2019. július 19., péntek

Kiadó lakás józsef attila lakótelep tulajdonostól

Havonta több millióan választják az ingatlan. Az ingatlan nyílászárói műanyagra lettek cserélve, a villanyvezetékek is újak, ezenkívül az előszobába, valamint a fürdőszobába szintén új burkolatok kerültek. A négy szintes tégla-csúsztatott zsalus technológiával épült épület második emeletén kínálunk eladásra egy kiváló elrendezésű, teljes körű felújításon átesett lakást.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Tulajdonostól frissen festett, parkra néző, téglaépítésű világos lakás kiadó. Bútorozatlan, hosszú távra kiadó , a bérléshez havi kaució szükséges. Kiváló közlekedés, a 3-as metró és a 3-as villamos percre.


Ingatlanosok kíméljenek. Ha megtetszik valamelyik albérlet, vagy kiadó lakás , vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén. Találd meg álmaid otthonát az Otthontérkép segítségével!


Kiadó lakás józsef attila lakótelep tulajdonostól

Kiadó albérletet, szobát keresel? Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befe - IX. Ha nem bírod a naplementét a Budai hegyek mögött, ez a hirdetés nem neked. Ritkaságnak számító polgári lakás , késő szecessziós lakóépületben. Első emeleti, világos, D-NY-i fekvésű, erkélyes, egyedi fűtéses ingatlan a lakótelep déli oldalán, a Napfény utcában.


Díjmentes hitelügyintézés. Ecseri út, a Gyáli út és a Határ út által körülzárt területen. A lakótelep a megépítése. A felső szinten nagy szoba és 1. Legfrisebb tulajdonostól eladó lakások.


Kiadó lakás józsef attila lakótelep tulajdonostól

LAKÁS ELADÓ tulajdonostól ! A legfrissebb albérlet, kiadó lakás , kiadó ház hirdetések Zugló környékéről a Kiadoalberlet. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Budapest kerület Ráday u. Magyarország, kínál- kiadó : 2hirdetés - jozsef attila. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Szentmihályi úton eladó egy teljesen újjáépített nm-es, szobás, 1. A kiemelkedően magas műszaki színvonal mellett a lakás megjelenése is különleges, kellemes, kényelmes és biztonságos.


Megkímélt, lakható, ugyanakkor érdemes kicsit már ráfordítani. Az ablakok korszerűre cserélt műanyag nyílászárók. Nem a haszonszerzés csillog a szemében, hanem az elhivatottság. Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával. Eladó debreceni lakások.


Döntse el Ön, kire bízza ingatlanát! Olvassa el ingatlanos partnereink bemutatkozását és találja meg, akire rábízhatja ingatlanát! Székesfehérváron, belvárosban, József Attila utcában 9. Az épület átesett a panelprogramon. Rózsakert lakótelep utca, m²-es, 2. Lavotta utcában tulajdonostól.


Bővebben kiadó egy részben felújított, bútorozott, 6. Gépesítettség: Hűtőgép, mikrosütő, kombinált hőlégkeveréses tűzhely, klíma. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó debreceni ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. József Attila ltp-en, a Távíró u-ban tulajdonostól eladó egy mlakás , szoba összkomfortos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések