2019. augusztus 12., hétfő

Vízöntő férfi szerelme

Vízöntő férfi szerelme

Egy Vízöntő nő inkább az eszével esik szerelembe mintsem a szívével, és ezért gyakran megtörténik, hogy az igazi férfi megtalálása a számára nem egyszerű. A szerelem egy Vízöntő nőnek nem más, mint egy vidám és lendületes együttlét. A Vízöntő szereti az idegen tájakat, sokat utazik. Olyasvalakibe tud beleszeretni, aki képes minden nap meglepetést okozni neki.


Ez a férfi a női nem tisztelője. Mindig hagyja, hogy a hölgy tegye meg az első lépést, hisz látszólagos nyitottsága ellenére, a Vízöntő férfi félénk teremtés. Finom és fantáziadús, a szerelemben igen leleményes. A modern társadalmakra jellemző érzelmi problémák felnagyítva vannak jelen a Vízöntő férfiban. Ritkán fogad el tanácsot, hisz az évek során felgyűlt tapasztalatai alapján jól tudja mi az, amit elfogadhat és mit nem.


Az erőszak vagy nyomás legkisebb jelére hanyatt-homlok menekül. Kemény fába vágod a fejszédet, ha egy másik Vízöntővel akarod összekötni az életed. Te azonban kedveled a kihívásokat, minél lehetetlenebb, annál izgalmasabb a feladat.


Vízöntő férfi szerelme

A kapcsolat lassan fog alakulni, mert érzelmileg nem kavarodnak bele a dolgokba könnyedén, nem azok a típusok, akik nagyon mutogatnák a romantikus vonzalmat. A férfi , aki megpróbálja elnyerni a szívét, tisztelettel és egyenlő félként kell kezelje őt. A kommunikáció a kulcs, ezzel fejlődik a kapcsolat a Vízöntő nőkkel. Mindketten nagy mókamesterek vagytok, fontos számotokra a függetlenség, a barátság.


A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. Mindenesetre az extázis nagymestere. Sosem esik vissza a szintje alá, és csak remélhete hogy a szoba falai elég vastagok. Ami még jobban feltüzeli: Soha ne felejtsd el: a Vízöntő -férfit az Uránusz irányítja, ami a változás bolygója. Borzad az egyhangúságtól.


A Bika nő szerelme sosem valami megszokott, kitaposott út, hanem csupa kalan előreláthatatlan akadály. Az a férfi , aki képes megadni a Bika nőnek az általa elvárt luxust és nyugalmat és az életet úgy bemutatni neki amint azt elvárja, hamar meghódíthatja. Egyiket sem fogják megtűrni, Ők mindig megköthetetlenek maradnak. Hamar feltűnnek egymásnak, hiszen mindkettő nyitott típus, szeretnek társaságban lenni. Csak akkor lesz szerelmes, ha totális összhangban van a partnerével, ezzel fontos tisztába kerülnie mindenkinek, akinek vízöntő a leendő párja.


Számára lételem, hogy szellemi szinten is összepasszoljon a kedvesével, különben képes rá, hogy se szó, se beszé mindent és mindenkit hátrahagyjon. Azonban, akivel megtalálja. Ha szerelembe esik, akkor a Vízöntő nő bájosan naiv, a Vízöntő férfi pedig kissé esetlenül őszinte. Boldog kapcsolat az övéjük, szexuális életük azonban nem tökéletes. Ez egy érzéki kapcsolat és jó esélye van az életre szóló házasságra.


Kerülendő partner: a Vízöntő férfi unja, hogy állandóan udvarolnia kell. Kedvenc szexuális segédeszköze: természetesen a fürdőkád. A párok összeillőségét mutatja meg.


Halak – szerelmi horoszkóp. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Vízöntő (I. - II. 19.) A jegy szülötte igen intellektuális beállítottságú, különc típus, ritkán fogad el tanácsokat, a maga feje után megy. Képes mély érzelmekre, de rendkívül kiszámíthatatlan.


Szinte bárkivel jól kijön egy Mérleg szülött, de akivel különösen jó, harmonikus lehet a házassága, az Ikrek és a Vízöntő. A Mérleg egy nőies típus, ezért jobb, ha a feleség született ebben a jegyben, de a Mérleg férfi is nagyon jó társ, férj, romantikus, kedves, udvarias.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések