2018. április 11., szerda

Csillagjegyek elemei

Csillagjegyek elemei

Tűz, Föl Levegő, Víz: elemek sorrendje Az asztrológiai nézet szerint az állatövi jegy (zodiákus) sorrendje a Tavaszponttól számítva a Kos jeggyel indul, és meghatározott sorrendben következnek az elemek egymás után. A hagyományos fordítás öt elemről szól, ám a víz, a fa, a tűz, a fém és föld erői egy és ugyanazon rendszer elemei , és az öt chi energiatípus különbözőségeit csak egységükben lehet megérteni. Ha lakásodat a feng shui filozófiája szerint szeretnéd berendezni, az öt elem mindegyikére oda kell figyelned! Elemi és minőségi besorolást alkalmaztak, amit már ők is jelképesen értelmeztek.


Fontosnak tartották a csillagjegyek uralkodó bolygóit és egyéb jellemzőit. A Kos jegye tűz elemű, ettől lelkes és rámenős. Kardinális minőségű, így gyors, merész, célratörő.


Az én horoszkópjaim elemei a következők: Ez mese. Képzeld el, és el is hiheted. Van egy pont ezen a bolygón, ahol megszülettél egyszer.


Csillagjegyek elemei

Ez lett a te saját kódo ez lett a te Aszcendensed. Földön még egy pont van, az Ég közepén jelent meg. Azt mutatja, meddig jutsz el, milyen lesz a karriered. Az elemek felosztása közismert: tűz, víz, levegő és a föld.


Mindegyik elem között van szilár kardinális és változó jegy. Ahogy a nyugati zodiákusban az aszcendens , a kínai horoszkópban az öt elem az, mely megadja a sajátos jelleget egy-egy jegy személyi horoszkópjának. A Víz a titokratosság jelképe. A víz elemű szülött magába forduló, inkább hideg, mint az állóvíz, melynek felszíne alatt sok titok rejlik.


Sajnos a hét uralkodó bolygója a Merkúr, még mindig hátráló mozgásban van. Ezért érdemes most elrontott dolgaink kijavítására fordítani az energiánkat. Horoszkóp mesémben beszél erről Kos Kristóf, Bak Boglárka, Ikrek Isti-Pisti, Rák Rebeka, Oroszlán Ottó, Szűz Szonja, Mérleg Milán, Skorpió Sarolta, Nyilas Nimró Bak Boglárka, Vízöntő Vilmos és Halak Hanna.


Mindketten a Föld elemei , egyformán fontos nekik a biztonság és a stabilitás a kapcsolatban, így már természetükből fakadóan minden megvan bennük ahhoz, hogy hosszútávon is kijöjjenek egymással. Csillagjegy gyerekek kapcsolatai egymással. A személyes horoszkóp, a radix, minden embernél más és más, hiszen mindannyian egyének, egyéniségek vagyunk. A Kígyó Yang-típusú szülött.


Csillagjegyek elemei

Minden horoszkóp külön elemzést kíván. Típusának mewgfelelően öbbnyire magas, karcsú termetet, átlagos megjelenésű. Mivel kényes, igyekszik megelőzni a betegségeket.


Másik fontos pont számodra az Ög Közepén jelent meg. A stabilitás és megőrző képesség - a Bika jegy tulajdonságai - fontos elemei az életnek. Ezért mindig szem előtt kell tartanunk a kettőt elválasztó, finom határvonal betartását.


A blognak itt található írásaiban írok általában az asztrológia egyes kérdéseiről, a horoszkóp humanisztikus értelmezéséről, híres emberek horoszkópjairól, és arról is, hogyan értelmezhetők a horoszkóp egyes elemei. A nyugati asztrológiában, amit mi is használunk, az asztrológusok négy elemet vesznek figyelembe, név szerint a földet, vizet, a tüzet, valamint a levegőt. A „merészség” a középső neved. A kínai asztrológia rendkívül érdekes.


Szexis vagy, és ezt nem is félsz megmutatni, a hangsúlyos dekoltázs, a formákat kiemelő öltözet, a tömegből kirívó frizura megjelenésed alapértelmezett elemei , melyeket alkalmasint magas sarkakkal, élénk színekkel fokozol. Mindezt hetyke és szellemes stílussal ötvözöd. Ha olyan fontos dologról van szó, mint a hozzád illő pár kiválasztása, akkor minden lehetséges segítségre szükséged van! Az asztrológia rendkívül fontos útmutatást tud nyújtani (a buktatók megmutatásával együtt!) a horoszkóp hetedik házának a segítségével. A nappalok hosszúsága csökken, szeptemberben a naphossz már megegyezik az éjszakákéval, elérkezik az őszi napéjegyenlőség (aequinoctium) ideje.


Szerelmi Horoszkóp Skorpió (október 24. – november 22.) Víz jegy. A víz jegyűek között a legmarkánsabb, leghatározottabb, de ugyanúgy titokzatos és érzelmileg intenzív, lelkis jegy. A zodiákus csillagjegye négy ősi elem alá rendelhető.


Ezek a jellemzők azonban nem csupán pozitívak lehetnek. A tűz jegy szülöttei gyakran.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések