2018. április 18., szerda

Mézeskalács óvoda és családi napközi

Mézeskalács óvoda és családi napközi

Egyéves kortól hároméves korig, kis létszámú csoportban vigyázunk nagyon nagy szeretettel a gyermekekre. Abda községben, egy nyugodt, csendes utcában található. Mézeskalács óvoda és mini bölcsöde. Bóbita Magánóvoda és Magánbölcsőde.


Dorka-Trombitás Andrea írta: Köszönjük, hogy kedvességetekkel, odafigyelésetekkel, türelmetekkel megmutattátok Máténak a közösségi lét örömeit és minden nap nyugodt szívvel vihetjük egy olyan helyre, ahol jól érzi magát. Ezen az oldalon keresztül üzenetet küldhet nekünk. A családi napközi a gyermekek napközbeni ellátásának egyik formája (volt) és elégedettséggel mondhatom el, hogy az óvoda megkezdése előtt az én kisfiam is egy ilyenbe járt, ahol nagyon jól érezte magát, hiszen a korának, fejlettségi szintjének megfelelő figyelemben, nevelésben részesült. Gyermekközpontú, szakképzett és.


Pedagógusként, életkoruknak megfelelő gyermekfelügyeletet, gondozást, foglalkozást és napi négyszeri étkezést biztosítunk. A Zeneliget Alapítványi Óvoda és ZENELIGET Családi Bölcsőde a Zeneliget Alapítvány által működtetett bölcsődei és óvodai szolgáltatása. Családi napközinkbe hetes kortól várjuk a gyermekeket. A gyer­mekeket éves kortól egészen isko­lakezdésig el tudjuk lát­ni.


Jelen­leg óvo­dai cso­port­tal és bölc­sődei cso­port­tal vár­juk a leendő gyer­mekeket. A gyermekek minden évszakban megfigyelhetik és nyomon követhetik a természet változását. Gazdag a kert és környék madár és állatvilága, - az udvarunkban süni lakozik.


A gyermekeket a fagyalbokrokkal szegélyezett udvarban juharfák, platán és kőrisfák árnyékában, homokozók, csúszdák, mászókák, játékvárak és hintaágy között, ha nem is mézeskalács házikóval, de babaházzal várjuk. Az óvoda egy csoportszobájának festése a nyár folyamán költségvetési forrásból meg-valósult. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és egy Mocorgó. Míg Ön dolgozik, gyermeke családias légkörben játszhat, fejlődhet.


A családi napközi és a családi gyermekfelügyelet helyszínében is van némi eltérés, ugyanis, míg az előbbi, a szolgáltató saját lakásán kívül, működhet egy olyan helyiségben is, amely kifejezetten erre a célra lett kialakítva, addig az utóbbi csakis a szolgáltató saját otthonában láthatja el a gyermekeket. Bemutatkozás Köszöntünk Rongybaba Családi Bölcsőde weboldalán Szeretettel vár minden hónap és év közötti kisbabát és kisgyermeket XVI. A Waldorf pedagógiai alapelv szerint a csoportok tagjai vegyes életkorúak (3-évesek) a testvérek együtt nevelése, az óvónő tevékenysége és a nagyobbak utánzása segíti a kisebbek fejlődését a családhoz hasonló közösségben.


A kinti szabadidő eltöltéséhez parkosított udvarunkon csúszda, mászóka, homokozó és egyéb játékok állnak rendelkezésre. Játékos feladatokat hoznak nekünk, amiben megmutathatjuk, milyen ügyesek vagyunk és mennyire várjuk az iskolát. Minden nap sokat mozgunk, hol a tornaszobában, hol az udvaron. Van, amikor zenét is kapcsol az óvó néni és arra tornázunk vagy táncolunk. A mi kedvencünk az udvar, mert nagyon szeretünk hintázni és rollerezni.


Mézeskalács óvoda és családi napközi

Intézményünk Rákoscsaba kertes, családi házas övezetében helyezkedik el. Az óvoda helyi adottsága maximálisan biztosítja a gyermekek számára az egészséges és biztonságos környezeti feltételek megteremtését. Családi házunk úgy lett átalakítva, hogy megfeleljen a mindennapi elvárásoknak, megfelelő teret biztosítson a játéknak, tornának, különböző foglakozásoknak benn és kinn az udvaron egyaránt. Hétpettyes családi napközink egy sokgyermekes család mintájára neveli és ösztönzi a különböző korú és fejlettségű gyermekeket az egymáshoz való alkalmazkodásra, türelemre, megértésre a szeretet nyelvén. Ilyen bensőséges légkörben játszunk, alkotunk, ízlelgetünk, bohóckodunk.


Zeneovi, két tannyelvű angol oktatás, játszóház, gyermekfelügyelet. Nem ez volt az első szigorítás ezen a területen. A családi napközik eredetileg iskolásokat is fogadhattak, egészen éves korig: délutáni foglalkozásokat tartottak nekik, leckeírást, korrepetálást például.


Mézeskalács óvoda és családi napközi

Mi az el ő nye a családi napközinek? Napközi egész vagy fél napos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések