2019. január 31., csütörtök

Hűtlen férfiak szerelem

Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. TED előadásában rámutatott: a férfiak és a nők agya teljesen másképpen működik. Ezt azért eddig is sejtettünk, azonban a kutató arra az összefüggésre is rámutatott, hogy ennek. Az Igazából szerelem című film egyik párbeszéde írja körül helyesen a dolgot: „Képzeld el, hogy a férjed vett egy arany nyakláncot, de másnak adta oda karácsonyra. Vajon várakoznál, hogy kiderüljön, hogy csak egy nyaklánc , vagy pedig szex és nyaklánc, vagy a legrosszabb: nyaklánc és szerelem.


Kétféle szerelmes férfi van a világon: az egyik úgy kívánja szerelmét, mint az őrült, de diadala másnapján alábbhagy a lobogása, a másikat béklyóba veri és rabul ejti a birtoklás: a testi szerelem , összevegyülve azzal az anyagtalan és szóval nem mondható vágyakozással, amit a férfiszív sugároz olykor egy nő felé, az igazi és emésztő szerelem szolgaságába. A férfiak sem érzéketlen szexrobotok, szerelemre vágynak! Figyelj, Tamás , semmi bajom vele nagyon szimpatikus vagy, és tetszel nekem - mondta Éva, miközben bekapcsolta a melltartóját. A sokadik forró együttléten voltak túl, és kezdte úgy érezni, ideje, hogy tisztázza a helyzetet.


Elköteleződni képtelen férfiak - Akik tényleg nem tudnak szeretni: Pszichológusra, terapeutára, tanácsadóra van szükség, aki jártas a témában. A legfontosabb azonban a férfi motiváltsága. Férfi és a nő ugyanúgy lehet hűtlen. A hűtlenségről már sokat hallhattunk különböző a TV műsorokban, olvashattunk róla más médiákban, de nem hűtlenség pszichológiáját eddig nem igazán fejtegették.


Sokan úgy gondolják, hogy a hűtlenség egyik legfőbb oka a házasság labilitása. A nők és a férfiak motivációi között nem volt számottevő különbség Nem kielégítő a szex A megcsalás első számú oka az volt, hogy valaki elégedetlen volt a szexuális életével, és azt remélte, hogy egy másik kapcsolat hiánypótló lesz ebből a szempontból. Szex: Az őszi erdő csodálatos.


A hűtlen férfiak többnyire jobb szexet keresnek Legalábbis a szexuális életét tekintve kielégítetlennek érezte a vágyait – többségük akár több mint két éve is. A probléma persze meglehetősen sokrétű, különösen gyakran emlegetik azt, amikor a nő hagyja félrelépni partnerét, ill. Férfiak figyelem, ezért lesz hűtlen a nő! Csak a csillagjegyét kell ismerned.


A gyanú, hogy társad összeszűri a levet valakivel, szörnyűbb lehet az igazságnál. Sok nő a tagadáshoz menekül, míg a férfiak általában bizonyítékot keresnek, és biztosat akarnak tudni. Nagyon ritkán van úgy, mint a televízióban: kevesen érik tetten a társukat, még akkor is. Egy válás után a szexuális éhség mellett, a másik gyakori jelenség az érzelmi roncs. A hölgyek számára ez is vonzó, mert imádják a sérült férfiak lelkét meggyógyítani.


A bökkenő csak az, hogy az ilyen férfi hajlamos olyan kijelentést tenni, hogy soha többé nem fog megbízni egy nőben sem, és többé nem lesz szerelmes! A két nem közötti különbség, hogy amíg a nők sokszor csak lélekben teszik meg a megcsalást, testben pedig csak a csókig jutnak, addig a férfiak minden testiséget bevetenek. Alapvető eltérés, hogy a nők kibeszélik a dolgokat, hiszen ott a barátnő, aki mindent megért, és minden véleményez. Címkék: hazugság hazug férfi nő titok hűtlen megcsalás csalódás ego félelem szeretet szerelem.


Hűtlen férfiak szerelem

Miért hazudnak a férfiak ? Azt tapasztalod kapcsolatról kapcsolatra, hogy a férfiak álnok módon hazudnak neked? Hűtlenek és csalfák, és gyakran hátba szúrnak? Egy éves szegény francia lány és egy éves gazdag kínai férfi összeismerkedik Saigon felé a Mekong folyón. A lány férfi kalapot és kissé viseltes ruhát hor kopott báli cipővel, de mindezek ellenére fiatalságából, szépségéből, kicsit bús szeméből és telt ajkaiból sugárzik a szexualitás. A szerelem tudománya mögött Jó érzés nagyon erős vonzalmat érezni valaki iránt első látásra.


Az intelligens férfiak esetében ez kód extrán felerősödik. Mára könnyebben alkalmazkodnak az új életformához a férfiak , de a gének azok akkor is gének maradnak. Hazánkban sem kell messzire menni, ha hűtlen celebeket szeretnénk találni, hiszen csak az idei év eredménye az egyik kereskedelmi csatorna vezető arcainak sorozatos lebukása. Kezdhetjük a sort a népszerű mokkás műsorvezetőnkkel, Liptai Claudiával , aki körül az elmúlt két évben szinte forrt a levegő.


Ennyi erővel a nőknek is lehetne úgymond a gének miatt. Igazság szerint a hűtlen férfiak nem akarják elhagyni feleségüket, sokan szeretik is őket. Nem akarják, hogy otthon bármi is megváltozzon. Szeretik a nyugalmat – csak valami másra is vágynak. Ment a hűtlen nehéz fejjel… Egy jól működő kapcsolatot fenntartani – legyen szó házastársi vagy élettársi viszonyról, de akár szimpla párkapcsolatról – hosszú távon nem könnyű dolog.


Gyakorta előfordul, hogy ha valami nincs rendben, az egyik fél másnál keresi a vigasztalást és a boldogságot. Bizonyos kutatások kimutatják, hogy a hűtlen férfiak bizony több, mint -a az idő előrehaladásával egyre gyakrabban marad ki egyedül esténként, hétvégén vagy éjjelente, párja nélkül! Kedvesed munkára hivatkozva későn jár haza, hétvégenként pedig egyre gyakoribbak a férfias összejövetelek, eddig nem is hallottál. Nem megrendelésre jön, nem engedelmeskedik az akaratnak, és még az igazi vágy is kevés hozzá. De hát ezt is megírták már a világirodalomban Tatjána és Anyegin kapcsolatában.


Hűtlen férfiak szerelem

Jenn Mann pszichoterapeuta szerint egy kapcsolat alapja, ami tényleg összeköt két embert, az a bizalom. Nélküle a kettőtök közt lévő szerelem hatalmas veszélyben van, ez pedig kihat mindenre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések