2018. április 27., péntek

Index hu sport

Index hu sport

Csodaszernek hitte a magyar sportvezetés a szöuli olimpián a sztanozololt, amivel Ben Johnson is lebukott. Nem volt elég a kamuvizelet, és rosszul mérték be a kiürülési időt, ezért a hazai súlyemelők lebuktak. A kapus, aki másodperc alatt félpályás gólt kapott Hogyan bakizhattak bele ekkorát egy tök jó ötletbe? Orbán Viktor miniszterelnök úrnak barátsággal a Liu testvérektől Marihuánaültetvényt buktatott le a Vuelta tévéhelikoptere Mi történt Wesley Sneijderrel, mióta két hete visszavonult?


Index hu sport

Zlatan Ibrahimovicot megpróbálja leigazolni az AC Milan, mondta az amerikai futball-liga, az MLS vezetője, Don Garber. A svéd futballistának a szezon végén lejár a szerződése a Los Angeles Galaxynál, és minden jel szerint visszatér majd Európába. Korábban a Bologna és a Napoli.


Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása. Fórumok változatos témákban, hangnemben, moderálva. Ha nem csak megosztani akarsz, hanem diskurálni egy egy témában, csatlakozz Te is, és ha kitartó vagy, társakra találhatsz. ORIGO sport - A magyartól a külföldi fociig, a tenisztől a bokszig, a vízilabdától a sakkig minden sportág aktuális történéseit megtalálja az Origo sport rovatában. Fekvenyomóink lenyomták a világot Meghalt Emiliano Sala édesapja Kiesett a legjobb magyar az asztalitenisz-vb-n Számítógép fog pontozni a torna-vb-n Messze került az Eb-től a röplabda-válogatott Dávid Krisztina aranyérmes a parasportlövő Eb-n Csődbe taszította a szexuális zaklatás a szövetséget Két embert vesztett a Barca Madridban Ott lesz az Eb-n a női pingpong.


Százezer játékos közül választják ki a virtuális Forma-legjobb versenyzőjét, egyikük egy magyar srác. Mekkora állóképesség kell hozzá? A románok nem viszik ki a vb-re a doppingbotrányba keveredett kézilabdázóikat Doppinggal gyanúsítanak három román kézist a románok Az első hétbe várják a női kézilabda-válogatottat a vb-n Váratlanul szűk szegedi siker a nyeretlen norvégok ellen a kézilabda BL-ben Bosszankodott, gyengeségről beszélt a győri edző a hétgólos győzelem után Már gólt láttak a. A Juventus középpályása, Ramsey döntött Cardiffban.


Az atlétikai stadion területét második Margitszigetnek álmodják David Villa januárban visszavonul A zuglói polgármester figyelmeztet: 5parkolóhely lesz ezer nézőre Meghalt Raymond Poulidor, a Tour de France örök másodikja Belesérült a City legyőzésébe Szalah, nem játszhat a válogatottban Eldőlt, mikor lobbantják fel az olimpiai lángot Héra papnői Eligazolt. A népi internet legjava, a Blog. Delegálja kedvenc friss posztjait az i2-re! Fontos vagy nekünk, ezért az adataidra is nagyon vigyázunk, ahogy adatvédelmi tájékoztatónkban részletezzük is.


Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Szombati sportműsor: topligák, NB I, Libertadores-kupa-döntő, férfi kézi BL. Szombaton ezúttal is öt NB I-es mérkőzést láthatunk, ebből kettőt a televízió képernyőin – órától Mol Fehérvár FC–Pus. Karácsony szerint Orbán felrúgta a megállapodást A kormány által benyújtott, önkormányzatokat érintő törvénymódosítások értelmezhetetlenek, konfliktust generálnak, demokráciacsorbítók, mondják az.


A sport talán legszebb része - jelenthetjük ki egybehangzóan, ha felidézzük azt a három történetet, amely főszereplőit a Duna Arénában fair-play díjjal jutalmazták. Minden csak egy kattintásra. Heti mozipremierek Összes premier.


Index hu sport

Nem tűnnek veszélyesnek, de a fejesek súlyos problémát jelentek a futballistáknak. Az Alzheimer-kór veszélye például ötszörös, a demencia három és félszeres, a Parkinson-kór kétszeres eséllyel alakul ki náluk. Mourinhóval januárban egy korábbi Tottenham-kiszemelt érkezhet. Sok név merült fel az elmúlt napokban a Tottenhammel kapcsolatban, de nem kizárt, hogy egy közülük már télen Londonban köt ki. Napi hírkereső PestiSrácok Origo Hírextra 888.


Válasz Online MediaBalra Magyar Ellenszél HírTV Kibic Hírklikk Azonnali Hírhugó Balmix FüHü. Legjobb blogok Blogindex. Petrescu vagy Hagi jön? Várnegyed egyik projektje Az áremelkedés egyik oka, hogy most döbbentek rá, a régészeti előírások miatt a terveket még át is kell dolgozni. Hungarian blogging service.


Nike, Adidas és sok száz másik. Percrekész friss hírek a sport világából, minden ami sport. Videók, tudósítások, átigazolások. Magyar Országos Közjegyzői Kamara Ha nem figyel erre, a kedves szomszédi gesztusból nagy kár is lehet.


Sporthírek percről percre. Sok ingatlant csak úgy lehet felújítani, korszerűsíteni, bővíteni, ha az azt végző munkagépeket a szomszéd átengedi a telkén, vagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések