2019. július 29., hétfő

Nyilas szerelem

Nyilas szerelem

Nagy szerelem alakulhat ki közöttük. Hamar feltűnnek egymásnak, hiszen mindkettő nyitott típus, szeretnek társaságban lenni. A szerelembe is hirtelen veti bele magát, de nem is hosszú időre.


A nyilas számára érdekesebb a vadászat, mint a cél. Vonzza az elérhetetlen. Császár Gyöngyi Bettina tarotmester facebook. A Nyilas férfi szerelmi horoszkópja.


Olyan társra vágyik, akivel együtt kalandozhat a világban, illetve aki mellett megmarad a szabadsága is egy bizonyos mértékig. A NYILAS a szellem embere, legfeljebb azért van szüksége társra, hogy legyen kinek elmagyarázni a világ bonyolult, de az ő számára teljesen érthető működését. Szerencsére nem erőszakolja partnerére a nézeteit, csak elmondja, s azután megengedi, hogy azt gondoljon róla, amit akar. Nyilas szerelmünk megértéséhez fontos tudnunk, hogy kedvesünk erőteljesen vonzódik a szellemi világhoz, s filozofikus alkat. Vagyis nyújtanunk kell neki megfelelő megértést és motivációt ahhoz, hogy képzelete szárnyalhasson, s nagy léptékű terveit együtt kell dédelgetnünk vele.


Nyilas szerelem

A belső harmónia a legjobb tanácsadó, valamint a szigorú lelkiismeret. Bika - Nyilas családi horoszkóp. A környezetedben lévő embereket, a családodat, és nem utolsósorban a partneredet is csak olyan mércével mér mint saját magadat.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. Teremts csendet és békét magadban. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Hold a Nyilas jegyében.


Ideális ez az időszak a friss ismeretségekre, a társaságban eltöltött kellemes estékre, izgalmas utazásokra és a mély, tartalmas beszélgetésekre. Ugyanakkor a Nyilas sötét oldalával sem árt számolno ugyanis nagyon önző tud lenni, és nehezen alkalmazkodik. A légies jegyek nehezen értik a vizes jegyeket, a Mérleg azonban szimpatizál a Rákkal, Skorpióval, Halakkal.


Mit ígérnek a csillagok szerelem -fronton? Szerelmi horoszkópunk egy kattintással elárulja. Magától értetődik, hogy míg a szerelem könnyen megy a Nyilas szülötteknek, addig a családalapítás, a letelepedés már nem az erőssége. Hiszen folyton másfelé sóvárogna. Ahhoz, hogy leküzdje örökös elvágyódását, meg kell tanulnia a türelem leckéit.


Szerelem Vigyázzon, mert mostanában túl sokat vár el a kedvesétől, aki úgy érzi, nem bír Önnek megfelelni. Meglehetősen törékeny a kapcsolatuk, ezért jót tenne Önöknek, ha több türelemmel és empátiával viseltetnének egymás iránt. Bár szereted érvényesíteni az akaratodat, ha úgy kívánja a helyzet, tudsz engedékenyen és előzékenyen viselkedni.


Ez a megállapítás a munkahelyükre éppúgy áll, mint a párkapcsolataikra. A legtöbb nézeteltérés a Nyilasokkal talán éppen ebből fakad. Nem tipikusan hűtlen alkatok, de ha nem szavazod meg nekik a feltétlen bizalmat és megpróbálod szoros láncon tartani Nyilas partneredet, akkor záros időn belül búcsút is vehetsz tőle.


A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. Mint Nyilas mindig vársz valamire – feszülten, akár egy íjász íja –, hogy történjen valami, természetesen valami nagyszerű dolog, mert ezenkívül meg vagy győződve arról, hogy a jövő állandóan jobb lesz. Jupiter a te személyes uralkodó planétá novemberig bezárólag a te jegyedben tartózkodik. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod.


Horoszkóp: ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Változás áll küszöbön – már megint, avagy mondhatni folyamatosan – az ön életében. Neked mi a horoszkópod?


A lehetőségei azonban, bár változékonyak, most is nagyon jók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések