2018. április 23., hétfő

Bika mérleg barátság

Mérleg (IX.24.-X.23.) Igazi társasági lény, akinek szüksége van arra, hogy gondolatait azonnal megoszthassa valakivel. Ha öröm vagy bánat éri, ha érdekes filmet látott, vagy ha új feladattal bízták meg, már nyúl is a telefon után, hogy elmesélhesse a barátnőjének. Képes arra, hogy akit őszintén szeret, mindent megtesz, hogy jól érezze magát vele. Mindkét jegy szereti az élet élvezeteit, ami sok kellemes percet hoz az. Bika - Mérleg kapcsolata.


Szilárdak és kitartóak, pont mint a bika , ami a Bikák tökéletes szimbóluma. A Bikáknak megvan egy jól ismert hírneve a makacsságukról, ami nem feltétlenül rossz dolog. A Nyilas sokszor ismeretlen partner köré illúziót épít, és amit ez összetörik, vége a szép napoknak. Vannak trükkjeik a pénzügyekre és a pénzügyi tanácsaikat értékelik. Tudják, hogy honnan jön a pénz, megvan a képességük, hogy manipulálják és lerakják a sikerükhöz vezetős ösvényt.


Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok. Szívesen segít, de nagyvonalúságot kár volna várni tőle. Ezért szerencsés, ha pénzről nem esik szó, mert akkor biztosak lehetünk az életre szóló hűségben.


Van olyan pillanat, amikor szószerint olyannyira erős a bizalom és a barátság , hogy az nekünk is különös. Illetve van olyan, hogy szó miatt felemésztjük a másikat. Nagyon kibírhatatlannak tartjuk a másikat, és mégis egymásban bízunk a legjobban.


Tökéletes összhangot tudnak kihozni a közös munkában, ami jó, hiszen egy párkapcsolatban gyakran közösen kell tenni a célokért. Gond csak a szexualitásnál. A megbízhatóság, a stabilitás többet ér, mint az a sok édesség és keserűség, amit egy lehetetlen románc jelentene most önnek. Ha vonzódik is egy ilyen kalandhoz, most nagyon nincs itt az ideje ennek. A hét elején kissé depressziós hangulatban lehet.


Azután történik valami, ami mondottan felrázza magát. Valakinek sikerül fényt vinnie az életébe, ezáltal jobb kedvre derül és újra képes lesz pozitívan látni a helyzetét. Szellemileg a Bakokkal, érzelmileg a Szûzzel jönnek ki leginkább.


Az Ikrek jegyûek inkább flörtök típusok, a hódítás fontosabb náluk, mint a testiség. A megfelelő embernek csodás társa lehet. A lassú, de megállás nélküli udvarlás tetszik neki nagyon, és addig benne is marad a “játékban”, amíg meg nem kapja, amit ő akar. Az ilyesfajta kitartás szexi is lehet, sokakat már ez a tulajdonsága is levesz a lábáról. Tetszik neked a Mérleg segítőkészsége, mély érzelemvilága, és nem utolsósorban a szilárd elvei, amit a te törvénytisztelő lelked igencsak nagyra tart.


Azonban néha túlságosan szigorúnak és komolynak tartod őt, persze ez csak hozzád képest van így. A Mérleg és az egészség A Mérleg levegős jegy, szülötte szangvinikus vérmérsékletű, gyors, élénk, de nem túl tartós reakciók jellemzik, egészségileg mindenek előtt anyagcsere- és vesebetegségekre hajlamos. A Mérleg jegyű által nyújtott barátság kulcsszava a diszkréció.


December – Január 20. A Bak jellemző tulajdonságai:A Bak tipusú ember jellemzője a tárgyilagosság, kitartás és becsületesség. Teljesítményorientált, így gyakorlati hasznosságán keresztül szemlél mindent.


Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Ne hagy hogy valami meggátoljon abban, hogy feladd a terveidet, és visszavonulót kelljen fújnod. BIKA HOROSZKÓP ÁSVÁNY KARKÖTŐK.


Mérleg ásvány karkötő, Hegyikristály, Jade, Lapis lazuli ásványokból. Barátság ásvány karkötők. A Mérleg – bár empatikus tud lenni – sokszor nem veszi észre, ha megbántja a Rákot.


Bika mérleg barátság

Mérleg sokkal inkább vágyik szabadságra és egy kis flörtölésre a nagyvilágban, mint a Rák, fontos számára a társa, így ha a tízig történő számoláson túl is együtt vannak, szoros és szeretetteljes. Miközben ez csalódottsággal tölt el, ne feled hogy az a legfontosabb, hogy a saját elveid szerint a lehető legboldogabban élj, ne pedig másoknak megfelelve. Napi horoszkóp október 21. Ha ma van a születésnapod: Tele leszel energiával és alig váro hogy megmutathasd a világnak azt, hogy mire vagy képes. A mérleg sokszor tűnik ilyennek, még ha ez csak véletlen is.


A skorpiónak nem számít. A rák túlságosan is vakmerő egy száz számára. Az sem tetszik nekik, hogy a rák olyan idealisztikusan követi az érzelmeit. A nyilas szemében a bika egyszerűen unalmas és lusta. Kimondottan pörgős, eseménydús napok várnak Önre.


Bika mérleg barátság

Több izgalmas meghívást kaphat a barátaitól. Jót is tesz Önnek az aktív társasági élet, csak arra figyeljen, hogy közben ne hanyagolja el közeli szeretteit. Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legszebb és legjobban kidolgozottabb nőknek szóló életstílus magazinja, rengeteg hasznos tudnivalóval, praktikával, bulvár hírekkel, filmajánlókkal, horoszkóppal, megspékelve sok-sok humorral és izgalmas információval. Mert ugye sokan boldogtalanok, és alig várják, hogy a barátság legalább valami soványka kis kalandba torkoljon, bánják is õk, hogy már megint a feudális maradványok érvényesülnek.


Végülis õk csak ahhoz a kérdéshez szóltak hozzá, lehet-e nõ és férfi közt barátság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések