroszlán nő vad szex-játékaihoz. Nyilas férfi : nem jó társaság a Bika nőnek, hiszen ez a férfi rendkívül igényes, titokzatos, forróvérű, aki nem tud egyhelyben ülni.


Az Ikrek nő Hisznek az igaz szerelemben, és képesek a világ végére is elutazni, csakhogy rátaláljanak a nagy őre. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg, az Ikrek, a Nyilas , a Skorpió és a Vízöntő. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol.


Bika férfi nyilas nő

Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk. A Nyilas a szerelemben maximalista, csak akkor megy bele egy komoly kapcsolatba, ha partnerét minden szempontból tökéletesnek találta. Hagy hogy alaposan megismerjen, ne követelj tőle azonnali elkötelezettséget. A Nyilas erogén zónái: A combja és csípője környéke, illetve szereti, ha beletúrnak hajába Mivel kedveskedj a. Ha más területeken kevesebb a gond vele, a szülőnek nevelőnek itt ügyelnie kell, mert a legkisebb igazságtalanságot, jogsértést is az átlagosnál jobban a szívére veszi.


Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el. Aki ebben a csillagjegyben született, biztosra veheti, hogy a legnagyobb beleérző képességgel és a legnagyobb fantáziával van megáldva az összes jegy között. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések