2016. június 7., kedd

17 Kerület programok

17 Kerület programok

A zene, a mozgás, a látványos eszközök és az élvezetes játék egyedi és hatásos kombinációja. Ez egy varázslatos babavilág, ahol a szülőkkel együtt teret adunk a mindig cselekedni és. A légszennyezés csökkentéséért, a klímavészhelyzet miatt Karácsony Gergely hosszú távon kitiltaná a rakpartokról a járműveket, középtávon pedig azt szeretné elérni, hogy hétvégén autómentes legyen a Duna mindkét partja - erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a főpolgármester. Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található. Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről?


Meglás egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide! Országos Ördöglakat Találkozó, Hiúz gála és forgatag.


Előadások, koncertek, vetítések és online jegyvásárlás:. Az intézmények programjait megtalálja a naptárban (jobb oldalt). A Molnár Dixieland Band és zenész sztárvendégei tematikus koncertjükön nemcsak Louis Prima, Grammy-díjas amerikai zenész világhírű számait (Sing, sing, sing,BuonaSera stb.) dolgozzák fel, de. Az árban minden benne van a leutazás,felutazás, szállás,vitorlázás. Adrián egy kabinos, fürdőszobás, katamarán vitorlás yachton.


A Govinda éttermek palettáján szerepelnek hagyományos indiai fogások, lakto-vegetáriánus és vegán ételek, amelyek hús-, hal-, tojás-, gomba és hagymamentesek. Egy különleges koncertre invitáljuk a közönséget. Rózsa György gitáros szerző, zenész barátaival, Juhász Gáborral (Gramafon és Artisjus díjas szerző, a Jazz Akadémia vezető gitár tanára) és Fekete.


A Kereplő Színház előadása. Fazekas Mihály legismertebb művében Ludas Matyi, az egyszeri libapásztorfiú épp háromszor jár túl a faluját sanyargató, kapzsi és zsarnok földesúr, Döbrögi eszén. Az aktuális családi programokat itt találod!


A Floyd Experiment legénysége újra a Backstage Pub színpadán! Egy olyan zenei stílus, amit igazán jól megírni és énekelni. A soul magyarul annyit tesz, hogy lélek. Elérkezett ez a perc is, elkészült a második nyóckeres könyvem.


Kiírtam mindent, ami a kerületről egyelőre eszembe jutott, kiírt általam mindent a kerület , ami csak mondandója volt: az itt élőknek. Messzi Kifalván járunk, ahol a mindig boldog kik laknak. Tőlük nem messze él Grincs, aki egykor jómaga is ki volt, de elmenekült a településről, és kettesben élt boldogtalanul a kutyájával, Max-el. A minden évben megrendezésre kerülő budafoki megemlékezés a Cziffra Fesztivál 5. Az esten zenével és anekdotákkal idézzük fel Cziffra György életét és budafoki kötődését. Kiemelten fontosnak tartjuk értékeink megőrzését, ápolását.


17 Kerület programok

Egy kedves muzeológus-régész barátunk (Szabó Béla István - szbi) felajánlotta, mint e terület ismerője és tudója, hogy egy négy. Mauri Utazási Iroda – Home Center. Színpadi programok órától: Ugrás a tartalomra. Ferihegyi úton a Pesti út és Gyökér utca.


Fajgerné Dudás Andrea Júlia (festő, eat art művész) és Oltai Kata (művészettörténész, kurátor, a FERi feminista galéria alapítója) részvételével folytatódik a Hass, alkoss, gyarapíts – Alkotás vs. Ház sebességmérés sport traffipax Ughy Attila polgármester Városgazda Utánpótlás Akadémia Városgazda XVIII. Leonard Bernstein a New York-i Filharmonikusok karmestere népszerű musical-szerző, és a 20. Tökéletes szülinapi helyszín minden korosztálynak. Kicsiknek mesés terítékek.


Tavasszal újraindulnak a programok a Fény Utcai Piacon A tavalyi sikeren felbuzdulva, idén már szinte egész éves programsorozattal készül a Fén. Budapest, Lövőház utca 12.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések