2019. július 9., kedd

Skorpió férfi meghódítása

A rejtélyesség és a titokzatosság misztériumával él. Mivel a munka nagyon fontos neki, jobbára túl sok dolgot akar egyszerre elvégezni. Ez a megfontolatlanság viszont vesztét is jelentheti.


Haragosai számára kegyetlen ellenfél tud lenni, a bizalmát élvezni viszont csodálatos dolog. Nagy divat idén a kockás felső - Ezekben a szettekben káprázatosan néz ki! Nem sok mintás ruhám van, de a csíkoknak és a kockáknak mindig szívesen helyet szorítok a szekrényemben. A skorpió férfi mélyen megveti a gyengeség mindenfajta jelét. Kissé különc,és zárkózott.


Eszméletlen szívós,és egyedül is kibírja ha kell,nagyon sokáig. Borzasztó makacs,és ha kell még saját magában is kárt tesz,de ha egyszer valamit a fejébe vett abból nem enged. A Mérleg férfi , akárcsak a Bika, szereti a szépet, a szemet gyönyörködtető dolgokat. Nála sokat elérhetsz azzal, ha csinos vagy, adsz magadra, nőiesen öltözködsz és viselkedsz.


Skorpió férfi meghódítása

De bármennyire is az ösztönei vezérlik, a könnyű, butácska kis nőket megveti. Minden rafinériánkra szükségünk lesz: egyszerre kell ugyanis ártatlan, hamvas szűznek, és ledér, ördögi vampnak mutatkoznunk. Tippek, hogyan hódítsd meg, és ha elnyerted a szerelmét, hogyan tartsd is meg! Harmonikus, nagy szerelemben élhetünk vele, ha mindent ráhagyunk, ahogy õ szereti. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét.


Férfiak meghódítása csillagjegyek szerint: KOS FÉRFI -Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. A Kos mindig ki is mondja, ami a szívét nyomja. A mérleg férfi kiváló esztétikai érzékkel rendelkezik. A szép iránti igénye nagy és ez megmutatkozik ugyanannyira a gondolatok, mint a formák terén. Ha egy Skoprió férfi meg akar szerezni egy nőt, akkor ellenállhatatlanságát veti be.


Azt szereti, ha a nő nehezen kapható meg, mert a vadászat izgalma fontosabb neki, mint maga a zsákmány. Kiszemeli, majd nekilát elvarázsolni, bevetve mágikus erejét. Amellett, hogy magabiztosnak tűnik, és szeret ura lenni a helyzeteknek, jól meggondolja, hogy kit enged közel magához, és kit avat be a titkaiba. Nyilas Ha a férfi Nyilas-jegyű: Amilyen gyorsan belekez olyan gyorsan kielégül, éppen ezért szeret egymás után többször szeretkezni. Merőben változatosság, annál kevésbé rutin.


Jó, lehet, h butaság a horoszkóp. De ő, a lány, tuti hisz benne, vagy legalábbis van köze hozzá, mert tisztára illik rá a leírás, amit a skorpió nőkről írnak. Tehát mégha nem az lenne a csillagjegye, akkor is így tettem volna fel a kérdést. Skorpió nőt, hogy lehet meghódítani?


Mint a horgász, amelyik bedobja a csalit. Ha végigjátszod vele azt a pár hónapot, amíg játszik vele mint macska az egérrel, és elkezd bízni benne utána már a tié de vigyázz, mit kívánsz, egy skorpió nagyon nehezen ereszt el, ha érzelmileg kötődni kezd. Valóban célravezető eligazítást azonban ez esetben nehéz adni.


A nagy drámákat éppúgy szeretik, mint a nyugalmat, náluk így kerek a világ. A csábítás művészete tanulható. Tegyük rá a legjobb benyomást, amit csak tehetünk.


Viselkedésünk, hangunk és öltözködési stílusunk is szerepet játszhat abban, mennyire bűvöljük el a pasit. A SKORPIÓ FÉRFI : A legszenvedélyesebb típus. Hajlamos társát a tulajdonának tekinteni, de ez egyben azt is jelenti, hogy gondoskodással veszi körül. Alkatát tekintve középtermetű, arca markáns orra sokszor nagy. Nem tartozik a legelegánsabb férfiak közé, előtérbe ugyanis a kényelmet és nem a divatot helyezi.


Vonzódtok egymáshoz, sok a hasonlóság, sok a közös vonás bennetek. Számos kérdésben azonos hullámhosszon vagytok, módszereiteket tekintve azonban mégis nagyon különböztök. Hogyan veszed észre, ha egy Bika szerelmes? Ki a tökéletes párod az ágyban? Ez az ellenállhatatlan boszorka imádni és teljes lényével szeretni fogja Önt.


Ha már elbűvölte és a közelébe férkőzhetett, biztos lehet abban, hogy Ön különleges, és az egyetlen férfi az életében. Szereti a bátorságot és a törekvést a partnerében, a gyenge és tehetségtelen férfiakat nem tűri. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések