2018. április 24., kedd

Női kommunikáció

A befogadó női kommunikáció maga a láthatatlan győzelem… A Női kommunikáció és a befogadó női kommunikáció. Sok-sok egyéni konzultáció és „Hogyan szelídítsünk férfit” tréning visszajelzéseit összesítve érzem, hogy meg kell írnom ezt a cikket a női kommunikációról. A női kommunikáció – alaptanfolyam. A “ Női kommunikáció a párkapcsolati problémákban” és azok megoldásában kiemelt helyet foglal el, ha jól alkalmazzák.


Czetter Ibolya, az egyetem elnökhelyettese, stiliszta sokat foglalkozott maga is a férfi és női kommunikáció közötti különbségekkel. Szerinte mindenki hozzá tud szólni a témához. Nekem a férfi és női kommunikáció közötti különbségekről Karinthy idézete jut eszembe először – mondja dr. Sokan keresnek a következővel.


Szeretem ezt a férfit, így aztán nem is tudom rávenni semm. Miért van az, hogy állandóan csak a küzdelem van a férfiakkal? Nyelvészek is vizsgálták a férfi és női kommunikáció jellemzőit. Azt találták, hogy a férfiak jelentősen több főnevet, a nők pedig több jelzőt és több igét használtak.


Női kommunikáció

A férfiak a főnevekkel írjál le a tényeket, a nők a jelzőkkel minősítik azokat, az igék pedig a tények közti folyamatokat jellemzik. Fogalmunk sincs, mit jelentenek a női energiák és azt sem tudjuk, mi fán terem a női kommunikáció. A párkapcsolatok egyre hamarabb romlanak meg. Jönnek a gyötrő viták, az állandó konfliktusok.


Ez pedig végül szakításhoz vagy váláshoz vezet. Kommunikáció Olyan személyiség vagy, aki mindig megkönnyíti a kommunikációt két fél között, például egy vitában, emellett szereted a szép történeteket, még a meséket is. Igazi mesemondó, tanító veszett el benne és talán ez az, ami a személyes küldetésednek számít.


Férfi- női kommunikáció Deborah Tannem nyelvészprofesszor állítása szerint a férfiak és a nők két külön világban élnek, és két külön nyelvet is beszélnek. Ezt hosszan elemzi, és különböző esetpéldákon keresztül mutatja be Pár-beszéd című könyvében. Az e-mail címed megadásával elfogado hogy ügyfélprofilodhoz illeszkedő, személyre szabott értesítéseket kapj. Emellett, a márkával folytatott interakcióid alapján a weboldalon lévő navigáción keresztül szerzett adataidat úgy fogjuk kezelni, hogy az ízlésednek megfelelő tartalmakat kínáljunk Neked. Kíváncsi, hogyan nyilvánul meg az agresszió és az udvariasság a két nem nyelvhasználatában?


Erről és még sok másról is olvashat Huszár Ágnes Bevezetés a gendernyelvészetbe című. Mi sem szeretjük a spam-et! Női Üzleti Hálózat, Budapest, Hungary. A Férfi Kommunikáció levelezőlistájáról egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.


Naponta frissülő információkkal új ismereteket, tudást, inspirációt és megértést kívánunk nyúj­tani. Első megközelítésben beletartozik a nőknek szóló, a nőiességet és a férfi-nő viszonyt formáló, valamint a nők részvételével zajló kommunikáció is, legyen az társadalmi, családi vagy például szervezeti kommunikáció. Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Legújabb trendek a női kabátok terén. Fedezze fel a kabátokból, trencskókból, parkákból, dzsekikből és anorákokból álló kínálatunkat.


Olvassa női mobil, vagy laptop segítségével! Mai szolgáltatás, kevesebb stressz! Nő zóna, női hely a válóperes kár és stressz ellen! Professzionális team és nő lap váláshoz – nők helye, női nyitvatartás!


Női kommunikáció

Női autó, női lakás, női pénz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések