2019. július 25., csütörtök

Kiadó lakás zugló alsórákos

Havonta több millióan választják az ingatlan. A gépesített konyhabútor a vételár részé képezi,igény esetén a többi berendezési tárgy is maradhat (kivéve bababútor és média) Az. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A felújítás során a nyílászárók hő és hangszigetelt nyílászárókra lettek cserélve, bejárati ajtó egyaránt cserélve lett, továbbá a hideg és meleg burkolatok cseréje is megtörtént.


A Rákos-patak partján hangulatos, magas fákkal övezetett, kiépített sétány található. Minden helység külön nyíló. VEZÉR UTCÁBAN egy nm-es szobás bútorozatlan lakás egy panel építésű liftes társasház első emeletén utcai kilátással és távfűtéses fűtéssel. Az ingatlan minimum évre kiadó havi kaucióval.


Világos, tágas nappali, hálószoba, gépesített konyha, gyönyörű fürdőszoba, külön wc és tükrös gardrób található a m2-en. Ha albérletet keresel Budapest XIV. A emeletes társasházban a lépcsőház rendezett, tiszta, a lakóközösség jó. A társasház rendezett, tiszta közös területei rendszeresen karbantartottak, tiszták. Alsórákos , Jávorka Ádám u. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon!


ZUGLÓ közkedvelt, csendes, KERTVÁROSI részén ELADÓ egy kis létszámú társasház MÁSODIK EMELETI BELSŐ KÉTSZINTES, 1nm-es, szobás ÚJÉPÍTÉSŰ ingatlana. A lakás elosztása nappali és háló, melyek külön bejáratúak. Irodánk kiemeleten a XIV. Kérje személyre szabott tanácsadásunkat ingatlanügyletéhez. A lakás tágas terekkel, hálószobával és egy hangulatos amerikai konyhás nappalival rendelkezik.


Azonnal költözhető, olcsó lakás ! Kerületben az Egressy térhez közel fekvő, m2-es, 2. A lakás ÉK-i fekvésű, nagy ablakokkal rendelkező, ami barátságossá teszi. Kiadó Budapesten, a XIV. Fa lépcsőn jutunk a felső szintre, ahol további két hálószoba, és egy nagy.


A padlás szigetelt, a tetőtérben lehetőség van a ház további bővítésére is. A ház alkalmas több lakás kialakítására is, ezért. Albérlet, kiadó lakás Budapest XIV. Budapest) területén az Ingatlannet kínálatában.


Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Az épület parkos részen, ugyanakkor kőhajításnyira fekszik az Egressy tértől. A lakás nagyon jó elosztású, a kis erkélyes, 18m2-es nappali DK-i, a 5m2-es hálószoba és a konyha ÉNy-i fekvésű, reggeltől estig benapozott. A lakást egy zárható, nyílt folyosóról lehet megközelíteni. Kisebb átalakítással kijárat nyitható a kert irányába, ezzel kertkapcsolatossá alakítható.


A konyhából nyílik a zuhanyfülke és a mellékhelyiség, ablaka az utcafront felé az előkertre néz. Zugló , Szikszó park, Pest. A lakás fűtése elektromos, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az előszobában kisebb kamra található.


A korszerű műanyag nyílászáróknak és a. A ház jó állapotban van, lakás van kialakítva, kedves szomszédokkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések