2018. április 3., kedd

Levegő jegy párja

Shop Jegs For A Wide Variety Of Performance Parts At Great Prices. Rendkívül tartalmas kapcsolat lehet az övék, amennyiben hajlandóan csapatban működni. Rengeteget adhatnak a másiknak és sokat is nyerhetnek viszonyukból, azonban ha egyikük kritizálni kezdi a másikat, párja könnyen lelkesedését veszítheti. A jó hírem azonban az, hogy minden jegy minden jeggyel összeillik, a kérdés csupán az, hogy sikerül-e kialakítani egymással egy közös nyelvet.


Azért, mert elemileg például egy Bika (föld) és egy Vízöntő ( levegő ) nem illik össze, nem kell rögtön temetni. A Kos és a párja (március 21. – április 19.) A Kos, mivel tűz jegy , gyakran vonzódik más tűz jegyekhez – a Nyilashoz vagy az Oroszlánhoz. Két tűz jegyű ember szerelme azonban általában robbanékony, hacsak a képlet egyéb fényszögei másképp nem mutatják.


A Kos jól kijön a levegő jegyekkel – Ikrek, Mérleg, Vízöntő. De ha a jó fizikumú Bika érzéki, a Mérleg csillagjegyben született ember inkább szellemi beállítottságú. A Mérleg és a párja (szeptember 23. – október 22.) A Mérleg olyan barátságos, hogy szinte bárkivel képes megtalálni a megfelelő hangot. Leginkább a többi levegő jegy és még az Oroszlán és a Nyilas illik hozzá.


A Mérleg képes leginkább a társa felé fordulni az összes jegy közül. Számára létkérdés, hogy legyen mellette valaki, mert csak így van értelme az életének. Akkor elégedett igazán, ha a társa jól érzi magát vele, és ezért mindent meg is tesz.


Mindketten szeretik a szenvedélyes életet és a játékosságot. Vonzzák egymást, mindkettőjüknek jó lehet ez a kapcsolat. Szerelmük nem mentes a filmekbe illő, nagy veszekedésektől és kibékülésektől, szeretik az izgalmakat. Levegő (Ikrek) és tűz (Nyilas).


Levegő jegy párja

Olyan páros, akinek környezetében mindenki jól szórakozik. Mindegyik levegő jegyűnek olyan társ kell, aki figyel rá, akár órákon, napokon át. Az Ikrek levegő jegy , ráadásul kettős személyiséggel rendelkezik, így nehéz pontosan tudni, hogy éppen mire gondol. A fizikai kalandozásnál jobban már csak a szellemit szeretik, ezért is tartják őket a legspirituálisabbnak az összes jegy közül. Annak ellenére, hogy alapvetően társasági lények, nagy szükségük van olykor arra, hogy egyedül, csendben legyenek.


Pár lépéssel a föld felett járnak, nem hiába hívják őket levegő jegyűeknek. A Mérleg lelki világa néha búskomorságba fordul, és ahhoz, hogy újra jókedvűvé váljanak, nyugalomra van szükségük az aktív munka és érzelemdús lelkiállapot között. Melyik jegy lenne csillagjegy szerint kompatibilis párja a vízöntönek? Bak csillagjegyet a Szaturnusz uralja.


Ez a komor bolygó a sors, a megpróbáltatások, a lemondások jelképe. A Szaturnusz önfegyelemre, visszafogottságra fogja védencét, meggyőzve arról, hogy csak a kitartó munkával, önmérséklettel érheti el a sikert. Kevés olyan ember van, akivel valamilyen oknál fogva nincs meg a harmónia, de pontosan ezért figyelj oda, mert ez még nem azt jelenti, hogy akármelyik jegy megfelelő társad lehet. A levegő jegyűek rendkívül jól passzolnak hozzá valamint szenvedélyes jellemüknek köszönhetően az Oroszlán és a Nyilas lehet számodra az igazi. Mindig forró körülöttük a levegő , “százhúsz fokos lázban égnek”, habzsolják az életet.


Az Ikrek örömmel hízeleg az Oroszlánnak, legyezgeti a hiúságát, és ezzel még azt is el tudja érni, hogy olykor külön utakon járhasson – egyedül, a párja nélkül. A levegő jegyek nagy valószínűséggel párra lelnek, ám nem minden kapcsolat alakul terveik szerint. Az Ikrek annyira boldogok, hogy gondolatban már az esküvőt tervezgetik, a Mérlegnek kellemes programokban lesz része, míg a Vízöntőknek szüksége van egy tisztázó beszélgetésre. Tízféle különböző játékelemmel várja az aktív kikapcsolódásra vágyó gyermekeket és felnőtteket.


Az esten fellép a Szlovák Nemzeti Balett principal szólista párja , a Lengyel Nemzeti Balett principal szólista párja , az lsrael Ballet principal szólista párja , a Holland Nemzeti Balett táncművésze, a Román Nemzeti Operaház principal szólista párja , a Grazi Opera szólistái, a Magyar Nemzeti Balett szólistái, a Pécsi Balett szólistái, valamint a Győri Balett szólistái. Három jegy illik a leginkább a Mérleg jegyhez: a Kos, az Ikrek, illetve a Vízöntő. A Kos szöges ellentéte a Mérlegnek, talán épp ezért is vonzzák egymást olyannyira.


Míg egyikük domináns, a másikuk engedékeny, találkozik a határozottság a tapintattal, a kedvesség az agresszióval. Aki az ő párja lesz, tanulja meg kezelni a féltékenységét, mert a Skorpió bizony temperamentumával, kiállásával szinte vonzza a másik nemet. Halak Számára olyan a szerelem, mint egy romantikus film. Hősökkel, hősnőkkel, kalandokkal és szenvedéllyel, titokzatossággal, érzékiséggel. Szerdától ismét szárazabbra fordul időjárásunk, és a hét közepétől ismét egyre melegedő időre számíthatunk.


A éves díva és párja között izzik a levegő ! Már hét éve menyasszony a diszkókirálynő, akit először kaptak lencsevégre vőlegényével! A párja pedig hamarossan követte, mert egyedül már nem volt egy egész. Ezen az előadáson levegő után kapkodás van.


Amikor két Nap- jegy között négy jegy az eltérés, azaz 1fok, azokat az asztrológia trigon csillagállásnak nevezi, más szóval, azonosak az elemeik. Az energiaátadás könnyen és zökkenőmentesen zajlik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések