2019. július 18., csütörtök

Kiadó lakás 18 kerület magánszemélytől

Kiadó lakás 18 kerület magánszemélytől

Kiadó albérletet keresel XVIII. Havonta több millióan választják az ingatlan. Fűtése konvektoros, ezáltal rezsije kedvező. Kisállat hozható, gyermek nem akadály!


Ha ez az albérlet vagy ehhez hasonlóak érdeklik, fáradjon be irodánkba és válogasson kedvére! TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Lipták telepen első emeleti amerikai konyhás, hálós, erkélyes lakás. Világos, jó közlekedéssel rendelkezik, a lakáshoz jár az udvarban egy személygépkocsi számára beálló. További információért hívjon bizalommal. Hétvégén is elérhető vagyok.


Kiadó lakás 18 kerület magánszemélytől

A kerületben Lőrincen kiadó egy nm nagyságú nagyon szépen felújított és berendezett lakás. A lakás felszerelt bútorokkal és gépekkel együtt. Saját kert van hozzá,nagyon szépen berendezett új bútorokkal. Már a mai napon is megtekinthető és akár költözhető is.


ALBÉRLETet keres Budapesten? Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! A rovaton belüli keresési feltételek: XVIII. Találd meg Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálján.


Kiadó lakás 18 kerület magánszemélytől

DOBÓ UTCÁBAN egy nm-es szobás bútorozatlan KLÍMÁS lakás egy tégla építésű lift nélküli társasház első emeletén utcai kilátással és cirkós fűtéssel. Az ingatlanhoz nm-es erkély is tartozik. Autóbeállási lehetőség az udvarban. Villamos,buszmegálló pár percre. Lakás - Budapest XVIII.


Azonnal költözhető, mindennel felszerelt, max főnek ideális. Közlekedés kiváló, min az Őrs vezér tere. A telken részben vályog, részben tégla kb. A közelben óvoda, iskola, gyógyszertár van. Könnyen megközelíthetőek.


Lakatos lakótelepen, akár azonnal költözhető lakás ! Albérlet, kiadó lakás Budapest XXI kerület Csepel, Háros, Királyerdő, Gyártelep, Háros, Királymajor, Csepel-Belváros, Csepel-Kertváros, Csepel-Ófalu. Amikor egy lakás megüresedik, ezen az oldalon tudod meg először. Vérhalom utcában, emeletes épületben található, magasföldszinti, 132m2-es lakás. A lakópark a 70-es évek végén épült, majd a 80-es évek végén az egészet korszerűsítették és felújították. Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen.


MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések