2019. július 16., kedd

Kiado lakas 6 keruletben

Kiadó albérletet keresel VI. Havonta több millióan választják az ingatlan. Eladó lakást keresel VI. Albérletet, kiadó lákást keresel a 6. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Kiado lakas 6 keruletben

Felújításon esett át kb fél éve, így állap. A Gazdagréti, zöldövezeti, világos lakás azonnal beköltözhető. A lakás bútorozott, igény szerint bővíthető. Lift van, a parkolás megoldott, a ház tömegközlekedéssel könnyen elérhető. Szeretném megköszönni Bátori Tünde értékesítő kiváló munkáját ! Kiváló állapotú lakás a 6. Az épület éve épült, kifejezetten szép állapotú,modern!


FÉNYÁRBAN úszik minden helység! Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted! Ingyenes hirdetésfeladás - Alberlet-szobatars. A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.


Kiado lakas 6 keruletben

Közlekedés szempontjából nagyon jó fekvéssel rendelkezik a lakás, a 2-es és a 4- -os villamos is sétatávolságra található meg és egyéb buszok is vannak a környéken. A 4- -os villamos segítségével pár megállóra van a Westend City Center. Egyedi lehetőség akár befektetésre, akár saját célra. Közös nappali, felszerelt konyha, tusoló, wc, mosókonyha mosógéppel, szárítógéppel, hatalmas kert.


Jó közlekedés: a ház előtt áll meg a 17-es, 61-es villamos. Pár perc a Szent István Egyetem, Testnevelési Egyetem, BME, Gábor Dénes Főiskola, ELTE Tanító- és Óvóképző Kara. Az lakás előnyei: Elhelyezkedése KIVÁLÓ! Corvin Pláza,ahol gyakorlatilag minden megtalálható,ezen kívül még a 4- villamos, M3-as metró,számos kávézó,Corvin. Ft havi díjért fő részére.


Az ahol a szoba van a XII. A ház részben bútorozott, konyhabútor gépekkel, hűtőszekrény, mosógép, étkező bútor van, az emeleti szobákban szintén van pár bútor. A kertben a fedett beálló alatt egy autó parkolhat, ezen kívül még egy autó elfér telken belül.


Találja meg gyorsan álmai ingatlanát! Vörösmarty utcában, felújított lakás keresi új tulajdonosát. Készítsd el gyorsan fiókodat ingatlankereső oldalunkon, hogy kezelni tudd az ingatlanhirdetéseidet! Pacsirtamező utcában új építésű társasház VII.


Kiado lakas 6 keruletben

Utcai tájolású, világos, jó elosztású. Alacsony fenntartási költségekkel bír, közös költsége 6. Az ingatlan zöld övezeti, csendes, kertes, lakásos társasház, 1. A félszoba franciaággyal ellátott, a nagyobb szobák. Marina parton is, értékesítésben is számíthat ránk.


A társasháznak közös tulajdonú kertje van. A legtöbb budapesti kiadó apartman egy helyen! Itt megtalálhatja amit keres! Legközelebbi SPAR perc séta, Aldi perc. Budapesti ingatlan után kutat?


A környék rendkívül csendes és nyugodt. Magára és a környezetére adó, megbízható, nem dohányzó személyt keresek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések