2018. április 13., péntek

Szeghalom kék hírek

Dolgos keze, szerető szíve örökre megpihent. KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Ezúton mondunk köszönetet mindazon rokonoknak, barátoknak, szomszédoknak, munkatársaknak, s mindazoknak, akik ismerték és szerették, hogy Illich József temetésén megjelentek, sírjára virágot, koszorút. Az édesanyák nem halnak meg, Csak fáradt szívük pihenni tér. Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek. Békés megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos tartalmakkal, átlátha­tó és gyorsan feldolgozható formában.


Juhász Gyula MEGEMLÉKEZÉS Veres Károly a Turul könyvesbolt alapítója halálának 4. Kati, gyermeke, Kata, Helga, Donát, valamint minden családtagja és barátai. Felmentette a vád alól hétfőn a Békéscsabai Járásbíróság azt a megyeszékhelyi férfit, aki fegyveres biztonsági őrként teljesített szolgálatot a város menekülttáborában. Az ítélet indokolása szerint B. Elcsitul a szív, mely értünk dobogott, Pihen a kéz, mely értünk dolgozott, Számunkra te sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok.


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy TIBAI JÓZSEFNÉ Szabó Julianna éves korában elhunyt. Temesváry Imre dedikált képe. Akár hogyan is írt róla az utókor, őszintén megvallva, mind a mai napig azon kevés. A Békéscsabai Médiacentrum egy több média-egységet egymás mellett működtető, száz százalékban önkormányzati tulajdonú médium. Miután sűrű szeghalmi látogatásai során meggyőződött, hogy miket gyűjtött össze Adyról, Lédáról Gizi néni a „ kék szobában”.


Szeghalom címkével ellátott cikkek a behir. Verőcén is ott zsongott körülötte. Végül négy Léda-Ady levelet kért kölcsön, amit persze elfelejtett visszaadni, de ezekből idézgetve két kötetben írt Ady és Léda románcáról.


Több hotelből is fizetés nélkül távozott a gyanúsított. Két baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Elfogta a rendőrség azt a éves szombathelyi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy hétfőre virradóra kalapáccsal támadt alvó feleségére, akinek testén egy éles eszközzel több vágást is ejtett - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.


Szeghalom kék hírek

ISMERT ALAKOK MÁS NÉZŐPONTBÓL 1. Az előzőekben már feltűnt a reformpárti Kovásznai Bogdán Lajos nagytiszteletű úr alakja. Réthy Lipót nyomdában jelent meg „Polgári szózat” című röpirata, majd a szószékről éltette a Habsburgok trónfosztását, továbbá a szabadságharc végén. Kék hírek Halálos vasúti baleset történt Nagymarosnál. Vonattal ütközött egy személyautó kedden Nagymaros külterületén egy vasúti átjáróban, a kocsi vezetője a helyszínen meghalt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.


Csengerújfaluban elfogtak két határsértőt. A vonaton utazók közül senki sem sérült meg, de a motorvonat meghibásodott. A balesetben megsérült a gépkocsi vezetője – olvasható Kavalecz Imre közleményében.


Szeghalom kék hírek

Ketten meghaltak abban a balesetben, amelyben két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött Herceghalom térségében vasárnap délelőtt – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Jogerősen hét év fegyházra ítélte a hajléktalantársát bántalmazó férfit a Debreceni Ítélőtábla hétfőn, súlyosítva az első fokon kiszabott négy év börtönbüntetést - közölte a táblabíróság sajtószóvivője az MTI-vel. Műszaki hiba miatt felborult egy kukoricát szállító kamion. Felborult egy kukoricát szállító kamion. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, lakótársára és apjára támadt egy nyíregyházi férfi.


Diszpécserek segítségével raboltak ki egy kispesti taxicéget, a tippadóknak a betörő volt a dílerük - közölte a rendőrség vasárnap a honlapján. Az ütközés következtében az autó komolyan megrongálódott, négy állat pedig elpusztult. Balatonendréd és Lulla között egy úttesten átkelő szarvascsordába hajtott két személygépkocsi szerdán este - tájékoztattak a somogyi katasztrófavédők. Az OGD Central Kft. A nőgyógyászati rákbetegség nem csak szakmai kérdés Az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum is csatlakozott a Primus Egyesülethez.


Szeghalom kék hírek

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből. Egy faszerkezetű tároló gyulladt ki tegnap hajnalban Hajdúböszörmény-Pródon, a Keleti-főcsatorna partja. Az épület teljes terjedelmében lángolt, de a lakóházra a lángok nem terjedtek át.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések