2019. július 26., péntek

Nyilas érzelmei

A legnagyobb gond az lehet, hogy hangulata néha szélsőségesen ingadozik. Nyilas és a szex (Nap, Ascendens, 5. ház, Hold a Nyilasban) Heves vérű, lendületes szerető, de általában nem bírja hosszú távon. Egyszerre süti ki inkább szexuális energiáit. Ez a kettő együtt azt közvetítheti, hogy semmit sem szeretne tőle pedig könnyen előfordulhat, hogy csak rossz napot fogtál ki nála. Időnként hirtelen, heves, de nem is lehetne más, hiszen a tűz az alapeleme.


Nyilas érzelmei

Oroszlán, Nyilas , Vízöntő. Az érzelmei által vezényelt Skorpió mellé kell egy józan gondolkodású társ. Mérleg, Vízöntő, Ikrek. Ne tévesszen meg, a nyilas csupán egy tartással teli személy, aki pontosan tudja mit és miért szeretne.


Nincsenek kétségei, igyekszik a lehető legtudatosabb módon alakítani az életét. Precizitása és szorgalma pedig ebben különösen nagy előnyére van. Sokoldalúak, okosak és humorosak. Egyik leginkább meghatározó jellemzőjük a nyughatatlan kalandvágy és a felfedezőkedv, mely elsősorban intellektuális szinten, olykor a fizikai veszély keresésében nyilvánul meg.


Nyilas érzelmei

Ezeknek köszönhetően pedig a. A szeretetre vágyó, másokon szívesen uralkodó Rák viszont nem érzi magát biztonságban a nyughatatlan Nyilas mellett. A Nyilas férfiak sokszor elbűvölőek. Szeretteid csillagjegyük alapján – Nyilas családtagok. Amilyen ing éppen rajta van, úgy viselkedik, ezért aki nem következetesen neveli Nyilas gyermekét, annak bizony nagyon nehéz dolga lesz.


Azt érezheted a beszélgetéseitek alkalmával, hogy valahogy minden kívánalmadnak megfelel, mintha csak neked teremtette volna a sors. A horoszkóp szerint a május nem lesz egy túl szerencsés időszak az ön számára. A nyilas csillagjegy szülöttei a bizalom megrendülésével szembesülhetnek a párkapcsolatukban, ami annak tudható be, hogy korábban eléggé elhanyagolták a partnerüket.


Próbálja megérteni a párja érzéseit és legyen nagyon figyelmes vele. A nyilasnak vannak érzelmei , az ikreknek sose lesznek, csak legfeljebb eljátsszák. Egy nyilas , ha nem akar magának rosszat, akkor nem kezd ikrekkel. Ez a nagy különbség konfliktusok és meg nem értések sorozatát produkálják, és vége úgyis az lesz, hogy vége, agybaj. Velvet horoszkóp - Nyilas.


A Vízöntő szintén szabadságra törekszik, nagy társasági életet él, így ez a hasonlóság tartósan összekötheti őket. Csakhogy olykor érzelmei felületesek, egyszer gyengé máskor agresszívá lesz s ilyenkor váratlanul trágár és illetlen módon is tud viselkedni, ám a higgadt és figyelmes Bika jegyű, könnyen egyensúlyba hozza odaadó szeretetével. A Bika szexuális élete igen kalandos, de ez nem befolyásolja érzelmi életét, kapcsolatát.


A Mars és az ön napjegyében álló Hold egy kellemes fényszöget alkot ma az égen, érzelmei és vágyai igen erőteljesek, kifejezetten szenvedélyesen nyilvánulnak meg. Az erotika iránt az érdeklődése megnő, melynek levezetésére kifejezetten keresi az alkalmat. A Bak hűvös megjelenése mögött fehéren izzó tűz rejtőzik, amely csak arra vár, hogy az arra érdemes szerető felfedezze.


Ha a Bakról van szó, akkor nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy tündöklés várható a lepedők között, hiszen azoknak a gyakorlatias embereknek, akik ebben a csillagjegyben születtek, nincs szükségük semmi káprázatosra ahhoz, hogy felizguljanak. Ne keserítse el, ha időnként nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezte, mert idővel minden normalizálódik majd. Mindenkinek vannak rosszabb időszakai, így a környezetében lévők biztos, hogy megértik önt. Az élet pozitív oldalára koncentráljon és a problémák idővel tova tűnnek. Erre számíthatsz ma – napi horoszkóp minden csillagjegynek!


Külső szemlélő számára dicsekvőnek és beképzeltnek tűnik, de a Nyilas Kakas igazából komoly, és arról álmodik, hogy az elesetteken segíthessen, a rászorulókon gondoskodjon. Párkapcsolata mozgalmas és egyenetlen. Nem igazán kell keresnie a szerelmet, mert mindenképpen rátalál. Ha mégis csábítani akar flörtöljön bátran, ne játssza el a megközelíthetetlent.


A nő az autójából meglátja az út szélén fekvő élettelen testet. Ha kihűltek párod érzelmei, valószínűleg továbbra is kedves mara de azt érze hogy már inkább barátként tekint rá és kapcsolatotokból kikopik az érzékiség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések