2018. április 17., kedd

Eladó ház kazincbarcika jofogas

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Havonta több millióan választják az ingatlan. Teljes felszereltséggel, kiépített napelem rendszerrel várja leendő tulajdonosát. Három szoba és amerikai stílusú konyha nappali részleggel.


Beépített házimozival a hálószobában. Télen a gáz - cirkó valamint a kandalló fűti, nyáron a légkondi hűti a házat. Eger mellett eladó jó állapotú kétszintes kertes ház. Barcikai szobás lakást beszámitok.


Kazincbarcika , Iskola utcai ház kiadó. Az ingatlan felújítandó, de a nyílászárókat a panelprogramban műanyagra cserélték. A szobák parkettásak, a többi helyiség pvc-vel burkolt, így mindenki a saját ízlésének megfelelően alakíthatja.


Az ingatlan melegét a gáz - cirkó valamint a kandalló fűti, nyáron a légkondi hűti. Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal. Tetőtér beépítése részben elkezdve, kis ráfordítással két szoba kialakítható. Ház , lakás, telek, új és használt ingatlanok.


Gárdonyban nm-es családi ház eladó. Ingatlanirodák, tanácsadás. A központ közelében lévő, két szobás gázkonvektor fűtésű, vegyes falazatú épület teljes közművel rendelkezik, 3nm telek tartozik hozzá. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás jó állapot.


Eladó ház kazincbarcika jofogas

A lakótömb panelprogramon esett át, a. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó kazincbarcikai ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Kerepesen a PANORÁMA LAKÓPARKBAN Iker jellegű, de még is KÜLÖNÁLLÓ, KÖRBEJÁRHATÓ, ACÉLVÁZAS KÖNNYŰSZERKEZETŰ CSALÁDI HÁZ eladó ! A házak egyenként 4nm-en helyezkednek el, egymás mögött. A jelenlegi tervezet szerint 1nm alapterületű, nappali. Eladó lakás, ház és egyéb ingatlan típusok. Teljes mértékben elégedett vagyok Erika (Erdei Erika, Damjanich utca) munkájával.


Kedves, udvarias, segítőkész volt az egész eladási procedúra lebonyolítása alatt. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: eladó lakás kazincbarcika , 50000Ft-tól. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: kazincbarcika. Mit kell tudni a törvény által előírt kötelező ügyfél-azonosításról (átvilágításról)?


Eladó ház , Harsány Csendes falusi CSOK 2m² szoba kép 38. Eladó Esztergom peremén egy négyzetméteres nyaraló, 8négyzetméter telekkel. A telken két épület található, egy két szintes négyzetméter alapterületű beépített tetőteres (nm) ház , melyben két fél szoba, egy konyha, fürdőszoba és egy. Adjon fel ingyenes szöveges hirdetést, használjon kiemelést és töltsön fel képeket, ha minél több érdeklődőt szeretne!


Eladó ház kazincbarcika jofogas

Eladó a Borsod megyei Szentistván községben egy 1nm2-es családi ház.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések