2018. április 23., hétfő

Nőiesség megtalálása

De van egy jó hírem is…a nőiesség mindenkiben ott lapul, csak elő kell varázsolni! Ezt a folyamatot belülről kell elkezdeni, amikor tulajdonképpen agyban döntjük el, hogy mi igenis nőies NŐk vagyunk. Nőiességünk megtalálása. Persze léteznek olyan tanfolyamok is, ahol nem a mozgásra helyezik a hangsúlyt, hanem az elveszettnek hitt nőiesség megtalálására.


Egy olyan tanfolyamra kaptam tőle meghívást, amelynek középpontjában a nőiesség megtalálása állt az öltözködési stílusunkban. A cél az, hogy a nőiesség külső és persze lelki értelemben vett kifejezésének több területén is útmutatást nyújtsunk olyan szakértők segítségével, akiket a területük legjobbjainak tartok, és akiktől én magam is segítséget kértem akkor, amikor arra a legnagyobb szükségem volt. Bár vannak tulajdonságok, melyeket mindenkinek eszébe juttat, például a kecsesség, a finomság vagy az igényesség. A nőies tulajdonságok legősibb hordozói az ezotéria szerint az.


Gina Ogden házasság- és szexuálterapeuta Nők, akik szeretik a szexet című könyvéről már többször írtam ezen a blogon, az olvasói mutatókat nézve nagy érdeklődéstől kísérve. Ezzel egyre több nő szembesül, és ez a felismerés alapozta meg az új, szelíd emancipációt, amely egy ideje zajlik. A nőiesség fogalmát nem lehet egyetlen szóban kifejezni. Nem harcról, nem valami vagy valaki elleni küzdelemről, inkább a harmónia megtalálásáról.


A döntések meghozatalában és a választásainkhoz is szükségünk van a megfelelő önismeretre. A legtöbben nem vagyunk tisztában azzal, hogy nőként milyen társadalmi elvárások nehezednek ránk, és a külső sztereotípiák hogyan befolyásolják a bennünk létező nőiesség kibontakozását. A mozgás fontosságáról gyakran esik szó az oldal keretein belül is, de a megfelelő sport megtalálása talán az egyik legnehezebb lépés a rendszeres mozgás elkezdésekor. Most olyan típusokat gyűjtöttünk össze, amelyek amellett, hogy edzik a testet, a nőiességet is erősítik, és önbizalommal töltik fel gyakorlóját. Mindenesetre köze van az intuícióhoz és az empátiához.


A lelki béke és nyugalom megtalálása mindannyiunkra jellemző igény, még ha nem is tudatosul bennünk. Minden ember boldog akar lenni, és el akarja kerülni a szenvedést. Stresszoldás One Brain módszerrel a III.


Nőiesség megtalálása

Bőség blokkok oldása, életfeladat megtalálása , vágyaid megteremtése Gondolkodtál már rajta, hogy miért van az, hogy az egyik ember könnyűszerrel teremti meg vágyait, míg a másiknak látszólag semmi nem sikerül? Párkapcsolati és nőiesség coachként, házassági tanácsadóként és “face to face” trénerként dolgozom immáron éve. Nagyon szeretek nőkkel foglalkozni, rajongok értük, mert tudom, hogy leginkább rajtuk múlik, milyen a világ. Hosszú utat jártam be, hogy az lehessek, aki ma vagyok. Pályámat jogászként kezdtem, és sok éven át ebben a szakmában dolgoztam.


Büntető bíróként nagy volt a stressz rajtam, ezért kerestem a belső nyugalmam megtalálásának eszközét. Lélekhang kezelés Amikor megfáradtál és értetlenül megállsz egy pillanatra a hétköznapok rohanó forgatagában elgondolkozol és nem érte hogy miért éppen ott dolgozol ahol, miért élsz egyedül, miközben társra vágysz, vagy miért egy olyan emberrel élsz, aki nem igazi társ. Csodálom az olyan barátnőimet, akik ragyognak, de magamban a nőiesség nyomát sem lelem. Nem tetszik ahogy öltözködöm, de fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem, hogy ez megváltozzon. Bizonytalan vagyok, hogy milyen ruhák, színek, fazonok állnak a legjobban és hogyan tudnék nem horror összegekért hozzájutni a megfelelő.


Sajnos a társadalmunkban még mindig tabuként, negatívként kezelik az élet egyik legtermészetesebb dolgát, a menstruációt. Reklámok tömkelege szól arról, hogy miként tudjuk észrevétlenné tenni az egész folyamatot – láthatatlan betétekkel, tamponokkal, ahol vérfoltmentes fehér nadrágban ugrálnak a hölgyek, valamint a tüneteket varázsütésre eltüntető gyógyszerekkel. Szándékosan írom azt, hogy „egy férfi szemében” mert bár logikusnak hangzik, ennek a tükörnek a megtalálása nem is olyan könnyű a ma világában.


A nők is érzik, hogy bajban vannak. Sorra alakulnak a nőiesség fejlesztő csoportok, a női misztériumiskolák, az istennőképző műhelyek… De van egy közös probléma. Tartok a változástól, ellenállok. Konfliktusaim lehetnek a női vagy a férfi modellel. Fekete-fehérnek látom a világot, nehézséget okoz az arany középút megtalálása , elfogadása.


Nőiesség megtalálása

Igyekszem realistán gondolkodni. Nem áll tőlem távol a fondorlatos gondolkodás sem. Ragaszkodom az ismert dolgokhoz, ellenállok a változásnak. Imádom a stíluskeveredéseket. Mind öltözködésben, mind hangulatokban, mentalitásban.


A sokszínűség szerintem rendkívüli változatosságával frissen tartja az érzékeket, és az értelmet is. A honlap szerzője nem orvos. Miss Rebel fallwinter kollekció a nőiesség jegyében - Beköszöntött a december, ilyenkor az ünnepek közeledtével mindenkit átjár az izgalom.


Várjuk, hogy egy kicsit végre megpihenhessünk és szeretteinkkel tölthessünk pár napot. A legapróbb szépség megtalálása segít, hogy átéld a nőiesség önbizalmát. Az érzést, ami megváltoztatja szexuális életed.


Ne lepődj meg, ha a párod fürkészve néz rá nem tudja mi történt: „Valahogy, most más vagy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések