2016. június 14., kedd

Komlo hotel gyula etlap

Ahogy a hotelt, úgy az éttermet is a maximalizmus, az igényesség és a szakértelem határozza meg. Az étterem kialakításánál, valamint a személyzet kiválasztásánál is elsődleges szempont volt, hogy mind a szállóvendégeinket, mind a. A szálloda pezsgőfürdővel, szaunával, étteremmel és bárral várja vendégeit. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes.


Komlo hotel gyula etlap

A szobák kialakításánál az. Use Promo Code PRIVILEGE to Get Extra Off. Hand-Picked Best Hotels Gyula. The restaurant is available for 1person, on the menu local and regional meals are represented.


Traditional and reform tastes can also be found. The hotel has a hot tub and sauna, and guests can enjoy a meal at the restaurant or a drink at the bar. Free WiFi is featured throughout the property. Az étlap kialakításánál törekedtünk arra, hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét. Gyula páratlan hangulatát italkülönlegességeink és fenséges fogásaink által.


Fehérbor, Vörösbor, Rosé bor és Desszertbor nagy választéka. A legjobb éttermek - Gyula , Magyarország. Komló Hotel Gyula in Gyula on Hotels.


Olvassa el a TripAdvisor utazói által írt értékeléseket Gyula legjobb éttermeiről, és keressen közöttük ár, hely és egyebek alapján. Compares Prices for Your Ideal Hotel. Save up to on your next Stay!


Komlo Hotel is an excellent choice for travellers visiting Gyula , offering a romantic environment alongside many helpful amenities designed to enhance your stay. For those interested in checking out popular landmarks while visiting Gyula , Komlo Hotel is located a short distance from Szent Jozsef Templom ( mi) and Vilagora ( mi). Charging in place – Wellness services. Ha jól érzi magát nálunk, akkor az Alföld legvonzóbb fürdővárosának legszebb szállodájában még jobban fogja! Ezen az oldalon nemcsak éttermeket mutatunk be, hanem minden olyan gyulai gasztronómiai szolgáltatást, melyet színvonala, igényessége miatt ajánlunk a gyulai vendégek és a városunkba utazók számára.


Legyen az egy fagylaltozó, cukrászda, gyorsétkezde, hotel étterem, stb. Gyula Hotels and Prices from 2Booking Sites. Reviews Wir haben einen Tisch bestellt. Sind von Herrn Tamas Major.


Visszatérő vendégként látogattunk ide, már az első alkalommal is megragadott minket a Hotel páratlan hangulata, egyedi stílusa. Szép tiszta, és a személyzet is nagyon kellemes. Csak ajánlani tudjuk az év bármely szakában.


The stylish Corso Boutique Hotel is located right in the center of Gyula , a 10-minute walk from the Castle Spa. It features air-conditioned rooms and a modern spa area. Very goo safe and quiet location. Large and clean room and ok breakfast. Gyula nagyszerű hely, nagyon tetszett nekünk.


Komlo hotel gyula etlap

Máskor is ellátogatnánk ide szívesen. Sok a látnivaló, kedvesek az emberek és mindig van mit csinálni. Családbarát gyulai szállás. Gyula szállás kínálatában az első csillag superior szálloda!


A Várfürdő bejáratától méterre, wellness- és bababarát szállás Gyulán, saját wellness centrummal és 3m2-es játszóházzal! Dél Alföldön - 8étterem közül 292.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések