2019. július 25., csütörtök

Nyilas tűz jegy

Nyilas (november 23. – december 21.) Tűz jegy. Az emberek csodálkozni fognak, ha otthagy egy olyan állást, amely az ő szemükben nagyszerűnek látszik. A Tűz jegy szülöttei új és érdekes foglalkozásokat fedezhetnek fel.


Ismerjük meg jobban e zodiákus jegy szülötteit! Az asztrológia szerint a csillagok állása döntő módon befolyásolja az életünk alakulását. A zodiákus csillagjegye négy ősi elem alá rendelhető.


Mindegyik elemnek – tűz , föl levegő, víz – megvannak az egyéni tulajdonságai, melyek vonatkoznak az alá tartozó csillagjegyekre. Ezek a jellemzők azonban nem csupán pozitívak lehetnek. Két erőteljes, független és szabadságszerető egyéniség. A tűz jegy szülöttei gyakran.


Talán az egyik leggyakrabban feltett kérdés az asztrológia irányában az, hogy „hozzám melyik jegy illik? A jegy szülöttét általában könnyen fel lehet ingerelni, ám kedves szavakkal ugyanilyen könnyen le is lehet nyugtatni. Mivel a Jupiter, a szerencse bolygója uralja, a Nyilasok mindig a megfelelő időben és a megfelelő helyen vannak.


Mint a nyílvessző, ők is olyan pontosan találnak célba a szerencsét illetően. Jelképe a kentaur, az íjász, uralkodó bolygója a Jupiter. Lelkes, kíváncsi és nyughatatlan. Ez a jegy mélyen magában hordozza a nagyvonalúságot, a nyitottságot, az elevenséget, a mozgékonyságot, a jóindulatot, az életörömöt, a kíváncsiságot, a lelkesedést, az idealizmust, a szabadságvágyat és a bölcsességet.


Jó alap lehet ez párkapcsolathoz is, bár a viták természetüknél fogva elkerülhetetlennek tűnhetnek. A Kos jön, lát, győz – és továbbmegy. Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája.


Szeretik a függetlenséget, de az igényeik nem lépik át a törvény vagy az elkötelezettségük által diktált határokat. A többi tűz elemű jegyhez hasonlóan a Nyilast is a cselekvés, kezdeményezés és energia jellemzi. Ahogy egyre jobban haladunk előre az állatövben, úgy válik egyre bonyolultabbá és mélyebbé a jegyhez kapcsolt személyiség. Igen sokoldalúak, érdeklődők és állandóan azon fáradoznak, hogy saját látókörüket szélesítsék új dolgok befogadásával.


Nyilas tűz jegy

A nyilas jegy tűz jegy , egyenes jellem, igazságpárti, szabad szellemű. Valahogy mindig a megfelelő időben és a megfelelő helyen vannak ezért sok nyilas magasabb pozíciót is minden erőfeszítés nélkül elér. Mindig világosan és meggyőzően érvelsz.


ELEM SZERINTI CSOPORTOSÍTÁS: A három tűz - jegy ugyanazt az energiát képviseli eltérő formában, és ugyanez igaz a föld-, levegő- és víz-jegyekre is. Folyton célokra törnek, erős akarattal, ambícióval és önbizalommal haladnak a siker felé. A pár- és szerelmi horoszkóp segít, hogy magánéletedben egyensúly legyen, hisz az asztrológia minden csillagjegynek megadja a választ, legyen szó rák vagy bika horoszkópról. Horoszkóp, amely segít az élet minden területén.


Uralkodó bolygója a Jupiter. Ide tartozik a természetjárás, az állatszeretet is. Pozitív tulajdonságai: - hit, helyes értékren természet és állat - szeretet.


Az állatövi jegyek tizenkét részre (csillagjegyre) osztják az ekliptikát, azaz azt az utat, amin a Nap a Földről nézve végighalad egy év alatt. Még jobban megérthetjük ezt a princípiumot, ha összehasonlítjuk a vele ellentétes, illetve szomszédos elvekkel. Ellentéte az Ikrek princípiuma. Egyéni teljesítmény, mégis csapatban is versenyez, természetközelség és a céllövészet együtt van. Minden egyes jegy valamelyik elemi energia ( tűz , föl levegő, víz) és annak működési módjának – kardinális (ösztönös), fix (tudatos), változó (éntől elvonatkoztatott, szellemi) – kombinációjából áll össze, és abból levezethetően kapja meg jellegét.


Kevés olyan ember van, akivel valamilyen oknál fogva nincs meg a harmónia, de pontosan ezért figyelj oda, mert ez még nem azt jelenti, hogy akármelyik jegy megfelelő társad lehet. Noha észre kell venni, hogy vannak kifejezetten destruktív vonásai is – képes mindent felégetni maga körül, és sivataggá változtatni a környezetet. Az ilyen személy fő jellemzője a szenvedély és a vágyakozás egy kalandokkal teli élet után. Fő célja az Egyetemes Tudás elterjesztése.


Mottója: „ Adj Uram Isten türelmet, de azonnal! Mindezt emberszerető, rajongóan optimista módon teszi. Egy Nyilasnak mindig kell tudnia, hogy éppen hova tart.


Nyilas tűz jegy

Ezért célokra, ideákra mindig szüksége van. Békeszerető, vállalkozó kedvű. Ametiszt, Kalcedon, Lapis lazuli. Bővebben az Ásvány lexikonra kattintva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések