2019. július 18., csütörtök

Kiadó lakás 9 kerület magánszemélytől

Kiadó albérletet keresel IX. Havonta több millióan választják az ingatlan. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A lakás különnyíló szóbával rendelkezik, a konyha teljesen felszerelt, a fürdő és a mellékhelyiség különálló.


Kiadó lakás 9 kerület magánszemélytől

Amennyiben bármelyik kiadó lakás - szoba - lakrész tetszik Önnek és szeretne érdeklődni, úgy kérem keressen meg minket elérhetőségeink egyikén és bővebben tájékoztatjuk akkor is, ha az ingatlan szerződése még nem járt le. Budapesti lakás és szoba az 9. Petőfi hí körúttal párhuzamos csendes utcában. Bogdáni útnál egy tégla építésű, gázfűtéses, szobás, parkra néző garzon lakás. Frissen festett, tágas, világos lakás , mely kisállat barát bérlőjét várja. LLŐI ÚTON egy nm-es szobás részben bútorozott KLÍMÁS lakás egy tégla építésű liftes társasház második emeletén utcai kilátással és távfűtéses fűtéssel.


Az ingatlanhoz nm-es erkély tartozik. Nagyon jó közlekedéssel, a lakás nem bútorozott, de ha kell meg lehet oldani, a lakáshoz tartozik egy kissebb kert is. Eladó, kiadó új és használt Lakás hirdetések X. Több száz friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás jó állapotú pa.


Kiadó lakás 9 kerület magánszemélytől

Több tucat friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás felújítand. Szőlő utcában, a Flórián tértől 5méterre kiadó egy nm-es, szobás lakás. Mindhárom szoba egymástól külön nyílik, így akár lakótársnak is kiváló, megosztva a bérleti díjat. Kínál Budakalászon magánszemélytől lakás kiadó : Budakalászon kettő lakás magányszemélytől min. Csendes zsák utca, kellemes környezet.


Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Belső- Ferencvárosban, közel a Dunához, Corvinus egyetemhez, Bakáts térhez egy 1nm-es, szobás, utcai nézetű, kiváló állapotú polgári lakás liftes házban. Igényesen felújított és berendezett lakás ,keresi hasonlóan igényes lakóit ! Hosszútávra (min.év ) kiadó egy nm-es,plusz nm- es hálógaléria ,plusz nm- es tároló galéria ,teljeskörűen felújított ,gépiesitett ,klimatizált utcai lakás a Diószegi Sámuel utca elején ,a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szomszédságában ,a Füvészkert nem messze! Eladó lakás és eladó ingatlan a 2. PÉTERVÁRAD UTCÁBAN, nagy szobával rendelkező, nm-es 2. A konyhabútor kivételével bútorozatlan, a konyhában, főzőlap, sütő, elszívó található. Olcsó lakás albérlet hirdetések.


TIPP bérlőknek: Albérlet esetén érdeklődjön, hogy az albérletet milyen hosszútávra tervezi kiadni a bérbeadó. Kőbánya Lakás kiadó XI. Kispest Lakás kiadó XX.


József Attila lakótelepen, Belső Ferencvárosban, széles kínálatban, kedvező áron. Ferenciek terén néhány lépésre a metrótól egy 5. A lakásban amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, előszoba, erkély. Luxus és csend a város fölött! A fényképek többet mondanak minden szónál, de engedje me. Várunk csapatunkba ingatlanértékesítési tanácsadókat, valamint az ország egész területéről várjuk értékesítői csoportok, tanácsadók, közvetítők jelentkezését!


Kiadó lakás 9 kerület magánszemélytől

Ingatlanközvetítői tevékenység. TÉTÉNYI úton egy FELÚJÍTOTT, 26m2-es,MODERN szobás lakás NAGY 16m2-es TERASSZAL és KOCSIBEÁLLÓVAL. Zugló, Herminamező, Pest.


Megtartotta éves szakmai konferenciáját az ESTON International Zrt. Rendhagyó módon idén közös előadással készült a már két éve együttműködő Savills és ESTON.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések