2018. április 16., hétfő

Eladó ház kazincbarcika barabás út

Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A kert parkosított, rendezett egy hangulatos halastó, kerti.


Buszmegálló a Tardonai út másik oldalán perc. Csodálatos környezet, jó levegő, az ingatlanban sok lehetőség. Családoknak, idősebbeknek remek választás! A szobák parkettásak, a többi helyiség pvc-vel burkolt,. Három szoba és amerikai stílusú konyha nappali részleggel.


Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal. Teljes felszereltséggel, kiépített napelem rendszerrel várja leendő tulajdonosát. Beépített házimozival a hálószobában.


Télen a gáz - cirkó valamint a kandalló fűti, nyáron a légkondi hűti a házat. Tahitótfalu, Szállások út 6. A lakótömb panelprogramon esett át, a. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. Kazincbarcikán a Veres Péteren szobás lakás ELADÓ ! Eladó kazincbarcikai lakások - házak.


Az Édes Otthon Ingatlaniroda kiemelten Budapest, Pest megye és Nagykovácsi területein ingatlanok eladásával és bérbeadásával foglalkozik. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó kazincbarcikai ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Hévíz egyik csendes utcájában eladó egy kétszintes, garázzsal és nagyméretű pincével ellátott családi ház.


A városon belül nagyszerű elhelyezkedésű, hiszen mind a központ, mind a tófürdő akár gyalogosan is elérhető. Doxabi Ingatlan ingatlan kínálata. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!


Megvételre kínálok Ceglédbercelen, Dózsa Gy út 1nm-es kertes családi ház eladó. Az eladó családi ház udvara gyümölcsfákkal betelepített, parkosított, 6nm-es telek. Kőszegen a Szabó hegy alsó részen eladó egy földszint plusz emeletes felújításra szoruló tégla üdülő ház. Az ingatlan vályog falazatú, polgári típusú.


Gárdonyban nm-es családi ház eladó. A központ közelében lévő, két szobás gázkonvektor fűtésű, vegyes falazatú épület teljes közművel rendelkezik, 3nm telek tartozik hozzá. A szobát laminált parketta, a többi helyiséget kerámia lapok burkolják. A felújítás során az ablakokat újszerű műanyag nyílászárókra, a bejárati ajtót biztonsági ajtóra cserélték.


A fűtésről gázkonvektor, a vízmelegítéséről egy gázbojler. Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda ingatlan kínálata. Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás, Budapest, Debrecen, Miskolc, Győr, Pécs, Szege Kecskemét, Nyíregyháza, Szombathely.


Nézelődj a minőségi ingatlanhirdetések között az OtthonAjánló. A burkolatok járólap, hajópadló, és laminált padló, az épület.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések