2018. április 17., kedd

Bika havi horoszkóp 2019

A Bika csillagjegy szülöttei általában materialista beállítottságúak, rendkívül kitartók, és ambiciózusak. A hónap nagy munkahelyi sikerrel veheti kezdetét, majd a második dekádban valami gond történik a lakásban, ami miatt szerelőt kell hívni, ez okozhat némi kellemetlenséget, valószínűleg nem kis összegbe kerül ennek a javítása. Bika (április - május 20) havi horoszkóp. Valami régebben sokkal jobban ment, most azonban egy kis extra időt vesz igénybe, szükség van rá, hogy a berozsdásodott izmok újra erőre kapjanak. Csak a kezdet nehéz, ne add fel a próbálkozást!


Bika havi horoszkóp 2019

SzereleHa valaki fontos a számodra, akkor az ő céljai is azok kell, hogy legyenek. Itt az eheti horoszkóp is! Most viszont itt lesz az alkalom, hogy bebizonyíts rosszabb körülmények között is tudod hozni ugyanazt a teljesítményt. Ha egy lehetőség megnyílik előtte figyelj a megérzésedre még akkor is, ha valaki igyekszik lebeszélni arról, hogy kövesd az álmaidat. A hónap eleje izgalommal vegyes várakozással és egy kellemes meglepetéssel járhat.


Ezzel szemben a szerelem nem áll a csillagok programjában. Hogyan befolyásol az Aszcendensed? Ha Aszcendensed a te jegyedben, tehát a Bika jegyében áll, a föld elem rendkívüli módon felerősödik. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Valakitől izgalmas híreket kapsz, és talán még az is sikerül, hogy ezeket a saját javadra fordítsd. Arra azonban ügyelned kell, hogy csak megbízható forrásokra hagyatkozz. SzereleÚgy érze hogy olyan úton indultál el, ami nem feltétlenül válik a javadra. Az Ikrek most nagy beleéléssel veti bele magát mindenbe, a Halaknak érzelmekkel teli napjai jönnek.


A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet. Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát. Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb kedvre derül és újra képes lesz pozitívan látni a helyzetét. Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett.


Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Marquard Media Magyarország Fejlesztette a Marquard Digital Services Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. BIKA (IV.


21. - V. 20.) - HAVI HOROSZKÓP. Szerelem A Bika nagyon kitartó, és nem jellemző rá, hogy csak azért kilépne egy. Nyitott vagy mindenre, könnyen kapcsolódsz a külföldiekhez – mely szerelmet is hozhat. Fel is dob, e nagy érzésekkel és új információkkal teli napod - mozdulj ki, utazz, kirándulj! A pénzügyek és a mélylélektan kérdései foglalkoztatják, de nem annyira józan megfontolásból kerülnek előtérbe önnél ezek a témák, hanem inkább kényszerből.


Bika havi horoszkóp 2019

Arról van szó, hogy hirtelen események vethetnek új fényt a közös kasszára, avagy a tudattalanba eltemetett eseményekre. Ebben a hónapban bőven lesz okod az ünneplésre, de a sírásra is! Tudd meg, hogy mit ígérnek számodra a csillagok májusra.


Uránusz a veled szemben álló Bika jegyében bátrabbá tesz téged. Most még az is jó lehet, hogy egy Kossal kezdjél kapcsolatot, aki elől általában ki szoktál térni. Ez az Uránusz természetesen különösen egy Bikával hoz össze. Ma már a jóslás - kártyajóslás - sorselemzés - számmisztika - asztrológia - horoszkóp készítés mellett szolgáltatási körét is jelentősen kibővítette, számos kiváló és a szakmában elismert emberrel dolgozik együtt.


Bika havi horoszkóp 2019

Igazán kár lenne ágyban töltenie ezt a hétvégét. Bármilyen ellenállhatatlan vágyat érez is a lustálkodásra, tudnia kell, hogy egészségügyi szempontból hasznosabb lenne most egy aktívan eltöltött hétvége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések