2018. április 26., csütörtök

Szerelmi horoszkóp 2019

Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. A hónap elején szerelmi téren nem várható fejlemény, bár bizonyos fokig az is biztató, hogy az ön hetedik sorsterületén a Merkúr elindul előre.


A hónap közepén a Hold együttáll a Szaturnusszal az ön első sorsterületén, egy régi ismerősével összefuthatnak, de önök inkább csak. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged. Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét.


A jelenleg pár nélkül élő Ikrek most a korábbiaknál gyakorlatiasabb, elszántabb lehet a párkeresést illetően, ami. Az újévben viszont megtapasztalhatod a sebezhetőség érzését, de azt is, hogy milyen az, amikor valaki végül nem él vissza ezzel. A legtöbb párban élő kapcsolata megkomolyodik, és új irányt vesz. Ez bizony egy családteremtő év lesz, sok-sok gyors esküvővel és lánykéréssel. A közös fotók, a szerelmi idézetek, na meg az egyedülálló felirat persze egyértelművé teszi a kérdést, de gondoltad volna, hogy a közösségi oldal akkor is tudja, mi a helyzet a szerelmi életedben, ha erről semmi konkrétat nem osztasz meg?


Most eláruljuk, ez hogy lehetséges! A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. A csillagjegyek között erre mondják, hogy a leginkább nőies jegyeket hordozó, mert egy életet át tudnak álmodozni, folyton az igazira várva ábrándjaiban merül el. Talán ezzel magyarázható épp, hogy amikor a Rák rátalál élete párjára, akkor szinte betegesen ragaszkodóvá. Mit rejt a most következő hét nap számodra?


Szerelmi horoszkóp 2019

Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Ted amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe.


Biztos, hogy mindent lezártál? Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Szingli: Szuper leheteőségeid vannak a munkahelyeden, és ennek áldozol fel minden szabadidődet is. Hacsak nem abban bízol, hogy a munkahelyeden szedsz fel valakit, akkor nem nagyon lesz alkalmad ismerkedni. Megtudhatja, hogy szerelmi életében és karrierjében mire érdemes fókuszálnia, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az évből.


Ez vár rád szerelem terén. Kezdetét vette az év egyik legromantikusabb és legszenvedélyesebb hónapja. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Szingli: Rengeteg meghívást kapsz, de nem kéne mindegyikre igent mondanod.


Ha egy percet sem pihensz, rémes lesz a jövőhete szóval legalább az egyik nap legyen buli- és randimentes. Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! Ma este tervei közt szerepelhet egy találkozó, barátaival, ismerõseivel.


Szerelmi horoszkóp 2019

Annak ellenére, hogy igyekszik elkerülni, megeshet, hogy mégis késik, vagy esetleg akaratlanul megbánt valakit a találkozón, s ebbõl, ha nem orvosolja nagy-nagy toleranciával a dolgot, még komoly bajok születhetnek. Nyugtassa meg hát az a tudat, hogy egy biztos háttérrel rendelkezik és mind azt az energiát, amit kap, fektesse munkájába, terveibe, ötleteibe. Elérkezett az idõ, hogy erõfeszítéseit, megkoronázzák, és sikert sikerre halmozzon. A lehetőségek bősége nehezíti döntésed - az összetartozást vagy a szabadságod válaszd – e? Egy utazás - főleg külföldön, a tengerparton - fontos szerepet játszhat szerelmi életedben - kedves, biztató, elfogadással és szeretettel teli mosolyod mindenhol levesz mindenkit a lábáról.


Mások is könnyebben tudnak beszélgetésbe elegyedni veled – és ki tudja, mi lesz még ebből. Ha egyedül élsz, akkor vágj bele a kalandokba, de ha párkapcsolatban vagy, mérlegelned kell, mi az a határ, ameddig még elmehetsz. Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni.


A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések