2019. július 9., kedd

Kérdések hogy megismerd a másikat

A kérdések egyre személyesebbek, és intimebbek lettek, a tudósok pedig azt találták, hogy ha két idegen őszintén válaszolgat rájuk egymásnak, akkor a végére nagyon szoros kapcsolat alakul ki közöttük. Ha a világon bárkit meghívhatnál, akkor kit látnál szívesen vendégül vacsorára? Az alábbi kérdéssor nem új, de mi most találtunk rá, mert a New York Timesnál van valaki, aki pont most tesztelte, és nálunk se szerepelt még, ezért úgy éreztük, a legjobb lesz, ha a Randiblogba is behozzuk a témát, hátha olvasóink között is lesznek, akik még nem hallottak róla. Mandy beszámol róla, hogy először nagyon kényelmetlenül érezte magát és szinte lélegezni is alig tudott, amikor a férfi szemébe nézett, de a stopper csörgésével valahogy mégis furcsa érzései lettek – mintha elvesztett volna valamit, amikor le kellett vennie szemét a partneréről.


Kérdések hogy megismerd a másikat

Pedig még akkor is jól érezheted magad egy partin, ha a házigazdán kívül senki mással nem találkoztál korábban. Persze ilyenkor nagy a csábítás, hogy valamilyen mondvacsinált indokkal lemondd az alkalmat, de ettől is rosszul fogod érezni maga mert tudo hogy így esélyed sem lesz új embereket megismerni. Lehet, hogy érdekesen hatottak elsőre ezek a kérdések , de egész biztos, hogy jobban megismerted ezáltal a partnered. Kívánjuk, hogy ha még nem sikerült, találd meg az igazit és ha csalódás ért, fel a fejjel, lesz ez még sokkal jobb is!


Végül egy kellemes kék mellett döntött, és a párja örült is neki, de csak évek múlva derült ki, hogy a barna a kedvenc színe (és ez most nem a Gyalog galopp :)). Sokszor évek alatt sem tudnak meg a párok egymásról alapvető dolgokat, mivel a mindennapok folyamán elsikkadnak ezek a kérdések. Ehhez elengedhetetlen, hogy időt tölts vele a saját családjának jelenlétében, mindig alaposan figyelj oda, mit mond neke és vedd szemügyre, hogyan viselkedik bizonyos helyzetekben. Változatos körülmények között, sokféle szituációban kell együttműködnötök ahhoz, hogy kijelenthesd: igen, ezt az embert akarod és szereted. Tinder - Gyakori kérdések.


A legtöbb embernek elég néhány másodperc ahhoz, hogy eldöntse, szimpatikus-e számára a beszélgetőpartnere vagy sem. Ennyi idő alatt kiderül, hogy élvezed-e a társaságát és legfőképpen, érzel-e heves késztetést arra, hogy jobban megismerd. Ez a férfi gondolkodás mostanában, hogy minden nő ugyanaz, kiborító tényleg. Ilyen felfogással tényleg nem fogsz tudni kialakítani egy normális, komoly kapcsolatot, mert mindenkit megbélyegezel, és nem hagysz időt, hogy megismerd kellően a másikat.


Nem kell általánosítani, ha találkoztál már pár olyan nővel, aki zizis volt. A kezdő szervezet amúgy sem bírja a nagy megterhelést. Jelenleg percet tekerek.


Kérdések hogy megismerd a másikat

Ajánlom mindenkinek a percet is ha megteheti heti egyszer. Egy másik lehetséges forgatókönyv, hogy a kapcsolat kezdetén jelentkeznek a problémák. Itt sem lehet egyértelmű választ adni, hogy érdemes-e küzdeni a kapcsolatért. Tartsd észben, hogy párod viselkedését nem tudod megváltoztatni. Csodák nem fognak történni, hónapokkal vagy évekkel később is ugyanaz az ember fog maradni.


Szabadidődben mit szeretsz csinálni? Mik azok a tantárgyak, témakör amiben nem vagy otthon? Ha egész este a telefonoddal foglalkozol a partnered helyett, ne számíts rá, hogy újra találkozni akar majd veled!


Azért mész az első randira, hogy megismerd a másikat , hát foglalkozz vele, és felejtsd el a telefonodat, akár le is némíthato vagy kikapcsolhatod. Anélkül, hogy szabályszerűen kivallatnád a szobatársadat, megkérdezheted tőle, hogy milyen családban nőtt fel, mi érdekli őt, és milyen céljai vannak, vagy hogy mit szeret, és mit nem. Te is beszélj magadról.


Minél inkább megismeritek egymást, annál könnyebb lesz megértenetek a másikat. Az egyik munkatársad álma, hogy megtanuljon olaszul, amíg a főnököd inkább a barkácsolás terén fejlesztené tudását? Családtag, híres sportoló, színész és megannyi lehetőség. Az, hogy ki inspirálja a másikat a mindennapokban, sokat elmond arról, milyen értékek fontosak a számára.


A játék kezdete előtt döntsétek el, hogy milyen típusú kérdések és feladatok tilosak. Például, hogy az alkohol, kábítószer és a nemekkel kapcsolatos kérdések és feladatok megengedettek legyenek vagy sem. Az első lépés, hogy megismerd az óvszert és annak működését.


Vegyél egy dobozzal, és nézd meg: bontsd ki, olvasd el a leírást, vizsgáld meg jól. A következő lépés, hogy felkészülj a beszélgetésre a partnereddel! Akkor is, ha ő tiltakozik ellene, előre találd ki a válaszokat.


Kérdések hogy megismerd a másikat

A hűtlen fél valószínű, hogy egy ideje már hiányban él, de vagy nem tudja, vagy nem meri kommunikálni a vágyait a társának. Az is lehet, hogy kommunikálja, azonban nem úgy, amiből a társa megérti őt, de az is lehet, hogy olyan stádiumban van a kapcsolatuk, hogy az egyik fél igénye semmilyen módon nem érdekli a másikat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések