2019. július 12., péntek

Kiado apartman hosszu tavra

A kivilágított Duna part és a Parlament perc séta (2méter). A körúton kiadó nm-es lakás. Havonta több millióan választják az ingatlan. A legtöbb kiadó apartman egy helyen! Mint minden nagyobb városban, Budapesten is számtalan lehetőség adott számunkra, ha kiadó lakás keresünk.


Apartmanok, kiadó szállások! Buda legszebb részén, örökpanorámával, egyedülálló környezetben, Kuruclesen. Az egész évben nyitva tartó szálláshely Wi-Fi hozzáféréssel, zárt parkolóval, illetve edzőteremmel várja vendégeit.


A légkondicionált apartman teljesen felszerelt konyha, mikrohullámú sütővel és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A homokos, tóparti szabad strand méterre található. Az apartman teljesen felszerelt és berendezett.


VELENCE északi partján APARTMAN HÁZ kiadó! Emeleten szoba, fürdőszoba. Közös telekkel rendelkező, külön bejáratú apartman ház egyike, hosszútávra (minimum hónap) kiadó! Elrendezése: konyha-étkező, fürdőszoba, szoba, külső kis terasz.


Az ingatlan teljesen bútorozott, ide már csak BE KELL KÖLTÖZNI! Felújítás, vakolás kell. Siófokon, a Club 2apartmanházban, kiadó apartman ! Bécsbe bejárás lehet vonat. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Nyaralóknak vagy céges munkáscsoportoknak hosszabb távra is kiadó. A nyaraló étteremmel, játszótérrel, hinta, csúszda, homokozó, söröző terasszal ellátott családi strandtól perc sétára van.


A víztől csak egy szép parkosított kert választja el őket. A Galerius Lakóparkban található 5-szobás lakások személy számára kényelmes elhelyezést biztosítanak. A rovatban Ingatlanirodák és Tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. HAVI KAUCIÓ LETÉTELE SZÜKSÉGES A BÉRLETI SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSEKOR - KIZÁRÓLAG HOSSZÚ TÁVRA, MINIMUM ÉVRE KIADÓ AZ APARTMAN - a lakás bútorozott, fő elhelyezésére alkalmas - Klímával ellátott - igény esetén heti egy takarítást elvégeztet a tulajdonos külön díj ellenében - Külön térítés ellenében. Exkluzív apartmanok Budapesten!


Kiado apartman hosszu tavra

Hosszabb és rövid távra kiadó lakások, apartman Budapest belvárosában. Budapesti kiadó privát apartman és apartman hotel a centrumban, kedvező áron. Munkás szállás, olcsó szoba, szállás, panzió, szoba kiadó. Győr környékének egyik legolcsóbb SZÁLLÁSA ABDÁN, IGÉNY SZERINT EGY ÉJSZAKÁRA VAGY AKÁR TÖBB HÓNAPRA!


KEDVEZÖ ÁRAK CSALÁDIAS HANGULAT, BUDAPESTEN OBUDÁN AZ EGYETLEN PRIVÁTSZOBA KIADONÁL! Megközelíthetősége kiváló. Parkolás az utcában ingyenes. Részben szuterén jellegű. Fonyódon, szabad strandtól 400m-re apartman kiadó!


Kiado apartman hosszu tavra

Háziállat nem megengedett. Békéscsabán a vasútállomás közelében felszerelt apartman lakás kiadó pár órára vagy pár napra is. Tábor utcában egy négyzetméteres, felújított lakást.


Elosztás: amerikai konyhás nappali, háló, fürdőszoba. Kiadásra kínálunk az 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések