2016. június 17., péntek

Angyal anya idézetek

Karácsony előtt bizony kukucskáló angyalkák szállnak le a Földre, bekukucskálnak minden ház ablakán. Azt lesik, hol laknak a jó kisgyerekek, akik megérdemlik a karácsonyi ajándékokat. Minden anya gazdag, ha szereti a gyerekeit. Nincs szegény édes anya , sem csúnya édes anya , sem öreg.


Az ő szeretetük mindig a legszebb az Örömök között. Anyává válni a legcsodálatosabb dolog a világon, hiszen az ember egy új életet hoz a világra, akit szeretetben, gyengédségben nevel teljes szívével, lelkével, hogy boldog felnőtt legyen. Az anyaság ugyanakkor nem mindig könnyű. Vannak pillanatok, amikor kifejezetten nehéz.


Babaváró idézetek anyáknak „A szülés, gondolta Carl, nem csupán gyermeket eredményez. Valakinek az édesanyja, gondolod róla. Elkészült az anya , ki magától maggyógyul, ha beteg,tud embernek ebédet főzni fél kiló darált húsból.


Angyal anya idézetek

Te nem tudomit tud az anya elviselni. Angyal :-Tud gondolkodni? Nemcsak gondolkodni,hanem a kompromisszumra is képes, oly ügyesen használja az értelmét.


Karácsony, látszat, saját fordítású idézetek ) “Ne várj túl sokat a karácsony napjától. Nem tudod egyetlen napba belezsúfolni önzetlenséged és jóindulatod minden lemaradását, ami az elmúlt hónapban összegyűlt. A társ persze szinte bárki lehet. Egy szomszéd az utca túloldaláról vagy a férfi az ágy másik feléről. Mégis minden jó szándékunk ellenére néhányan útközben elveszítjük a társunkat.


Idézetek minden témakörben ! Találkoztak ők már néhányszor, - a gyermek, a szamár, a pásztor - az alomban, a jászol mellett, ha az élet elevent ellett. A csodát most ők is vigyázzák, leheletükkel állnak strázsát. Mert csillag ég, hasad a hajnal, mondd meg nekik - mennyből az angyal. Az élet egyetlen – ezért vedd komolyan! Szeretném szép haját megsimítani, két dolgos kezét fogni és kezemben tartani.


Kezét kezemben tartani, kedves mosolyú arcát boldognak látni. Földön, gyerekek rajzolják. Kicsiny, hegyezetlen, színes ceruzák. Kormorán: Egy angyal mindent lát - dalszöveg részlet.


Angyal anya idézetek

Feliratok, idézetek koszorú-szalagra. Néhány a sok-sok év alatt összegyűlt, a koszorú-szalagokra írt idézetek , feliratok gyűjteményéből: Mély fájdalommal búcsúzunk. Fájó szívvel búcsúzunk. Emléked szívünkben örökké él. Museum mannequins, conservation grade costume figures, character figures and waxworks recent work.


Anya a legnagyobb, legerősebb és legépebb szárnyú pillangó. Amikor kicsi voltam, túláradó, vakító fényként ragyogott a házunkban. Kétségtelenül ő gyakorolta a legnagyobb hatást az életünkre. Félig ördög, Félig angyal , Félig rossz vagyok, de neked való. Szegény anyák nem léteznek,és nincsenek csúnyák vagy öregek sem.


Angyal anya idézetek

Az őszeretetük a legnagobb boldogság. A barát az az ember, aki nem mond feletted ítéletet. Mondottam neke ő az, aki megnyitja ajtaját a vándornak, mankójának, sarokba állított botjának, nem unszolja táncra, hogy aztán megítélhesse tánctudását. Nincsen a gyermeknek olyan erős vára, mint mikor az anyja őt karjaiba zárja. Nincsen őrzőbb angyal az édesanyánál, éberebb csillag sincs szeme sugaránál.


Nincs is annyi áldás, amennyi sok lenne, amennyit az anya meg ne érdemelne. Sok-sok szeretettel ANYÁK NAPJÁRA ! Ha anya vagy, sohasem maradsz igazán egyedül a gondolataidban. Anyák napi idézetek - Nézz, hogy láss a világban ! Meg kell várni egy angyal , vagy egy szent türelmével, amíg a dolgok — emberek, eszmék, helyzetek — melyek hozzád tartoznak, eljutnak hozzád.


Egyetlen lépést sem sietni feléjük, egyetlen mozdulattal, szóval sem siettetni közeledtüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések