2016. június 6., hétfő

Munkavédelmi technikus tanfolyam

A munkavédelmi technikus képzés díját több részletben is kifizetheti. Folyamatos célunk, hogy képzési kínálatunkban mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb tanfolyamot, mellyel versenyképes szakmára tehet szert. Munkavédelmi technikus tanfolyamunk most 20. Ft kedvezménnyel vár Tége a Centrum Oktatóközpontban! Hétköznapi és hétvégi csoportok, profi oktatók és jó hangulató környezet, hogy élmény legyen a tanulás!


Munkavédelmi technikus tanfolyam

OKJ-s végzettséget szerzett hallgatóink, külföldi munkavállaláshoz szükséges Europass bizonyítvány-kiegészítőt igényelhetnek ide kattintva! A képzésre szeptember 15-ig történő jelentkezés esetén kedvezményt biztosítunk, az első jelentkező részére! OKTÁV, képzés, tanfolyam , felnőttképzés, szakképzés.


A tanfolyamot havi részletekben is fizetheted. Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy versenyképes szakmához jusson.


A visszaigazolásban tájékoztatást adunk a tanfolyam pontos kezdési időpontjáról, időbeosztásáról, helyszínéről és megküldjük a részvételi díjról. Ft munkavédelmi technikus OKJ-s tanfolyami vizsgadíj. Részt vesz a veszélyforrások felkutatásában, azonosítja a veszélyeket, elősegíti a kockázatok kezelését, közreműködik a munka-egészségügyi feladatok végrehajtásának.


A meghirdetett tanfolyam az Országos Képzési Jegyzékben szerepel és államilag is elismert. A képzéshez tartozó tájékoztatót ide kattintva töltheti le. Tananyagaink biztosításával még inkább arra. Fizesse a tanfolyam díját havonta részletekben. JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA.


Kis létszámú OKJ képzés részletfizetéssel. A munkavállalók testi épségének és egészségének védelme ma már minden munkahelyen alapkövetelmény, és profi szakembereket igényel. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Madách Gimnáziumban (VII.


Barcsay utca 5.). Mérnök utca 39-ben lehet. Szakemberként a nemzetgazdaság valamennyi ágazatában alkalmazhatod tudásodat a munkahelyi egészség és biztonság megvalósításának érdekében. Magyarország méltán legismertebb tanfolyamkereső oldala, ahol már több, mint tízezren találtak maguknak megfelelő tanfolyamot.


Oldalunk kínálata az összes magyarországi településre kiterjed az adatbázisban egyaránt találsz vidéki és fővárosi tanfolyamokat, OKJ, ECDL, műszaki, gazdasági pénzügyi művészeti egészségügyi nyelvi képzéseket is. Az államilag elismert szakképesítő (OKJ-s) vizsga díja 55. Nézze meg a legfrissebb munkavédelmi technikus állásokat, munkákat és jelentkezzen egyszerűen és gyorsan. Ft, amelyet vizsgára jelentkezéskor kell befizetni. A képzési program a jelentkezők számára ügyfélszolgálatunkon hozzáférhető.


Ugyanis a hozzáértő és figyelmes munkavédelmi technikus segítségével biztosítható az adott cégnél, intézménynél nemcsak a munkavédelmi szabályok betartása. Képzési palettánkban elsősorban olyan tanfolyamokat próbálunk ajánlani tanulni vágyó felnőtteknek, ami ténylegesen a munkaerő-piaci igényeken alapul. Miért éri meg jelentkezni a képzéseinkre? Kellemes környezetben, jó hangulatban, elismert szakmai oktatóktól sajátítható el valamennyi általunk kínált szakképesítés és hatósági képesítés.


Külföldi lakcíAkkor töltse ki, ha külföldi lakcímmel rendelkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések