2019. július 10., szerda

Kiadó lakás zugló olx

Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Zugló frekventált részén eladó egy nm-es első emeleti társasházi belső kertes tégla lakás. A társasházban két lift, kertes-panorámás tetőkert, a lakás szintjén, közvetlen a bejárat előtt fás-virágos belső kert van. A társasház rendezett, tiszta közös területei rendszeresen karbantartottak, tiszták.


Kiadó lakás zugló olx

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Tulajdonostól kizárólag hosszabb távra kiadó egy éve épült liftes házban frissen felújított 2. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. A lakásban, a festésen kívül, a teljes konyhabútor, a szoba bútor és a gépészet cserélve lett.


A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. A felújítás óta még senki sem lakott benne. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Gyermek sajnos nem költözhet de kisállat megbeszélés szerint hozható! Az ingatlan havi kaució esetén azonnal költözhető!


Kiadó lakás zugló olx

VEZÉR UTCÁBAN egy nm-es szobás bútorozatlan lakás egy panel építésű liftes társasház első emeletén utcai kilátással és távfűtéses fűtéssel. ALKALMI ÁRON kiadó a XIV. Mogyoródi útnál egy nm-es berendezett szoba akár azonnali költözéssel egy fő részére ! Bútorokkal felszerelt ! Jó állapotú,világos,csendes,kevés rezsi!


Budapest területén az Ingatlannet kínálatában. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Ha megtetszik valamelyik albérlet, vagy kiadó lakás , vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén. Albérlet , kiadó lakás , kiadó szoba és lakótárs kereső. Nálunk megtalálod amit keresel.


Térképes albérletkeresés. Ingyenes hirdetésfeladás. Zuglóban, Mogyoródi úton, az Örs vezér tértől megállóra, tízlakásos tégla építésű társasház magasföldszi. A BH Ingatlan főként ZUGLÓI használt és új ingatlanok közvetítésével foglalkozik. Eredetileg minkét lakást szoba, előszoba,.


Prémium szinten felújított, berendezett, gépesített lakások, lakószobák, lakrészek Önnek, lakhatási támogatás igénybevételével is. Szőnyi út és a Rákospatak utca sarkán. Zuglóban kiadó kis garzon, akár azonnali költözéssel!


R Bosnyák térnél kiadó bájos garzon lakás. Kiadó fiatalos, modern lakás a 14. KIADO , nm tetötéri lakás Obudán az Erdöalja utcában. A kínálat az ország egész területét lefedi és hasznos értesítő funkciók segítik a keresést. Tegyen egy próbát Ön is!


Eladó új és használt lakások Budán és Pesten. Ha eladó budapesti ingatlant, lakást keres, forduljon hozzánk! Eladó és kiadó budapesti lakások, családi önálló-, iker-, és sorházak, villák, irodák, üzlethelyiségek, építési telkek! ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában!


Kiadó lakás zugló olx

A legjobb ajánlatok egy helyen! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések