2018. április 23., hétfő

E napló szülői bejelentkezés

E napló szülői bejelentkezés

Az e -építési napló alkalmazás által küldött automatikus üzenetek. Ha törölni kívánja az üzenetet, nyissa meg az üzenetet és kattintson a kuka ikonra! Az Üzenetek következő megtekintésekor az törölt üzenet már nem jelenik meg.


Nyisson egy webböngészőt, majd írja be az alábbi címet: vacimszg. Sikeres megnyitás esetén az alábbi képernyőt látja: 2. Válassza az Elektronikus ellenőrzőkönyv menüpontot a bal oldali menüsávban! Bejelentkezés az e -naplóba. A tanárokkal való (legfeljebb perces) konzultációkra az elektronikus napló Fogadóóra menüpontjában lehet jelentkezni november 19-től.


Abban az esetben ha nem kaptak az iskolától belépési adatokat ill. A felhasználónevet és a jelszót a szülőnek, gondviselőnek személyesen adjuk át ( szülői értekezleten). Napló szülői hozzáférés. Erre kattintva eljutunk a napló belépési oldalára.


SNW Rendszer: Teljeskörű iskolai adminisztrációs rendszer szakiskolák, szakközépiskolák és gimnáziumok részére. Böngésző Az e - napló tetszőleges böngészővel használható. E - napló szülői útmutató 1. Az oldal titkosított csatornán küldi az adatokat. A titkosításhoz szükséges lenne egy tanúsítványt használni, ami jelenleg még nincs meg.


Ezért a böngészők jelzik, hogy nem hiteles az oldal. A tanulók osztályzatait csak elektronikus formában, az E -naplóban dokumentáljuk. Megállapodás alapján az osztályzatok heti rendszerességgel kerülnek bevezetésre az E -naplóba.


E napló szülői bejelentkezés

A sikeres bejelentkezést követően a bejelentkezés képernyő eltűnik, és megjelenik az e -Ügyintézés modul nyitóoldala, a menüt megjelenítő ügyindító képernyő. A bejelentkezési webes felület az ujlak. E - Ellenőrző ( Szülői Információ).


A rendszerben tanulói és szülői (gondviselői) szintű hozzáférésre egyaránt lehetőség van. E portál célja, hogy segítséget nyújtson az építkező állampolgároknak, a tervezőknek, a beruházóknak és a kivitelezőknek. Mindent egy helyen, első kézből, hitelesen, megbízhatóan. Amennyiben van regisztrációja és tudja bejelentkezési adatait, lépjen be!


Ha még nem regisztrált, tegye meg! A saját e -mail címét meg tudja változtatni, ha szükséges. Minden változásról a naplóban Ön most üzenetet és e -mailt is kap.


Ha nem szeretne, akkor a fenti leírás végén van egy lehetőség, ahol kikapcsolhatja ezeket a lehetőségeket. Az elektronikus napló használata egy lehetőség. A kötőjeleket is be kell írni! Felhasználónév: a tanuló jegyű oktatási azonosítója. Tisztelt Szülők, Gondviselők!


E - NAPLÓ menüpontjából érhető el. Iskolánk e -naplója a neriiskola. Itt lehet bejelentkezni, az iskolában kapott felhasználói név és jelszó páros beírásával.


A szülők a „ Szülői bejelentkezés ” menüpontot használják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések