2019. július 5., péntek

Ki illik a vízöntőhöz

Ki illik a Vízöntőhöz ? Az Oroszlán kedvességével, ajándékaival elkápráztatja az amúgy puritán Vízöntőt. Leveszi a lábáról, nem is fogja megbánni, mert élete végéig kényeztetésben lesz része. Az Ikrek viszont ötleteivel, játékosságával hódítja meg. Melyik jegy illik leginkább a Vízöntőhöz ? A cikkből az is kiderül , hogy kivel nem jön ki jól, aki ebben a jegyben született.


A független gondolkodású Kos jó párosítás a Vízöntővel. A Mérleggel és az Ikrekkel is fantasztikus kapcsolat jöhet létre. Nézzük most, ennek tükrében ki illik az Ikrekhez, melyik az a jegy, mellyel a tudomány tézisei alapján szinte biztosan szép élet várhat rá és melyik az, amelyiket nem ajánljuk, persze akkor, ha az érzések, a szerelem, a nagy lángolás nem cáfolja meg ezt az intelmet, hiszen kivételek mindig akadhatnak.


Hogy ki hogy viselkedik, milyen jellemvonásai vannak és milyen személyiség, nagyban függ attól, hogy milyen csillagjegyben született. A partnerüktől megkövetelik a hűséget és az izgalmas szexuális életet, ami számukra a jó kapcsolat alappillére. Számára ideális partner a Halak, a Bika és a Rák, valamint a Szűz és a Bak.


A bikával kellemes viszonyt alakíthat ki :hasonlóak,ezért illenek egymáshoz,de a szenvedély sajna hamar kihunyhat. Szűzzel valo kapcsolata naprol napra harmonikusabb lesz. A Skorpio nagyon szereti,és biztonságban érzi magát ön mellett de ne feledje,hogy sohasem szabad visszaélni a bizalmával!


A bakkal végsőkig kitartanak egymás. Hogy ha érdekelt ezen információkban avagy, hogy ki illik a Szűzhöz leginkább, akkor még több információt kaphat, hogy ha böngészi oldalunkat, ugyanis mindennap rakunk fel ezzel kapcsolatos híreket és új cikkeket. Tehát, ha sűrűn visszajön ide hozzánk, akkor nem csak azt tudhatja meg, hogy kihez mely csillagjegy alatt.


A vízöntőhöz milyen csillagjegyűek illenek? Semmit nem lehet ennyiből megállapítani! Mindkét fél teljes képletét ismerni kell hozzá és hozzáértőnek kell lenni, hogy tudjunk valamit mondani két ember között a lehetséges problémákról, különbözőségekről, hasonlóságokról, hogy milyen téren lesz könnyű együttműködniük és hol. A Vízöntőhöz legjobban a lila szín illik.


A lila szín minőséget és szokatlan bájt kölcsönöz neki. Tipp: Ha a lila szemhéjadat füstösen árnyékolo az váratlan és őrülten szexi! Nézd csak meg a kifutók modelljeit, s lesd el a trükkjeiket! Zöld horoszkóp – Ez a növény illik hozzád a csillagjegyed szerint A megfelelő szobanövény kiválasztása olyan egyszerűnek tűnik: bemész egy virágüzletbe, kiválaszto kifizete hazaviszed.


Mivel ez nem egy útszéli söntés, Illik (SPORTSZERŰEN) elfogadni a döntést. Milyen eljegyzési gyűrű illik a vízöntőhöz ? Válasszuk ki legideálisabb eljegyzési gyűrűt a vízöntőnek. Az ametiszt, és a gyémánt illik leginkább hozzá. Progresszív gondolkodók, kiválóan alkotnak új ideológiákat és elméleteket, bármilyen típusú kutatás illik a Vízöntőhöz.


A Bika ideális partner számára, hiszen megfontolt, két lábbal áll a földön, mindig biztosra megy. A Bika még a legszégyenlősebb Bakból is képes kicsalogatni a szerelmet. A Rák alkalmazkodását, ragaszkodását nagyra értékeli, és könnyen igent mond a közös életre.


Ha nem, nagy az unalom és az elmenekülés kockázata, mert az Oroszlánnak bizony nagyok az elvárásai. Egy olyan partner, aki megérti, és ki is tudja elégíteni vágyait – mely arra irányul, hogy ő mindig a figyelem középpontjában akar állni - a királyi macska irányítója és gazdája lehet. Vízöntő és Skorpió párhoroszkópja mutat némi laza baráti közeledést, de temperamentumuk annyira eltérő, hogy aligha alakulhat ki közöttük tartós megértés. Azonos érdeklődési köreik sincsenek, hogy valamely közös cél lelkesítse őket.


A hideg és távolságtartó Vízöntőhöz nem illik a túl szenvedélyes Skorpió.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések