2019. július 22., hétfő

Kiadó lakás pillangó utca

Törökőr – pillangó utcai lakótelepi lakás hirdetés az ingatlan. Jelenleg lakás található. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Kiadó lakás pillangó utca

Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. VEZÉR UTCÁBAN egy nm-es szobás bútorozatlan lakás egy panel építésű liftes társasház első emeletén utcai kilátással és távfűtéses fűtéssel. Az ingatlan minimum évre kiadó havi kaucióval.


Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted! Központi fekvés, kitűnő infrastruktúra és közlekedés jellemzi a projektet.


A társasház a Fogarasi úti TESCO-tól száz, a metró pillangó utcai állomásától négyszáz méterre, az Árkád és az Aréna bevásárlóközpontok között helyezkedik el. M Ft-os irányáron eladó. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ezen túl egy saját 8nm-es pince tároló is tartozik az ingatlanhoz. PILLANGÓ PARK, Róna utca , eladó, erkélyes tégla lakás ! Törökőr zöldövezeti részén a RÓNA utcában a Fogarasi útnál ELADÓ, egy kis lakóközösségű házban, PARKOSÍTOTT környezetben lévő EMELETI, NAPFÉNYES, TEHERMENTES, ERKÉLYES LAKÁS ! A konyhapult beépített gépekkel készült (indukciós tűzhely, sütő, hűtő, mosogatógép).


A legfrissebb albérlet, kiadó lakás , kiadó ház hirdetések Zugló környékéről a Kiadoalberlet. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Kerület, Miskolci utca , 1m²-es, földszinti, társasházi lakás. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron.


Szőnyi út és a Rákospatak utca sarkán. A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt.


Budapesten, Balatonon és vidéken. Pillangó parki metrónál 2szoba összkomfortos lakás kiadó , csendes téglaházban. Jó elosztású, szépen berendezett és gépesítve van.


Vajda Péter utca alapterület. Kende utca alapterület 65. Nagyon meg vagyunk elégedve munkatársuk, Huszárné Palotás Erika (Szeged) munkájával és a cégük által biztosított szolgáltatással! Diákotthonunk várja diákok jelentkezését!


A szobákhoz fürdőszoba tartozik,igényelhető hűtő, internet és televízió is. Az épület a 2M közelében és a LIDL parkoló szomszédságában található! Kiadó albérletet, szobát keresel? TOPingatlan ingatlan kínálata. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!


Kiadó lakás pillangó utca

You will LAUGH SO HARD that YOU WILL FAINT - FUNNY CAT compilation - Duration: 10:02. Ft, fűtés egyedi mérős, díja (átalány): 4. Ft, áram és vízdíj fogyasztás szerint fizetendő. Mosógép, hűtő éven belül vásárolt.


A lakás teljesen bútorozott és gépesített. A ház és a folyosó is biztonsági ajtókkal van ellátva. Dunakeszi központjában tágas világos különnyiló szobás lakás kiadó. Kiskedvenc és gyermek nem akadály. Kiváló közlekedés bankok üzletek pár perc.


Kiadó lakás pillangó utca

Alacsony fenntartás azonnal költözhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések