2016. június 24., péntek

13 Kerület lakáspályázat 2019

Kerületi Önkormányzat Egynyári virágok bemutatóját tartotta ma délelőtt a Gyöngyösi sétányon. Az eseményt immár tizenhetedik alkalommal rendezték meg. Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás.


Az önkormányzat újabb lakáspályázatokat írt ki, ezúttal a Klapka Központban található lakások éves, határozott időtartamra szóló bérleti jogának elnyerésére, valamint fecskeházi lakáspályázatot fiatal házasok, illetve élettársi kapcsolatban élők számára. Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 1 eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Nem is gondoltad volna, hogy ezeken te is részt tudsz venni. Magyarországon nagyon alacsony a szociális bérlakások aránya (a teljes lakásállomány 2--a), így sajnos nagyon sok rászoruló ember akár évekig is vár arra, hogy ilyen módon megfelelő lakhatáshoz jusson.


A pályázati kiírás és mellékletének letöltéséhez kattintson ide. Budavári Önkormányzat, Pénzügyi, Tulajdonosi és Jogi Bizottsága a Képviselő. A törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett cookie-kat vagy sütiket használ. Ezek olyan apró, ártalmatlan fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést, számunkra pedig hogy megismerjük és ezáltal jobban kiszolgáljuk látogatóink igényeit.


13 Kerület lakáspályázat 2019

Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Pénzügyi Bizottsága a Budapest X. Tervek, harcok, tradíciók Déri Tibor polgármester az Újpesti Naplónak adott interjújában beszél többek közt az új városvezetés terveiről, emberközpontú politikáról, az Ady Művelődési Központ visszaszerzéséről, valamint az Árpád Kórházról. Kultúra A szokásoktól eltérően az ötvenedik születésnapját ünneplő Frech’ Gábor nem csupán kapott, de hozott is ajándékokat. Az oldalon található információk már nem aktuálisak. A friss pályázatokért kattints ide! A Reformátorok tere mellett épülő, és azzal egységet alkotó csúszdaparkot és játszóteret már építése alatt is nagy érdeklődés kísérte.


Gulyás Gergely személyes jelenléte, hanem a csúszdák, és a közel húszféle, izgalmas kalandot ígérő. Passzívház lakáspályázat - Budapest xiii kerületi hírek, kerületi apróhirdetések, apró, cégek, üzletek, szolgáltatások, események, online hírek. Ferencváros Önkormányzatának pályázati felhívása a kerület közigazgatási területén lévő, évnél régebben épült, hagyományos vagy iparosított technológiával készült társasházak és szövetkezeti lakóházak felújításának támogatására. Gyermek étkezések, bölcsődei és családi napközi gondozási díjak ügyintézése.


A berendezést térítésmentesen a kerület azon lakói vehetik igénybe, akik több, mint egy éve állandó bejelentett lakcímmel rendelkeznek és ezt a kezelés előtt lakcímkártyájukkal igazolják. LAKÁSPÁLYÁZAT Lakáspályázati kiírás a Budapest Főváros XV. Kerület Önkormányzatának tulajdonában lévő lakások piaci lakbérrel történő bérbeadására A Budapest Főváros XV. Ezen az egyetlen hazai kiadású album Lajkó Félix és a lengyel VOLOSI közös lemeze, amelyet a Fonó jegyez.


Lakáspályázat fiataloknak - Budapest xiii kerületi hírek, kerületi apróhirdetések, apró, cégek, üzletek, szolgáltatások, események, online hírek. CSÜTÖRTÖK önkormányzat Megkezdődött a Krisztina tér 1. Június elején elindult a munka a Krisztina tér 1. Budai Polgári Casino épületében. Leonard Bernstein a New York-i Filharmonikusok karmestere népszerű musical-szerző, és a 20.


13 Kerület lakáspályázat 2019

Zuglóban épül meg Magyarország első, önkormányzati támogatással fejlesztett energiatudatos és megfizethető közösségi lakóhelye, az E-Co-Housing szociális bérház. A Zuglói Önkormányzat által - mintegy milliárd forintos támogatással - megvalósuló projekt fő célja egy. Az utolsó sorszám - a napi ügyfélforgalomtól függően - legkésőbb az ügyfélfogadási idő vége előtt fél órával kerül kiadásra.


A nyertes pályázó határozott idejű, (öt) évre szóló lakásbérleti szerződést köthet az elnyert pályázati lakásra. Kedvezmény a jódos-sósba. Békásmegyer hivatalos honlapja.


Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő felnőtt napi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések