2019. július 3., szerda

Kiadó lakás svábhegy

Havonta több millióan választják az ingatlan. Eladó lakást keresel Svábhegy városrészben? Svábhegy (XII. kerület) területén az Ingatlannet kínálatában. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Zugligeti úton, m2-es lakás kiadó Buda, XII.


Kiadó lakás svábhegy

Kiadó Kiadó lakás Budapest 12. Minőségi szaniterek, - Miele gépe. Albérlet, kiadó lakás , az Ingatlanok. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson a legfrissebb albérletek közül. A lakás csendes, biztonságos, hegyvidéki környezetben, ötlakásos, jó állapotú régi villában, egy beköltözhető állapotú lakás , melyből téli panoráma nyílik a Budai hegyekre.


Az ingatlan alapterülete nm. Svábhegy exkluzív, panorámás lakóparkjában,a Tündérkertben, nappali és egy hálós, berendezett, reprezentatív luxuslakás hosszú távra kiadó. A lakóparkban szauna és medence használat valamint teremgarázs tartozik a bérlethez. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Kiadó lakás svábhegy

Adja meg az árat, a rendelkezésre állást, és illessze a kiadást napirendjéhez. Gazdagabb élet: legyél házigazda! Fogadj vendégeket más országokból.


Hirdesd szállásod és keress pénzt! Kissvábhegyen a Pethényi köz részen három szintes épület második emeletén egy háromszobás 1négyzetméteres lodzsás és erkélyes lakás KIADÓ. Garázs és felszíni beálló is tartozik a lakáshoz. Gáz-cirkó fűtés és meleg víz, mosó gép, - gépesített konyhabútor, frissen festve. A keresővel tovább szűkítheti a feltételeket aszerint, hogy milyen budapesti ingatlanra van szüksége.


Svábhegy - Istenhegy: Luxus albérlet várja igényes bérlőjét az Istenhegyen. Válogass az alábbi Budapesten kiadó lakások közül, vagy szűkítsd tovább az albérlet listát a fenti szűrő használatával. Ha megtetszik valamelyik albérlet, vagy kiadó lakás , vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén. Találd meg álmaid otthonát az Otthontérkép segítségével! A lakás összesen terasszal büszkélkedhet, amelyből kettő panorámás.


A társasház szaunával, edzőteremmel rendelkezik. A teremgarázsban fűtött parkolóhely és tároló is tartozik az ingatlanhoz. PIACI ÁR alatt kiadó egy szobás nm-es berendezett kis lakás egy főnek akár azonnali költözéssel ! Jó állapotú,világos,csendes! Bútorokkal felszerelt ! A lakás teljesen felszerelt vadi új bútorokkal és gépekkel egyaránt.


Nagyon jó a környék közlekedés szempontjából. Már a mai napon megtekinthető és akár költözhető is. Ha albérletet keresel Budapest XII.


A lakás tájolása jó, így a nappalit, az étkezőt, konyhát szinte egész nap éri a nap. A felső szint mivel részben tetőtéri, így szintén nagyon világos. Virányos (XII. kerület) területén az Ingatlannet kínálatában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések