2019. július 15., hétfő

Kiadó szoba budapest 12 kerület

Kiadó albérletet keresel XII. Havonta több millióan választják az ingatlan. Ingyenes hirdetésfeladás. Térképes albérletkereső. Keress több ezer albérlethirdetés közül.


Kiadó szoba budapest 12 kerület

Albérlő társat keresek, a vázolt alaprajzú lakásba Sz-es szoba szabad. Belvárosban, kis szoba , egyedülálló hölgynek kiadó. Budakeszi útnál egy tégla építésű, családi házban, külön bejáratú szoba. A szoba hangulatos, világos, főre ideális, a lakás teljes körűen felszerelt, csak a saját használati tárgyait kell hoznia. A szoba ablakai belső kertre nézőek, ezáltal kimondottan csendes, világos.


A konyha kis főzőfülke, innen nyílik a kádas fürdőszoba. A fürdőszobában a WC, ablakos szellőzéssel. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A lakás beosztása folyosó , konyha, ami felszerelt. Jó közlekedésű,forgalmas kerület.


Kiadó szoba budapest 12 kerület

Juhász Gina Ha ilyen vagy hasonló ingatlanok érdeklik, kérem hívjon vagy jöjjön be irodánkba. Ajánlatunkat a következő weboldalon is megtekintheti! A liftes társasház a VI. Oktogon mellett helyezkedik el, a. Az ingatlan csendes parkra néz, világos, panorámás kilátással! Ide csak költözni kell!


Ha megtetszik valamelyik albérlet, vagy kiadó lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén. Találd meg álmaid otthonát az Otthontérkép segítségével! Budapest , Kassák Lajos utca. A legtöbb budapest xii.


A lakáshoz tartozik egy nagy ( m2-es) erkély is, mely parkra néz. Van kivel, de nincs hol? Igényes, olcsó szoba kiadó. Mester utcánál kis zárható. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


Drégely utcánál egy tégla építésű, társasházi lakásban. Apartmanok, kiadó szállások! Akár eladó, akár kiadó lakások után kutat, oldalunk egész országra kiterjedő keresője vagy e-mail értesítői megkönnyítik majd a dolgát. Ingatlanok magánszemélytől és ingatlanközvetítőktől. Megvételre kínálom ezt a négyzetméteres, földszinti, szobás, felújítandó lakást a 12.


Ha egy olyan weboldalon szeretne kiadó budapesti lakások után kutatni, ahol nagy a választék, akkor nyugodtan tekintse meg honlapunk kínálatát! Kiadô szobát keresek a vagy 1. Barázda utca (Velezda Park) eladó új építésű lakások befektetői áron, összesen db. Kerületben ami különbejáratu.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések