2018. április 4., szerda

Első megszólítás társkeresőn

Első megszólítás társkeresőn

Az online társkeresésről szóló jelenlegi, első cikkünkben arra próbálunk meg választ adni, hogy miért lehet az, hogy a társkeresőn regisztráló nők jelentős része néhány hetes próbálkozás után, személyes találkozó létrejötte nélkül, csalódottan hagyja ott a társkeresés ezen formáját? Férfi - Mit gondol, mit érez? Freiwill Ádám Videósorozat - 1. Megjegyzem a társkeresőn még Hanna néven írt és másnap ki is törölte magát. Még mindig vannak olyanok, akik szerint a férfi dolga a kezdeményezés, mások szerint a 21. Több internetes társkeresőn próbáltam egyedi, némi értelmet és humorérzéket sugárzó kérdéssel nyitni, az eredmény szinte mindig ugyanaz volt: síri csend.


Mennyi hölgynél van kiírva: „Az intelligencia szexi, humoros és értelmesek emberek előnyben, szarkazmustól elolvasok” stb. Ma megosztok veled pár dolgot, hogyan lehet online (Tinderen és társkeresőn ) gyorsan és hatékonyan vonzó lányokkal ismerkedni, hogy az egyikük a barátnőd lehessen. Szerintem már az első randin meglehet csókólni a lányt csak tudni kell az időzítést és azt általában megérzi az ember. De itt is a legnagyobb dillemma mindig az ,hogy akár mennyire is be vagy szarva akkor is vedd rá magad mindenképpen ,hogy megcsókold. A beszélgetés egy online fórumon zajlott, ahol a szerző megpróbált randizási tanácsokat adni egy arra rászoruló fiatalembernek.


A fordításban megtartottam az első szám első személyt. Azt hiszem, jó folytatása lehet ez a Miért vagy évesen is szűz, és a Randizás alapjai című cikkeknek. Szörnyen elkeserítő, ha az első levélben olyan kérdéseket kap az ember, amire a válaszok ott vannak az adatlapján: jó eséllyel feltételezhető, hogy a levél küldője arra sem vette a fáradságot, hogy rendesen végigolvassa a bemutatkozót. Szórakozni akarnak, tapasztalatokat és bókokat gyűjteni, mivel nem életcéljuk, hogy egy értékes kapcsolathoz találják meg a megfelelő partnert.


A második helyezett sportos fazonú alsó a Baltazár nevet kapta, míg a harmadiknak a Tamás megszólítás ” jutott. Mint kiderült, a férfiak csupán százaléka figyel oda vásárláskor a divatos és vonzó megjelenésre. Mondhatni a divat és a márkák másodlagosak vásárláskor.


Az első helyezett az Alex névre hallgat. Online Biblia magyarul és angolul. Megszólítás Kérlek mellőzd a durva, sértő szavakat - amikor levelet írsz a másik társkeresőnek. Te: ugyanazt a hangvételt várja el, amit Te.


Első megszólítás társkeresőn

Fénykép feltöltése Kérünk minden felhasználót, hogy csak önmagáról készült fotót töltsön fel az adatlapjára. A másik reakcióján pontosan látni fogo hogy nyitott-e a beszélgetésre, vagy sem. Ha nem, akkor itt megakad az ismerkedés, lépj tovább! Sok férfi hiszi azt, hogy rendkívül fontos mit mond és ezért vár. Holott a kommunikációnak ez mindössze -a.


Teljesen ingyenes társkereső! Alig pár másodperc alatt regisztrálhatsz és máris korlátlanul használhatsz mindent! Megteszed az első lépést, udvarias vagy, de nem unalmas. Ellenben értékelem, ha helyesen írsz. Nem írsz litániákat majd találkozol velem és a randin meg sem mukkansz.


Első megszólítás társkeresőn

Nem faggatsz a kedvenc színemről. Nem az az első kérdése hogy hány éves vagyok, mert tudo hogy egy nőtől ilyet nem illik kérdezni. This is Genezis Trailer by Hungarian National Film Fund on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.


Ezt a sikerélményt követte a harmadik megszólítás , ahol már hosszasan beszélgetett a megszólított nővel, és telefonszámot is cseréltek! Igen, megvolt Tibor első elérhetőség cseréje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések