2016. június 10., péntek

Férfi szeretőt tart

Aki szeretőt tart , azt nem lehet ártatlannak nevezni. De az okok talán a kapcsolat hibáit is felfedik. A mikor a férfi szeretőt tart. Ezúttal csak a férfiről lesz szó. Arról, vajon hogyan élik meg legtöbben azt, a mikor beleszeretnek egy másik nőbe a párjuk mellett és hogyan élik meg azt, a mikor ebből a kapcsolatból tartós viszony lesz.


Férfi szeretőt tart

Miért tart a férfi szeretőt ? Van úgy, hogy egy női öl gyönyöre nem elég, és a férfi egyszerre több helyen keresi a kéjt. De miért kell az a csalfa, röpke ölelés, amit a szerető adhat? Csak hogy tudják, hogy igazolják, magukkal nincs gon minden érzést képesek megélni, de valamiért (sokszor a másikat okolva) közösen, a közös otthonukban ez nem működik. Már nem, mint férfi és nő élnek együtt, hanem, mint apa és anya, akik szorosan együttműködve terelgetik a gyermekeiket az élet tengerén.


Ha egy férfi szeretőt tart , az csak a szexről szól, vagy szerelmes a szeretőjébe? A nem múló vadászösztönnel magyarázhatnánk a férfi esetében azt a megbocsátható tévedést, hogy szeretőt tart. Nekünk ugye mindent szaba de a nőket már más mércével mérjük: akár ők a szeretők, akár mi vagyunk a titkos légyott másik szereplői. Persze, nemcsak lelki, hanem csupán fizikai okai is lehetnek annak, ha egy férfi szeretőt tart. Ez a legsimább ügy: érzelmileg kötődik a partneréhez, de vagy teljes mértékben hiányzik a szex otthon, vagy ritka az alkalom, esetleg a mennyiségre nem lehet panasz, viszont vannak olyan dolgok, amiket nem kap meg az ágyban.


Működhet jól is egy ilyen viszony, ha a nő el tudja fogadni ezt a helyzetet. Akár őszintén is meg lehet beszélni a dolgokat, nem kell játszani a naivat. Ha a nő elfogadja, hogy a pasi több szeretőt , viszonyt is fen tart egyidejűleg és neki ez így megfelel, akkor ezt meg is lehet beszélni.


Csak a megszokás beszél belőle vagy úgy is gondolja? De ha úgy is gondolja minek a 3. Ugyanis, ha a férj azért tart szeretőt , mert szerelmes vagy mert boldogtalan a kedvesével érzelmi, lelki szinten, akkor bizony a kapcsolatunkat megette a fene. Legalábbis a legtöbb esetben ez derült ki, ahol nemcsak testi, hanem érzelmi alapú megcsalás is történt.


Ugyanis megannyi nő tart szeretőt , ami Pasiszemmel az egyik legkényelmesebb állapot. De inkább csak első ránézésre… Igen, tudom, mi vagyunk a rohadékok, akik képtelenek megmaradni egyetlen nő mellett, és ahogy valami probléma üti fel a fejét otthon, máris rohanunk, hogy egy idegen nő karjaiban keressünk vigasztalást. Sok férfi miért tart szeretőt ? A házasságtörés kérdése évszázadok óta foglalkoztatja az embereket, melyet régen főbenjáró bűnnek tekintettek.


Amikor a férfi szeretőt tart. Az egész folyamatról más nézőpontot nyersz - férfi megéléseken át. Ezt a hiányt, sérülést nem a párkapcsolatában próbálja első körben kezelni, helyrehozni és feldolgozni, hanem az egyszerűbb utat választja, egy harmadik személyében várja el. A hûtlen férfiakról gyakran esik szó. De hogyan foghatunk gyanút, ha a nő lép félre?


Férfi szeretőt tart

Mik azok a jelek, eltérő viselkedési formák, melyek egyértelmûen figyelmeztetnek, hogy valami nagyon nincs rendben? Lehetséges, hogy párunk szeretőt tart ? Ezt azért eddig is sejtettünk, azonban a kutató arra az összefüggésre is rámutatott, hogy ennek az eltérő gondolkodási mechanizmusnak szerepe lehet abban is, hogy miért keres szeretőt a nő és miért hűtlen a férfi. A nők és a férfiak problémamegoldási stratégiája teljesen más. Egészen más az, ha egy férfi tart szeretőt , mintha egy nő tenné ugyan ezt. Utóbbinak ugyanis akár az életét is megrövidítheti egy ilyen döntés.


Mert – ahogyan Popper Péter a Mesterkurzus-sorozat legújabb kötetében írja – az emberiség történelmének kezdete óta sikertelenül próbálja a férfi -női együttélés kérdéseit megoldani. Hogy mi a probléma a házassággal? Hát az, hogy egy kicsit túl sokáig tart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések