2018. április 25., szerda

Judit vendéglő kalocsa

Judit vendéglő kalocsa

Gyorsétkeztetés, éttermek, cukrászdák és pékségek. Ha éhes vagy, nézz rá oldalunkra és döntsd el mit és hol szeretnél enni. A törekvés, hogy hatékonyabbá és kulturáltabbá tegyük a magyarországi kereskedelmet, s a lehető legmagasabb szintre emeljük a szolgáltatások színvonalát. Kalocsa , Foktői út 34.


Judit vendéglő kalocsa

Ezt a honlapot a jó szándék keltette életre. Kritikán aluli a kiszolgálás. Nagyon kedvesek és segítőkészek! Sőt meg sem kerdezik mit akarsz.


Kóstold meg a cigánypecsenyét és a paradicsomsalátát! Jelenleg nyitva tartó Étterem, vendéglő ,. A nyitásig hátra levő idő: óra perc. Hátsó helyiségében többször tartottak bálokat, lakodalmakat,osztálytalálkozókat, családi rendezvényeket, sőt még házhoz szállítást is vállalnak. Finom menük, frissen sültek, házias ételek!


Be our guest “ Hungarian cuisine in Hungarian atmosphere “ We’re looking forward to greeting our foreign guest with English, German, French, Italian and Russian menus. I like traditional, Hungarian tastes. I got used to them in my childhood. Paprika vendéglő weboldala.


Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Nyitva tartások KÉK DUNA VENDÉGLŐ cégtől Meszesi Dunapart 13. Leírás A csípős erős paprika városában található Vincenzo Étterem kellemes légkörben, finom ízekkel, gyönyörűen díszített asztalokkal várja vendégeit. Dudás Ajándék Shop, Foktő. Unkarilainen ravintola.


Gordon Lee Floral Design. A cég foglalkozik: Felnőttképzéssel, Személy-és vagyonvédelemmel, Elhelyezkedési. Judit Panzió Étterem Borozó. Hajós, Borbíró sor 1-13. Akasztói Horgászpark és Halászcsárda.


Paks - Paks Opendi: összesen bejegyzés és értékelés található Étterem Paks városban. Kecel, Császártöltési út 3. Anna Borház-Gonda János Pincéje-és Borgazdasága. Kattints egy megtetsző napi menüre, és az első sorban megjelenik a választott heti menü. Ha törölni akaro akkor kattints még egyszer ugyanarra a már zöld hátteres, kiválasztott menüre a napi menü listában, vagy a heti menün az adott napon a gombra.


Judit vendéglő kalocsa

Kiszolgálás,gyors,kedves és segítőkész. A környezet nagyon hangulatos,tágas,világos,amit halk zene egészít ki. Parkolás könnyen megoldható,a vendéglő jól megközelíthető. Nagy családdal érkeztünk,mindenki elégedett volt,próbáljátok ki bátran. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on.


Az ország ingatlanhirdetési központja, jelenleg több százezer hirdetéssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések