2019. július 17., szerda

Kiadó lakás zugló tulajdonostól

Havonta több millióan választják az ingatlan. Ház lakás telek ingatlank? A legfrissebb albérlet, kiadó lakás , kiadó ház hirdetések Zugló környékéről a Kiadoalberlet.


Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Zugló frekventált részén eladó egy nm-es első emeleti társasházi belső kertes tégla lakás. A társasházban két lift, kertes-panorámás tetőkert, a lakás szintjén, közvetlen a bejárat előtt fás-virágos belső kert van.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Világos, tágas nappali, hálószoba, gépesített konyha, gyönyörű fürdőszoba, külön wc és tükrös gardrób található a m2-en. A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. Bocskai úton egyszobás, II.


A szobát egy térelválasztó két részre osztja, a konyha külön helységben van. Dolgozó, hosszú távon gondolkodó 1-főnek kiadó. Pár percre az Örs Vezér tértől kiadó egy nm-es szobás lakás a Szentmihályi úton egy panelprogramos házban.


A szobák tágasak, világosak, nem az útra, hanem egy parkra néznek. A lakás délnyugati tájolású. A társasház rendezett, tiszta közös területei rendszeresen karbantartottak, tiszták.


Kiadó lakás zugló tulajdonostól

ZUGLÓ KERTVÁROSI részén nm-es, ÚJÉPÍTÉSŰ teraszos lakás eladó! Az ingatlan idén júniusban kerül átadásra, lakásos háromszintes társasház 1. ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Budapesten csendes, zöld környezetben m2-es szép lakás nagyon jó áron eladó Eladó tulajdonostól Budapest XIV. Tulajdonostól kizárólag hosszabb távra kiadó egy éve épült liftes házban frissen felújított 2. A felújítás óta még senki sem lakott benne.


Zugló Herminamező részén eladó egy csendes, kis forgalmú utcában található lakásos társasházban egy 3. Ingyenes hirdetésfeladás. Emeletén szobás erkélyes lakás közvetlenül a tulajdonostól kiadó. KIADO , nm tetötéri lakás Obudán az Erdöalja utcában. Albérlet , kiadó lakás , kiadó szoba és lakótárs kereső. Nálunk megtalálod amit keresel.


Kiadó lakás zugló tulajdonostól

Térképes albérletkeresés. A gépesített konyhabútor a vételár részé képezi,igény esetén a többi berendezési tárgy is maradhat (kivéve bababútor és média) Az. Szőnyi út és a Rákospatak utca sarkán.


Kínál Zuglói lakás tulajdonostól : Zugló , Törökőr, panoráma, jó közlekedés, mégis nyugodt hely, tégla, felújított, nemrég szigetelt, műanyag. Eladó, kiadó új és használt Lakás hirdetések Magyarország területén. Több tízezer friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás felújítot. Kiadó fiatalos, modern lakás a 14. Legyen szó akár Lakás , Családi ház, Építési telek vagy egyéb más zuglói ingatlanról.


Kiadó lakás zugló tulajdonostól

Törekszünk rá, hogy a piacon fellelhető legtöbb piacképes ingatlan elérhető legyen az ön számára, hogy széles kínálatból választhasson lakás vásárláskor. Ha ingatlant szeretne vásárolni, de nincs ideje felkutatni (vagy nincs helyben) és egy igazi szakértőre bízná, hogy összegyűjtse a legjobb ajánlatokat. Vagy - ha nincs megfelelő piacismerete ahhoz, hogy biztosan a legjobb ajánlatot válassza, és ne fizessen rá egy rossz választásra.


Vagy - ha azt szeretné, hogy a szakértő az Önérdekeit képviselve - akár le is tárgyalja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések