2016. június 23., csütörtök

Csülök étterem

Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Csülök Sarok Étterem - Győr, Bácsai út 37. Egész nap korlátlan ételkínálatunkból választhat és fogyaszthat. Tradicionális és saját receptek alapján készülő magyaros fogásokat, szívet-lelket melengető magyar pálinkákat, a híres hazai borvidékek minőségi borait vagy frissen csapolt.


Csülök étterem

HÚS-HÚS-HÚS manír és panír nélkül! A CUPÁKOS sikere abban rejlik, hogy nem akar többet mutatni, mint ami: a klasszikus magyar konyha legjobb fogásait kóstolhato manírok nélkül, a lényegre: a minőségre koncentrálva. Olvassa el a TripAdvisor utazói által írt értékeléseket Esztergom legjobb éttermeiről, és keressen közöttük ár, hely és egyebek alapján. Ma előre foglalás nélkül sikerült asztalt kapnunk,az. Csalódtam pont amennyire dicsérték ezt az étteremet.


Dzsungel Café and Restaurant. Kaland az ízekben, kaland a környezetben! Várjuk Budapest egyik legkalandosabb éttermében. Akár a Szahara homokját, a dzsungel bujaságát, az óceán mélyét, vagy a kalózhajó fedélzetét választja vacsorája helyszínéül, garantáljuk, hogy az izgalmas környezet mellett egzotikus ízeink is elvarázsolják! Csanaki részeges csülök : 3. Feldarabolt, csípős-mustáros pácban érlelt csülköt fehérborral sütőben megpároljuk, majd ropogósra sütjük és a jó boros pecsenyelével hagymás pirított burgonya mellé tálaljuk.


Egy igazi csülkös fogás a hagyományos ízek kedvelőinek. Zöld Kapu Vendéglő csülök csárda Budapesten, Óbudán,csülkök minden mennyiségben. Hideg időben étlapról, de előrendelésre, akár nyáron is. Saját parkolók az étterem előtt. Az étlap újság formájú.


Az árak barátságosak, az adagok hatalmasak. Keleti Pályaudvar és a Köztársaság tér szomszédságában. A kecskeméti Bajor étterem és vendégház minden hétvégén gábli menüt kínál amiről bővebben itt olvashat.


Csülök étterem

Lehetőség van napi menü fogyasztására is a heti étlapot itt tudja megtekinteni. A sípályákról, az Alpok hegyei közül jól ismert gőzgombóc, kaisersmaren, kaesespaetzle vagy ropogós csülök bajorkáposztával egyaránt kapható. Magyaros étterem a belváros szívében. Családias, kötetlen hangulatú vendéglátás, gyönyörű panzióval, otthonos ízekkel. A hamisítatlan vidéki hangulatot nem zavarják a technika vívmányai sem.


A Kiscsillag Étterem Budapest népszerű kertvárosában Csillaghegyen, házias ízekkel, friss, egészséges alapanyagokból készült ételekkel és napi menükkel várja vendégeit egy igazi családi kisvendéglőben! Mire a csülök megfő és leválik a csontról, addigra a kovászunk is beérik. A kovászt gyúrjuk össze a többi hozzávalóval. Szép simára, selymesre gyúrjuk, majd letakarjuk. Még nem találta meg a tökéletes éttermet, ahol eltölthet egy estét?


Látogasson el a Borköltők Társasága Pince Étterem étterménkbe, amely ízletes fogásokkal és kényelemmel várja Önt. Az új „ CSÜLÖK BÁRBAN” a nagyobb konyha miatt lehetőségünk nyílt a csülkön kívül más ételek készítésére is, de mi maradtunk a magyaros, ízletes ételek mellett. Várjuk kedves vendégeinket családi, baráti, üzleti ebédre, vacsorára – 1főig.


A Kerék Vendéglő, Óbudai étterem , Budapesten a III. A kocsma két apró helyiségből állott, a söntésből és az elmaradhatatlan különteremből. Családi vállalkozásként üzemeltetett otthonos hangulatú étterem , tökéletes választás lehet kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Ahogy belépünk Mexikó világába repülünk.


Szezonális terasszal és tágas belsőtérrel vár minket Eldorádó. Kockás abroszos, polgári eleganciával felruházott vendéglőnkben várjuk kedves vendégeinket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések