2019. január 18., péntek

Hotel eger park vélemények

Foglalj online, gyorsan, könnyen! Válaszd ki a legmegfelelőbbet és pihenj akár már holnaptól! Compares Prices for Your Ideal Hotel. Save up to on your next Stay!


Hotel eger park vélemények

Negatívumot nem nagyon tudok róla írni, maximum azt, hogy a régi szárnyban van az étterem rész, tehát minden egyes étkezéskor át kell sétálni, de ez egy olyan nüansznyi probléma, ami könnyen átlendül az ember. It features a restaurant and a fully-equipped health center with a gym. Free Wi-Fi is available.


Parking is possible on site for an additional fee. All rooms with attached bathroom include air conditioning, mini-bars and cable TV. Nemrég felújították és a wellness részleget is bővítették. A szállodában étterem, teljesen felszerelt egészségközpont és edzőterem várja a vendégeket. Parkolni a helyszínen, felár ellenében lehet.


Hotel eger park vélemények

Kellemes, szép, környezet, tisztaság, finom ételek, barátságos, kedves személyzet. Jól éreztük magunkat itt éve és most is, remélem, még lesz alkalmunk máskor is! Eger , Knézich Károly u. Minden tiszta, szép, a szálloda elhelyezkedése tökéletes, a személyzet kedves és figyelmes, udvarias kiszolgálásban volt részünk. The hotel features room service. Book Your Hotel Online and Save.


Guests of the hotel can take part in wine tasting tours. Közvetlenül a park mellett található a város népszerű strandja és a gyógyvizű Török fürdő Mind egyénileg utazó vendégek, mind a konferenciákra érkező vendégek részére előny, hogy a szállodából a város legfontosabb nevezetességei. A hotel 8méteres magasságban, gyönyörű erdei környezetben kapott helyet.


Hotel eger park vélemények

Az általuk írt megjegyzések, észrevételek és az adott pontok az ő véleményüket tükrözik, és nem feltétlenül azonosak a Szállásvadász álláspontjával. A környezet nagyon csendes, a szállodakomplexum impozáns épületeit egy gyönyörű hektáros park öleli körül, a szálloda tökéletesen alkalmas. A szálloda saját wellness központtal és gyógyászati részleggel rendelkezik. A régió legnagyobb konferenciatermei, melyek 4és 7fő befogadására alkalmasak, is a szállodában található. A hotel ideális azon családok, barátok, párok számára, akik szeretnének távol maradni a város zajától, rossz levegőjétől.


Vendégek saját véleménye a szállásról. Lowest Rates Guarantee. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet segítőkész és udvarias. Az ételek finomak, bőséges a választék.


A szoba rendezett, nem a legmodernebb de megfelelő. Now $1(Was $̶1̶1̶2̶) on TripAdvisor: Park Inn by Radisson Hotel and Spa Zalakaros, Zalakaros. A wellness részleg is szuper. A síkság és a hegyvidék találkozásánál fekvő történelmi város régóta egyházi és közigazgatási központ, a híres történelmi borvidék lelke, kereskedelmi központja, ismert fürdőváros. Ez csak egy keresési lekérdezést kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva.


Naponta frissülő kuponos utazási ajánlatok. Fantasztikus belföldi és külföldi nyaralások, wellness pihenések egy helyen, féláron. GYERMEK- ÉS BABABARÁT HOTEL EGER MELLETT, NOSZVAJON.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések