2016. június 22., szerda

Rák horoszkóp 2019 nlcafe

Az év második felében viszont egy békés, nyugodt, pozitív energiákkal áthatott periódus vár rájuk. Rák : A párkapcsolatban szinte vágni lehet a feszültséget. Talán életed párja arra gyanakszik, hogy nem jársz a becsület, a hűség és a tisztesség útján, ezért nagyon fontos, hogy teljesen egyértelműen viselkedj. Ne hívd fel, mert ez az illető nem bocsájtott meg neked. Rák : Csak bátran töltsd álmodozással a napodat, és engedd szabadjára a fantáziádat.


Rák horoszkóp 2019 nlcafe

A megérzéseid annyira jól működhetnek, hogy kitalálhatod mások gondolatai sőt, egy kellemetlen helyzetet is elkerülhetsz. Ikrek: Ma nagyon fontos lesz számodra a kommunikáció, és az is lehet, hogy egymás után pattannak majd ki a fejedből a jobbnál jobb gondolatok. Ezeket írd le, mert a későbbiekben a sors mindegyik megvalósítására lehetőséget ad. Rák : Eddig is fontos volt számodra a pénz, de ma még inkább az lesz.


Rák : A mai napon úgy érezhete a legjobb az lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Az ezotéria úgy tartja, hogy a rokonainkat mi magunk választjuk még lélekállapotban, mert dolgunk van velük. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Rák mint aszcendens Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is. Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft.


A horoszkóp különböző testmozgási formák kipróbálását javasolja, mint a jóga, súlyemelés vagy a torna. Március elejétől kezdve a kedve sokkal jobbá válik, és, Rák jegyűként, az lesz a legjobb, ha ezt az időszakot a családjával és partnerével való kapcsolatának megerősítésével tölti. Nyilasoknak arra, hogy változtassanak életükön, mindazon, amivel elégedetlenek.


Sőt, lehetőségük nyílik arra is, hogy továbbtanuljanak és képezzék magukat, ami által még sikeresebbek lehetnek a szakmájukban. Szakmailag és anyagi szinten egyaránt sikeres év előtt állnak. Kiválóan fog teljesíteni a munkahelyén, és jelentős magánéletbeli sikerek elé is néz. Ez a hónap számodra az alkotás és a kezdetek ideje. Lesz erőd és kitartáso sokkal többet elérhetsz, mint amire számítottál.


Ez nem megy könnyedén, le kell győznöd mások ellenállását, ennek ellenére a változások lassan, de biztosan elindulnak. Ez az év számukra kifejezetten élvezetes lesz, már csak azért is, mert új dolgokat tanulhatnak, amik által gazdagabbá tehetik az életüket vagy akár a. Egy váratlan bevételi forrás vár önre, lovagolja meg ezt a lehetőséget, mert nagy népszerűséget is jelent ez önnek. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban.


Rák horoszkóp 2019 nlcafe

Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel. A Jupiter a nagy szerencse bolygója. Ha párkapcsolatról van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Még az is lehet, hogy ebben a hónapban a kisujjadat sem kell mozdítani, és a pénz csak áramlik hozzád. Ha nagyon muszáj takarítani otthon, érdemes mára időzítened.


Persze csak akkor, ha időben hazaérsz, és még lesz hozzá kedve energiád. A hétvégét okosabb lenne a családdal tölteni, ezért is javasolja a horoszkóp mára a rendrakást. Alapból az élet több területén is pozitív változásokra számíthatnak. Végre a kemény munkájuk kifizetődik és előreléphetnek a karrierben és az anyagi helyzetükben egyaránt. A Rák inkább egy nőies jegynek számít, ezért ezek a tulajdonságok érvényesek a Rák férfira is, így vele több a gond.


A Rák férfi számára a visszautasítás tragikus élethelyzetet jelent. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. A február néhány fontos változást hoz a karrierjében, de örülni fog az új kihívásoknak, nem nyűgként, hanem előrelépési lehetőségként éli meg az új feladatokat.


A Szűznek érdemes párjával beszélgetni, hiszen csodálatos élményben lehet része.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések