2019. július 30., kedd

Tűzoltó halottak

Tűzoltó halottak

This feature is not available right now. Please try again later. A halottak között van egy, a mentésben részt vevő tűzoltó is. A tűzoltó három óra alatt fékezte meg a lángokat, amelyek mintegy ezer négyzetméteren tomboltak.


Száz vendéget sikerült kimenekíteni. Az internetre felkerült videón az volt látható, hogy a tűz főképpen az épület felső szintjén, valamint a tetőtérben pusztított. Robbanás rázta meg a pékséget. Két halálos áldozata van annak a nagy erejű robbanásnak, amely szombat reggel történt – feltehetően gázszivárgás miatt – egy párizsi belvárosi pékségben, mindkettő tűzoltó – közölte a párizsi főügyész. Kigyulladt egy szálloda Odesszában, halottak.


Nyolc ember meghalt, tíz megsérült szombaton, amikor tűz ütött ki egy szállodában az ukrajnai Odesszában - számolt be a helyi katasztrófavédelem. A tájékoztatás szerint a lángok nem sokkal éjfél után csaptak fel a Tokyo Star nevű hotelben. A csernobili atomerőmű-baleset valós méreteiről az első napokban ellentmondásos hírek jelentek meg, a hatalom igyekezett eltussolni az ügyet, de Svédországban egy nappal a robbanás után bejelentették, hogy a megszokott háttérsugárzás többszörösét.


Minthogy azonban az orvosszakértői jelentés megállapította, hogy a három tűzoltó fulladás miatt esett össze és vesztette életét, így a mozgásérzékelő sajnos rajtuk már nem segíthetett volna. A katasztrófavédelem minden erővel azon volt, hogy megakadályozza az idei megemlékezést. Az OKF humán szolgálatvezetőjének levelében foglaltak hiába váltottak ki közfelháborodást, a katasztrófavédelemnél még azt is meg merték tenni, hogy az augusztus 7-i megbeszélésre a műegyetemi lőtértűznél egyik hősi halált halt tűzoltó szüleit elhívják, és megalázó. Ede, néhai polgármester síremlékénél és Brutscher József, a Szombathelyi Önkéntes Tűzoltó és Mentőszolgálat megalapítójának sírjánál a Szent Márton temetőben, az I. A rendezvényen a főigazgatóság, a megyei igazgatóságok, tűzoltó -parancsnokságok vezetői, a társ- és rendvédelmi szervek, szakmai szövetségek képviselői, a hősi halottak hozzátartozói előtt dr.


Egy tűzoltó parancsnok közölte, hogy reggel kilenc óra előtt sikerült megfékezni a lángokat, de eloltani még nem tudták a tüzet. Views Franciaország , Közút , Külföld Egy ember meghalt és legalább további egy ember eltűnt, amikor egy közúti függőhíd leszakadt a délnyugat-franciaországi Toulouse-tól mintegy harminc kilométerre található Mirepoix-sur-Tarn településen. Győr-Moson-Sopron megyei Kisalföld napilap híreivel. November 1-jén, halottak napján a kolozsvári magyar Bolyai Tudományegyetem hallgatói a Házsongárdi Temetőben tartottak tömeges rokonszenvtüntetést a magyar forradalom mellett.


Megemlékező beszédet mondtak, egy diák elszavalta Reményik Sándor Eredj, ha tudsz című versét, majd elénekelték a Himnuszt. Hétfő estig 79-re emelkedett a Kaliforniában november eleje óta tartó tűzvész halálos áldozatainak száma, ugyanakkor ezerre apadt a tűzvészben eltűntként számon tartott emberek száma – közölte a CBS amerikai televízió. Az olasz sajtó értesülései szerint két robbanás történt. Az első akkor következett be, amikor cseppfolyósított gázt töltöttek le a teherautóról. A helyszínre már kiérkeztek a tűzoltók, amikor egy második robbanás rázta meg a benzinkutat.


A sérültek között heten tűzoltók. A Requiem temetkezési magánvállalat megbízható munkásokat felvesz. Minden idők legsúlyosabb tűzvésze pusztít Kaliforniában, halottak. Ingyen segített a tűzoltó – Elítélte a bíróság.


PÉCS, FRISS HÍREK, KÉPEK, VIDEÓK. Felrobbant egy cseppfolyósított gázt szállító teherautó szerdán a Rómától északra található Borgo Quinzio település egyik benzinkútján, két ember életét vesztette és tizenöten megsérültek, írta az MTI. A robbanás oka egyelőre ismeretlen.


Mindenszentek és halottak napján sokan gyújtanak gyertyákat és mécseseket, nemcsak a temetőkben, hanem otthon is. A gyertyák helytelen használata a szabadban és zárt térben egyaránt könnyen tüzet okozhat. Halottak aláírása szerepel a zuglói íveken? Pintér Gábor tűzoltó főhadnagy, Horváth Ákos tűzoltó hadnagy, Reppman Károly tűzoltó hadnagy Azért jöttünk ma el, hogy rájuk emlékezzünk. A Vas megyei rendőrség bűnmegelőzési tanácsokat is kiadott.


Temetői nyitva tartás, közlekedés, műsor. A párizsi tűzoltók adománygyűjtő akciót kezdtek két halott társuk családjának megsegítésére. Ezen a napon az őszi ásást és szántást is szüneteltették, mivel úgy tartották, hogy ha bolygatják a földet, az elhunytak nyugalmát is megzavarnák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések